İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosunBen onu Karadayı'nın total dizisi olması minasebetiyle söyledim.
Muhteşem Yüzyıl Ab dizisi Ab'lerle kıyaslanacak elbet.![]()
İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosunBen onu Karadayı'nın total dizisi olması minasebetiyle söyledim.
Muhteşem Yüzyıl Ab dizisi Ab'lerle kıyaslanacak elbet.![]()
İşine gelince Ab işine gelince Total oluyosun![]()
Ab'de Karadayı haftalıklar geçtimi geçmedi hele bi onu söyle bakim sen banaMuhteşem'im her zaman Ab'dir.Sen yine uçmjuşsun.![]()
Ab'de Karadayı haftalıklar geçtimi geçmedi hele bi onu söyle bakim sen bana![]()
Son haftalarda geçmesi normal Mustafa öldü Cihangir öldüSon haftalarda geçmedi ondan öncede haraketsiz bölümler ve yeni karakterlerin devamlı doluşmasıyla pek iyi değildi zaten![]()
Son haftalarda geçmesi normal Mustafa öldü Cihangir öldüBir zahmet geçsin
Eski haftalıkları getirtme bana şimdi kim kimi geçmiş görürsün o zaman M.y 9-8 aldığı zamanları ne çabuk unuttunKaragül'ü geçin siz ilk önce Medcezir'i geçin sonra gelin hadi.![]()
Eski haftalıkları getirtme bana şimdi kim kimi geçmiş görürsün o zaman M.y 9-8 aldığı zamanları ne çabuk unuttun![]()
Ona bakarak konuşcaksak önceki haftalıklarda sizin eziliyodunuz devamlı2 haftadır eziliyorsun sonra geçmişe bağlıyorsunuz helal be.![]()
Ona bakarak konuşcaksak önceki haftalıklarda sizin eziliyodunuz devamlı![]()
Siz çabuk unutuyonuz neler aldığınızı ara ara hatırlatmak gerek sizeKalitede hiç ezilmeyiz.
Tamam geçmişe gidip 5.liğini hatırlatma istersen artık.![]()
Mihrimah o sahnede oynamazolur olur reyting de patlar
maçın özetini izliyim![]()
haftaya hatırlatma yapmalımuhteşem yüzyıl düşmüş haftaya daha çok düşecek![]()
kpa nın my ye zararı dokunmazMy de düşüşler başlamış haftaya 6-7 arası bir şey alır hem mustafanın ölümü etkisini azaltıyor hem de haftaya Kara Para Aşk var
Siz çabuk unutuyonuz neler aldığınızı ara ara hatırlatmak gerek size![]()
Güle güle gerekli cevaplar yukarda![]()
İşine geldiğin msja bakmak istiyosan buyur bak bol bolAynen yatutarsa'nın mesajı yukarıda.![]()