26 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

İlk kez olacak ne diziymiş bee bir çok ilke imza attı.:D
Ama Karagül bu oyunu bozmaz umarım.:A

Çok açıktı bir daha açıkladık.:F
Karagül 12'yi geçemedi daha. :A Küçük Ağa 4 bölümdür 13 alıyor hatta son bölümü 14 say. :D Karagül'den korkmaya gerek yok da bakalım Küçük Ağa Kurt Seyit gelince düşüş yaşayacak mı o önemli. :)

Karagül 12'yi geçemedi daha. :A Küçük Ağa 4 bölümdür 13 alıyor hatta son bölümü 14 say. :D Karagül'den korkmaya gerek yok da bakalım Küçük Ağa Kurt Seyit gelince düşüş yaşayacak mı o önemli. :)

Elbette yaşayacak boşluk dolacak.:A
Karagül anlıklarda 14 gördü bu hafta 16 görse zirvede.Bekliyoruz yarın akşamı.:D

Muhteşem Yüzyıl yine uçmuş, büyük tebrikler..

Sevdaluk vasatta kalmış yine..

Zeytin Tepesi Kanal D'yi Çarşamba'ları idare ediyor..

Büyük Risk AB'de saatinin ençok izlenen programı olmuş, tebrikler..

Alışık olduğumuz tablo. My düşmüş bu hafta.

Sevdaluk yine aynı gitmiş. Yeni senaristler diziyi biraz hareketlendirmiş ama artık fazla yükselmez bu oranlarda kalır dizi.

Zeytin Tepesi çok iyi gitmiş. Geçen hafta Musti'nin ölümü olduğu için sert düşmüştü yavaş yavaş toparlanır.

Kızılelma normal gidiyor. Oranları iyi sayılır.

UEK vasat.
Yeni senaristler 10.bölümde diziye dahil oluyor yalnız :)

ya arkadaşlar boşuna ne tartışması bu reytingler ortada 1 yorum yapın gitsin ne 100 mesaj yazıyosunuz bu arada bazı kişiler my 7-8e düşer diyoken şimdi 12-13 aldığı için büyük şok yaşadıklarından ne diyeceklerini bilememişler neyse geçelim yoruma
MY total 12.85 reyting ab 13.23 alarak özetiyle beraber ilk ikiyi kapatmış totalde 1 reytinglik düşüş yaşamış ab 3.5 ama nedeni belli maç vardı ve ab grubu d-smarttan izlemiştir o yüzden ama merak ediyorum nerdeyse her çarşamba maç var ya bi bitmediler gitti yine varmış gelecek hafta perşembe hep maç var diyenler dua etsin çarşambanın 4/1i kadar oluyo maçlar yüksek reytingli maçlar perşembe ama dediğim gibi hep olmuyo eğer bu maçlar perşembe olsaydı vadi ne yapardı bilmiyorum 11 senede sadece 100 bölüm falan olurdu herhalde :D

Muhteşem Yüzyıl düşüş yaşasa da yine çok iyi gitmiş. Tebrikler. :) Ama doğruya doğru geçen hafta övdüm yükseklere kaldırdım yine kaldırırım çünkü demekki dizinin hala kitlesi var ki senaryo hareketlendikte tekrar diziye dönüyorlar. Eğer bu hareketlilik devam ederse bu oranlarını korur. Aksi taktirde yine düşüş yaşar. :)

Zeytin Tepesi vasat gitmiş. Merhamet bitince PT2`ye gideceği kesinleşti.

Sevdaluk`un oyuncularına rağmen yeni senaristler diziyi total dizisi yapmış.

Kızılelmanın tutmayacağını söylemiştim. Osman Sınav yapıyor da ne oluyor? :):)

Çarşamba boş gün diyen arkadaşlar var. Bir nebze katılmıyor değilim. Pazartesi ve Çarşamba reyting almak açısından en rahat günler. :) Ama Muhteşemin reytinglerinin boşlukla pek alakası olmasa gerek. Dişli rakipler gelse 1-2 reyting düşer ya düşmez.

Küçük Ağa'nın iki grupta da zirvede olması kesin gibi bir şey. Karagül 02.45'te bitse bile 14 alamaz. :):) Hele 13`ü geçsin de sonra 14 alır.

Muhteşemim Yüzyılım süperr gitmiş gene:oley:fakat haftalıklarda küçük ağaya geçilmiş olsun ikisinide izlerim ve severim....
Merhamet abde idare eder
Zeytin tepesi total ab eşit denge gidiyor
Sevdaluk totalci olmuş..absi düşük

Muhteşemim çok iyi gitmiş SBT daha yüksek çıkmış. AB'de kılpayı 1. liği kaçırmışısız virgüllere :(