13-14 rahat alır.sbt ye göre my nin ortalaması 10.91 tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
13-14 rahat alır.sbt ye göre my nin ortalaması 10.91 tns de 1.4-1.8 fazla çıkıyor my bu durumda 12.3-12.7 arası bekliyorum
sbt bu belli olmaz13-14 rahat alır.
ab de üst sınır 15 bence bu hafta içni gs maçı vardıAB`si 15`i geçebilir
FOX`ta Umutsuz Ev Kadınları mı var
Maç ile Muhteşem Yüzyıl twitleri birbirine girmiş.sbt bu belli olmaz
ab de üst sınır 15 bence bu hafta içni gs maçı vardı
Maç ile Muhteşem Yüzyıl twitleri birbirine girmiş.
Cihangir'in ölümünde Şehzade Mustafa kadar yaygara kopmadı.Günün twitter gündem analizi; devlet tweetleri %35, maç tweetleri %35, muhteşem yüzyıl tweetleri %20, hala aşk acısı çekilen tweetler %10.
twitterda durumu özetlemişler .F aşk acısı hariç diğer 3 konu birbirine girdi fark-ı türkiye
Ekli dosyayı görüntüle 34681
20.48 de başladı 23.37 de bitti 169 dk 45 dk reklam 124 dk normal bölüm aten 115-120 dkmy izleyen var mı hala ilginç
bu arada anlıklara baktım bu dizi çok mu uzun sürüyo bana mı öyle geliyo kaç tane anlık var öyle
fragmanlarla musti için süper atmosfer yarattılar ancak etkileyicilik olarak cihangir daha çok etkiledi beni belki de hiçbir oyuna karışmamasından dolayıCihangir'in ölümünde Şehzade Mustafa kadar yaygara kopmadı.
Geçen hafta twitter'da kıyemet kopmuştu bu hafta maç da vardı tabi.20.48 de başladı 23.37 de bitti 169 dk 45 dk reklam 124 dk normal bölüm aten 115-120 dk
fragmanlarla musti için süper atmosfer yarattılar ancak etkileyicilik olarak cihangir daha çok etkiledi beni belki de hiçbir oyuna karışmamasından dolayı
geçen hafta bilal de yoktu zaten my içni tweet atan kesim 15 yaş üstü diğer çoğu dizinin aksine maça kaymıştır onlar daGeçen hafta twitter'da kıyemet kopmuştu bu hafta maç da vardı tabi.
Tarihçiler Mustafa'nın başkaldırdığını söylüyorlar ama Cihangir'in hiç suçu günahı yoktu benide ençok o etkiledi.
geçen hafta bilal de yoktu zaten my içni tweet atan kesim 15 yaş üstü diğer çoğu dizinin aksine maça kaymıştır onlar da
tims çekildiğine göre kim kapacak bakalım adamıTolga Sarıtaş @tolgasaritas 25 dk.
Tüm tebrikler , güzel , samimi yorumlar icin cok tesekkurler.. Tüm ekibin emeğine sağlik..
Şu karizmasını dandik bir projede harcamasa..tims çekildiğine göre kim kapacak bakalım adamı
bence aramızda kalsına gitsin my den 3 isim var zaten şimdidenŞu karizmasını dandik bir projede harcamasa..
Muhteşem Yüzyıl geç bitiyor haftaya Kara Para Aşk üst üste tekrar yayınlanmalı.bence aramızda kalsına gitsin my den 3 isim var zaten şimdiden