26 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

sbt ye göre my nin ortalaması 10.91 :) tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum :)
Yahu almışın yine kafana göre ortalama. :) My sbt'de 12.5 falan alır tns'de de 13. Sbt sonuçlarına hiç bakmıyorsun herhalde arada 1.4-1.8 gibi bir fark yok. :)

Muhteşem Yüzyıl geç bitiyor haftaya Kara Para Aşk üst üste tekrar yayınlanmalı.
atv ye belli olmaz tekrarı iyi reyting alırsa diziyi pt 2 ye atıverir :F gerçi kpa pt2 olduğu an kuzey güney 2 sendromu yaşanır :F kanal d ile köprüleri atan ay yapım atvde den de uzaklaşır

Yahu almışın yine kafana göre ortalama. :) My sbt'de 12.5 falan alır tns'de de 13. Sbt sonuçlarına hiç bakmıyorsun herhalde arada 1.4-1.8 gibi bir fark yok. :)
anti kalitecei kardeşim :) ben sbt anlıklarının ortalaması ile tns sonuçları arasındaki fark için dedim:F

bir tarihçi olarak söylüyorum bunu :D padişahın oğulları aynı zamanda rakipleridir anlatabildim mi :d sen öldürmezsen ölürsün yaşamak için öldüreceksin
ölümden öte köy yok

atv ye belli olmaz tekrarı iyi reyting alırsa diziyi pt 2 ye atıverir :F gerçi kpa pt2 olduğu an kuzey güney 2 sendromu yaşanır :F kanal d ile köprüleri atan ay yapım atvde den de uzaklaşır

anti kalitecei kardeşim :) ben sbt anlıklarının ortalaması ile tns sonuçları arasındaki fark için dedim:F
İlginç. :) Neyse my önümüzdeki haftadan itibaren dü-şe-cek. :kiki:

Kafa buluyorsun herhalde Atv'nin elinde başka dizi var sanki Pt2'de de haftaya Merhamet'in finali var ne fark ediyor
Dizi hemen bir hafta ertelenmeli.

Bu arada Cihangir'den bahsettik ama Aras Bulut'lunun hakkınıda teslim etmeklazım bu akşam muhteşem oynadı.

Atalarımız psikopatmış demek ki!

Kafa buluyorsun herhalde Atv'nin elinde başka dizi var sanki Pt2'de de haftaya Merhamet'in finali var ne fark ediyor
Dizi hemen bir hafta ertelenmeli.

Bu arada Cihangir'den bahsettik ama Aras Bulut'lunun hakkınıda teslim etmeklazım bu akşam muhteşem oynadı.

Atalarımız psikopatmış demek ki!
şimdikiler onların 4 te 1 i olsalar...
kafa bulmuyorum kpa 3-4 reyting alırsa pt 2 riski var :)

İlginç. :) Neyse my önümüzdeki haftadan itibaren dü-şe-cek. :kiki:
düşsün geçen olmadığı sürece sorun yok:F

bir de bunlar çıktı my nin adının karışmadığı bir bunlar vardı .ss @destere @sürgünüm @Forumdash @mrt-06
iç.png

Cumartesi günü bütün yapımları üst üste topla kaç reyting yapıyor birde çarşambaya bak.Muhteşem Yüzyıl var başka alternatif yok.
bugünün saraylısı kötü bir dizi değil ki :) selçuk yöntem ve nazna kesala zaten laf yok :) hikaye de oldukça klasik reytingaçısından daha şanslı :) kpa da hikaye kimine değişik kimine sıradan geliyor başlasın karar verelim bir :)

ayrıca bugünün saraylısı drama rakibi fatih harbiye drama ıolarak :) diğerleri şt-as-acun farklı kulvarda

bugünün saraylısı kötü bir dizi değil ki :) selçuk yöntem ve nazna kesala zaten laf yok :) hikaye de oldukça klasik reytingaçısından daha şanslı :) kpa da hikaye kimine değişik kimine sıradan geliyor başlasın karar verelim bir :)

ayrıca bugünün saraylısı drama rakibi fatih harbiye drama ıolarak :) diğerleri şt-as-acun farklı kulvarda
aga alır alırda bugünün saraylısı nerde 6 alıyo 1-2 kez ab de o da 6 aldı diye 6 mı almış oluyo :D
İki diziyide izliyorum(izleyeceğim)Kara Para Aşk daha iddialı geliyor bana bir tarafta Kuzey Güney'de yan karakterde yer alan Serhat Teoman diğer tarafta Engin Akyürek aradaki farkı varın siz hesaplayın.

İki diziyide izliyorum(izleyeceğim)Kara Para Aşk daha iddialı geliyor bana bir tarafta Kuzey Güney'de yan karakterde yer alan Serhat Teoman diğer tarafta Engin Akyürek aradaki farkı varın siz hesaplayın.
oyuncualrın yeteneğine göre reyting alınmıyor türkiyede panpa :) yoksa erdal özyağcılar ve demet akbağın başrol olduğu yan rolerde zuhal genecer,cengiz bozkurt ve devin özgür çıanrın olduğu sevdaluk 2-3 değil en kötü 7-8 alırdı:)