İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosunBen onu Karadayı'nın total dizisi olması minasebetiyle söyledim.
Muhteşem Yüzyıl Ab dizisi Ab'lerle kıyaslanacak elbet.
İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosunBen onu Karadayı'nın total dizisi olması minasebetiyle söyledim.
Muhteşem Yüzyıl Ab dizisi Ab'lerle kıyaslanacak elbet.
İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosun
Ab'de Karadayı haftalıklar geçtimi geçmedi hele bi onu söyle bakim sen banaMuhteşem'im her zaman Ab'dir.Sen yine uçmjuşsun.
Ab'de Karadayı haftalıklar geçtimi geçmedi hele bi onu söyle bakim sen bana
Son haftalarda geçmesi normal Mustafa öldü Cihangir öldü Bir zahmet geçsinSon haftalarda geçmedi ondan öncede haraketsiz bölümler ve yeni karakterlerin devamlı doluşmasıyla pek iyi değildi zaten
Son haftalarda geçmesi normal Mustafa öldü Cihangir öldü Bir zahmet geçsin
Eski haftalıkları getirtme bana şimdi kim kimi geçmiş görürsün o zaman M.y 9-8 aldığı zamanları ne çabuk unuttunKaragül'ü geçin siz ilk önce Medcezir'i geçin sonra gelin hadi.
Eski haftalıkları getirtme bana şimdi kim kimi geçmiş görürsün o zaman M.y 9-8 aldığı zamanları ne çabuk unuttun
Ona bakarak konuşcaksak önceki haftalıklarda sizin eziliyodunuz devamlı2 haftadır eziliyorsun sonra geçmişe bağlıyorsunuz helal be.
Ona bakarak konuşcaksak önceki haftalıklarda sizin eziliyodunuz devamlı
Siz çabuk unutuyonuz neler aldığınızı ara ara hatırlatmak gerek sizeKalitede hiç ezilmeyiz.
Tamam geçmişe gidip 5.liğini hatırlatma istersen artık.
Mihrimah o sahnede oynamazolur olur reyting de patlar
maçın özetini izliyim
haftaya hatırlatma yapmalımuhteşem yüzyıl düşmüş haftaya daha çok düşecek
kpa nın my ye zararı dokunmazMy de düşüşler başlamış haftaya 6-7 arası bir şey alır hem mustafanın ölümü etkisini azaltıyor hem de haftaya Kara Para Aşk var
Siz çabuk unutuyonuz neler aldığınızı ara ara hatırlatmak gerek size
Güle güle gerekli cevaplar yukarda
İşine geldiğin msja bakmak istiyosan buyur bak bol bolAynen yatutarsa'nın mesajı yukarıda.