Bosluk dizilerini hangi gune koyarsan koy izleyici vardir. Hayatimda boyle sacma bi cumle gormedim 😀d benim bildigim kitlesi olan dizi hangi gune koyulsa, izleyici bulur 😀d yazmak icin yazanlar cok turedi bu forumda
Gözünüzü sevim şu adamın yazdiğini okuyun Sonra bişeyler demeye kıvranın...
kay1p _ehir - ek_i sözlük
muhteşem yüzyıl her iki grupta açık ara birinci
totalde 12 geçmiş geçen haftaya göre 2 puan sıçrama yapmış.. ab grunda 13 e inmekle birlikte ikinciliği de my özetinin almış olması çarşambanın tek kralı olduğunu gösteriyor..
hatta bu hafta vadi kaçmasaydı yayından muhteşem totalde vadiyide geçerdi rahatlıkla .. çünkü havalar güzel gidiyor bahar havası çoluk çocuk ekran başına toplanıp polatla kesişmek istemez dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılır yeni nesil polat bu hafta yayınlansa totoşu 8 reytingi geçemezdi iyiki kaçtı karizmayı kurtardı
son olarak kuzey güneyide tebrik eder yazıma noktayı koyarım )
Total'de bayağı yükselmiş MY Tebrikler.
A/B'deki düşüşü Hürrem ile alakalı mı sizce?
Totaldeki yükseli pis yedili
Ab hürrem yüzünden
yanlış anlama gerçekten soruyorum neden ab dekı düşüş hürrem yüzünden
Bos insanlari bos yorumlariyla ovunenler , dolumu mu oluyo , bosmu anlamadim simdi ben ??
Obgzk bu bolumune eksi sozluktekiker bile ovgu yamuruna tuttu dusun orasi bile ovuyosa artik.. Dizi dun superdi.
Muhteşem Yüzyıl totalde yükselirken, A/B`de düşüş yaşamış. Çok garip. Bu dizinin A/B`si ile totali arasında uçurum olurdu genellikle. Şimdi pek fark yok. Bu arada söylemeden edemeyeceğim Vadinin yeni bölümü bu hafta yayınlansaydı A/B`de Muhteşemi geçme şansı vardı. Ama yayınlanmayarak bunu kendisi engelledi
Kuzey Güney iyi gidiyor. Muhteşemin karşısında direniyor.
Hürrem'in namaz kılmasıyla falan ilgili olabilir diye düşündüm ben.
Buna tamamen karşı olanlar da var.
Total'de yükselmesinin sebebi de Hürrem bence
Bir hafta düştü diye hemen altında neden aramayalım. Namaz kılması ile ilgili bir şey söz konusu değil. A/B`ciler Namaz Kılmıyor mu? Hem Huzur Sokağı da öyle bir dizi neden A/B`si yüksek çıkıyor?ya kardeş başkasına da sordum cevap gelmedı ab sinin düşük gelmesi hürrem dıyorlar aslı var mı varsa neden anlamadım
- - - Ekleme - - -
saol kardeş
Muhteşem Yüzyıl totalde yükselirken, A/B`de düşüş yaşamış. Çok garip. Bu dizinin A/B`si ile totali arasında uçurum olurdu genellikle. Şimdi pek fark yok. Bu arada söylemeden edemeyeceğim Vadinin yeni bölümü bu hafta yayınlansaydı A/B`de Muhteşemi geçme şansı vardı. Ama yayınlanmayarak bunu kendisi engelledi
Kuzey Güney iyi gidiyor. Muhteşemin karşısında direniyor.
Bir hafta düştü diye hemen altında neden aramayalım. Namaz kılması ile ilgili bir şey söz konusu değil. A/B`ciler Namaz Kılmıyor mu? Hem Huzur Sokağı da öyle bir dizi neden A/B`si yüksek çıkıyor?
Reyting bu. Dalgalı olur. Kimi zaman düşer, kimi zaman yükselir
yanlış anlama gerçekten soruyorum neden ab dekı düşüş hürrem yüzünden