- Reaksiyon puanı
- 35,553
- Puanı
- 1,061
Haftaya hem Maç hem Kara Para Aşk var. Artık Muhteşem Yüzyıl yine bu oranlarını korursa kimse laf etmesin.
Mac hazirlik maci, KPA'da Zirve alacak kadar iddiali degil bence.
Haftaya hem Maç hem Kara Para Aşk var. Artık Muhteşem Yüzyıl yine bu oranlarını korursa kimse laf etmesin.
M.y gine çok iyi gitmiş ama bir Karadayı değil
Mac hazirlik maci, KPA'da Zirve alacak kadar iddiali degil bence.
Kanal d'nin yeni koyacağı dizi ve kpa'nın ilk bölümlerinde ki rtg lerine göre değerlendirme yanlış olur. İki dizi de konu açılsın 3-4 hafta geçsin eğer o zaman 12-13 alırsa amenna, ama 7-8 lere inerse o zaman kabullenilir artık günün aşırı boşluğu.Haftaya hem Maç hem Kara Para Aşk var. Artık Muhteşem Yüzyıl yine bu oranlarını korursa kimse laf etmesin.
Zaten arada bir uçurum var reytinglerdende anlayacağın üzere.
Wışşş Tuba'cıya bak sen.😱Ciddi misin.Ben 7-8 bekliyorum.
Kanal d'nin yeni koyacağı dizi ve kpa'nın ilk bölümlerinde ki rtg lerine göre değerlendirme yanlış olur. İki dizi de konu açılsın 3-4 hafta geçsin eğer o zaman 12-13 alırsa amenna, ama 7-8 lere inerse o zaman kabullenilir artık günün aşırı boşluğu.
O kadar hazırlık yapıldı, ilk 3'e girmezse benden çekeceği var.Mac hazirlik maci, KPA'da Zirve alacak kadar iddiali degil bence.
yeni sistemde dediğin doğru, bak medcezir 4-5 filan aldı ilk 3 bölüm sonra yükseldikçe yükseldi.Gercekci olmak gerek. Ne kaliteli diziler geldi gecti TNS'de. Suan televizyonlarda kaliteli olarak sayilabilecek dizilerin basinda Karadayi, MY gibi diziler sayiliyor. Gel gelelim bu sistemde Kücük Gelin veya Kücük Aga gibi diziler rekorlar kiriyor.
Kurt Seyit icin "kalite fiskiriyor" diyebiliyorsak, cok iyi reyting bekliyorsak (mesela 10 reyting gibi), KPA'da simdilik o isigi göremedik. Bu demek degil ki kaliteli olmayacak. Ama abarta abarta "zirveyi alacak" demek abes olur.
Yeni bir diziye oturmasi icin en az 5 bölüm verilmesi gerek bence de. Ama kanallar o kadar bekleyemiyor, haliyle izleyici de hemen "tutmadi" diyor maalesef.
yeni sistemde dediğin doğru, bak medcezir 4-5 filan aldı ilk 3 bölüm sonra yükseldikçe yükseldi.
ve zamanla ab sini 10 üstüne sabitledi. bu işler sabır işi, senaristinden kanal yöneticisine kadar hepsi profesyönel olmalı.Karadayi'da keza öyle. 5.Bölümden sonra 8 reyting altina inmedi.
geçen seneye göre ab de çarşambaları düşü var totalde yokEmre sende hep ayni laflari kullaniyorsun arkadasim. "MY x senedir gecilmedi, diger yapimlar gecildi". Yahu gecilsin. Konumuz gecildi gecilmedi degil ki, gecen seneye göre bariz ortada reyting farkliligi. Ayrica senin sözde "bos gün" teorin yine tutmadi
ha var ha varBeğenmediysen sende hesaplı bir de seninkisine bakalım ama gerçekler bu. my nin geçen seneye göre karşısında 13-15 rtg lik boşluk var.
Konumuz neyin neye geçildiğimi ki her seferinde bunu yazyosun Daha dur bakalım büyük konuşmak için erken.
Gercekci olmak gerek. Ne kaliteli diziler geldi gecti TNS'de. Suan televizyonlarda kaliteli olarak sayilabilecek dizilerin basinda Karadayi, MY gibi diziler sayiliyor. Gel gelelim bu sistemde Kücük Gelin veya Kücük Aga gibi diziler rekorlar kiriyor.
Kurt Seyit icin "kalite fiskiriyor" diyebiliyorsak, cok iyi reyting bekliyorsak (mesela 10 reyting gibi), KPA'da simdilik o isigi göremedik. Bu demek degil ki kaliteli olmayacak. Ama abarta abarta "zirveyi alacak" demek abes olur.
Yeni bir diziye oturmasi icin en az 5 bölüm verilmesi gerek bence de. Ama kanallar o kadar bekleyemiyor, haliyle izleyici de hemen "tutmadi" diyor maalesef.
biraz bilgi biraz bilgi gül ağa gideli 64 bölüm oldu @mrt-06 ne desek ki işte çarşamba boş diyen bir şahısgül ağa bile dişli rakiplere dayanamaz artık
daha yeni döndü diyodunuz. öbür türlü döneli çok oldu onu biliyoruz da saraya gelmiş tekrar.biraz bilgi biraz bilgi gül ağa gideli 64 bölüm oldu @mrt-06 ne desek ki işte çarşamba boş diyen bir şahıs
Çarşamba zaten boş ama bu yükseliş boşluktan değil, ben onu diyorum.biraz bilgi biraz bilgi gül ağa gideli 64 bölüm oldu @mrt-06 ne desek ki işte çarşamba boş diyen bir şahıs
o sümbül ağa bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfendaha yeni döndü diyodunuz. öbür türlü döneli çok oldu onu biliyoruz da saraya gelmiş tekrar.
çarşamba reytinglere göre pazar-pazartesi ve cumadan daha dolu ha başkası ne der bilemem ben reytinglere bakarımÇarşamba zaten boş ama bu yükseliş boşluktan değil, ben onu diyorum.
ha sümbül ha gül ne fark eder? iksi de gül olmak için yol katetmemiş mi ?o sümbül ağa bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen
çarşamba reytinglere göre pazar-pazartesi ve cumadan daha dolu ha başkası ne der bilemem ben reytinglere bakarım
5 tane 3 reytinglik diziyle 2 tane 7 reytinglik dizi bir değil, 7 reyting alan dizinin reklamları da çok izlenir ama 3 reytinglik öyle değil yani 7 reytinglik dizi boşluk fırsatı vermez o yüzden öyle oranları toplayıp o gün dolu bu gün boş denmez. BENCE.o sümbül ağa bilmediğiniz konularda yorum yapmayın lütfen
çarşamba reytinglere göre pazar-pazartesi ve cumadan daha dolu ha başkası ne der bilemem ben reytinglere bakarım