Maskeli Fedai
Favori Üye
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemleonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
mihrimah anasının kızı sonuçta![]()
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemleonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
mihrimah anasının kızı sonuçta![]()
Öyle yapmamalıydı ama iyi ki bu bölüm birşey yapmamış o hain rüstemle![]()
Mihrimah'ta o potansiyel yokonların sahneleri hotmihrimah ile rüstem de o ka derine inse görürdük
![]()
atv yöneticileri dahil herkes senin gibi düşünmedi amaBir hafta önceden dedim sana Kara Para Aşk'ın karşısına gelir diye!
orman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reytingMihrimah'ta o potansiyel yokOrman sahnesini bile yapsalar
![]()
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek miMy Küçük Ağa'yı geçemeyecek gibi totalde.![]()
Maç da var atv'nin yaptığı iş değil.atv yöneticileri dahil herkes senin gibi düşünmedi ama![]()
maçMaç da var atv'nin yaptığı iş değil.
Öteki haftayı bekle güzel şeyler olacak.orman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reyting
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek mi![]()
Orman sahnesi olamazorman sahneleri türkiyede olsa garanti 25 reyting
zeytinlik napacak my nin özetine geçebilecek mi![]()
Karadayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.maç
cihangirin cenazesi+sinan paşanın ölümü+rüsteme sürgün
finale 1kala merhamet
kpa bu ortamda total 8 i geçerse helal olsun![]()
inşallah hayırlıs be gülümÖteki haftayı bekle güzel şeyler olacak.![]()
karadayı ilk haftalar reklamsız gitti kpa nın o şansı ollur mu bilmemKaradayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.
Nebahat Çehre Saba Tümer'in programında..inşallah hayırlıs be gülüm![]()
Ben de Kara Para Aşk`ın ilk bölümünden çok yüksek reyting beklemiyorum ama diğer bölümlerinde yükselecektir.Medcezir`in ilk bölümü 5 reytingle başlamıştı şimdi 11 alıyor.Küçük ağa ilk bölüm 8 almıştı ama 5. bölümde 14 alıyorKaradayı'da 5-6 reytingle başlayıp ilerleyen haftalarda yükselmişti.senaryo güzel olursa Kara Para Aşk'da yükselecektir.
olur olur reyting de patlarOrman sahnesi olamaz![]()
maçın özetini izliyimNebahat Çehre Saba Tümer'in programında..
20 dakika yüksek alıp düşmüştü,Az ile başlayıp yükselmesi daha doğruBen de Kara Para Aşk`ın ilk bölümünden çok yüksek reyting beklemiyorum ama diğer bölümlerinde yükselecektir.Medcezir`in ilk bölümü 5 reytingle başlamıştı şimdi 11 alıyor.Küçük ağa ilk bölüm 8 almıştı ama 5. bölümde 14 alıyor![]()
A\B`si 15`i geçebilirsbt ye göre my nin ortalaması 10.91tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
![]()