25 Ocak 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aldatmak - 55. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
İlk hafta için şişirilmiş bir oran. Seyirciler onca Pavyon muhabbeti, dans muhabbeti falan bir bakalım demişler. 2/3 haftaya 4/5 reyting seviyesine iner.
İlk hafta açılışı Dilek Taşı 1. Bölüm reytingleri gibi olur diyordum ama biraz daha üstü geldi. Ama balon oranlar.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Dün Tahmin konusunda 7-8 reyting alır demiştim, bundan bile fazla almış.

Sosyal medya etkisi gerçekten çok güçlü ama ilk bölümü izleyenler bence daha farklı bir hikaye bekliyordu, yorumlardan da belli. Pek beğenilmemiş.
Gelecek bölüm en az 3 reyting civarı düşüş bekliyorum, uzun vadede düşüş devam eder.

• Aynen
Reactions: Hazem
Uzun uzun değerlendirme yapmaya gerek yok. İnci Taneleri'ni beğendim ama bu reytingleri almasının sebebi Dilber pavyon sahnesi. Gerçek oranları 2-3 hafta sonra görürüz.

Hudutsuz Sevda ise tıpkı BBCS gibi maalesef kendi kendini bitirmeye başladı. Bahadır ve ekibi ciddi bir rakip geldiğinin farkına varmalı yoksa dizi öğütücü FOX bu reytinglere bile yeni sezon onayı vermeyebilir.

Kaotik günde 4 reyting alıp kendi yağında kavrulan Vahide teyzeme de tebrikler :A

Dün tahminlerde 10 reytingle açılış yapacağını belirtmiştim yılların televizyoncusu olarak yine doğru tespit. :A

Yalnız bu oranları koruyacağını düşünmüyorum, gelecek haftalarda düşüş trendinde olur, Yılmaz Erdoğan'ın da uzun soluklu bir televizyon dizisi yazabileceğini düşünmüyorum açıkçası.

• Beğendim
İnci Taneleri için gelecek hafta düşer diyoruz ama YouTube'da 1. bölüm ve 2. bölüm fragmanı manyak derecede izlenmiş. Ayrıca genç kuşak diziyi beğenmese de özellikle 40+ kitle çok olumlu yorumlar yapıyor ki reyting cihazları genellikle onlarda olduğu için düşüş beklerken vitesi iyice yükseltebilir benden söylemesi.

GExhi5vW8AAA-_H.jpg

• Üzücü
İnci Taneleri için gelecek hafta düşer diyoruz ama YouTube'da 1. bölüm ve 2. bölüm fragmanı manyak derecede izlenmiş. Ayrıca genç kuşak diziyi beğenmese de özellikle 40+ kitle çok olumlu yorumlar yapıyor ki reyting cihazları genellikle onlarda olduğu için düşüş beklerken vitesi iyice yükseltebilir benden söylemesi.

Ekli dosyayı görüntüle 125262
Koptu geliyor durduramıyoruz. 😱

• Okudum
Reactions: 12.Adam