26 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

oyunculuk yetenekleri bakınca sevdaluk daha iyi konumda bence:)
Bence bu dördü arasında tartışmasız en iyi oyuncu Demet Akbağ'dır diğer üç oyuncunun birbirinden farkı fazla yok.Erkan Can dediğimiz adamda yılların tiyatro oyuncusu.Tamam Erdal Özyağcıların dizilerdeki başarısını görüyoruz ama sinemada yan bir karakterden öteye gidemedi.Hiç başrol oynadımı hartırlamıyrum?

Bence bu dördü arasında tartışmasız en iyi oyuncu Demet Akbağ'dır diğer üç oyuncunun birbirinden farkı fazla yok.Erkan Can dediğimiz adamda yılların tiyatro oyuncusu.Tamam Erdal Özyağcıların dizilerdeki başarısını görüyoruz ama sinemada yan bir karakterden öteye gidemedi.Hiç başrol oynadımı hartırlamıyrum?
bilmiyorum valla da ben iki dizinin başrollerini değerlendirince sevdaluk oyunculuk olarak ağır baıyor gibi:)

Sevdaluk'u bende izliyorum ara ara ama sonuçta Tns'de başarısız oldu.Bu Kara Para Aşk'ın da başarısız olacağı anlamına gelmiyor.
öyle bir anlam çıakrtmadım zaten :) tns de basit işler tutuyor kara para aşk senaryo oalrak sevdaluktan daha basit duruyor (başlasın net karar veririz) o yüzden kpa nın tutma şansı daha yüksek ancak kpa ay yapım dizisi,onca amsraf edildi o kadroya 5dieğr diziler gibi 5 reytingle tuttu denemez en azından atv o kadar reytinge diziyi devam ettirmezmaddi anlamda