Evet ben de boşluk var diyodum inkâr eden yokki meluuunHâlâ iddia sanki bişi kanıtladın ayrıca @Carpe Diem ile @Aserat da iddia ediyordu tek başına Niye sahipleniyon bencil şey
Sende o da yok
Senin ne başarın var?
Evet ben de boşluk var diyodum inkâr eden yokki meluuunHâlâ iddia sanki bişi kanıtladın ayrıca @Carpe Diem ile @Aserat da iddia ediyordu tek başına Niye sahipleniyon bencil şey
Sende o da yok
İnkar mı etmişim ya da eden mi var demişim ayol senin idrak yolların kapanmış git @Angelica teyzemin doktoruna kontrol ettirEvet ben de boşluk var diyodum inkâr eden yokki meluuun
Senin ne başarın var?
Sana teşhisi ahiretliğim koymuşSen git de bi beynine baktır belki bulurlar.
Ee ne zırvalıyorsun o zaman melunİnkar mı etmişim ya da eden mi var demişim ayol senin idrak yolların kapanmış git @Angelica teyzemin doktoruna kontrol ettir
Pavyon dediğin toplam 10 dakika bölüm 2 saat 20 dakika sürüyor 10 dakikalık sahne için böyle yorum yapmak bana göre saçmaDeneklere laf atmak yok mu? Malum yüksek açılış yapanlara öyle davranmak gibi huyları olan kişiler var burada.
İnci Taneleri'me çok şaşırdım. Yani pavyonu seven ne kadar çok kişi varmış. Oranların güvenirliği haftaya belli olur. Bakalım diziyi mi beklemişler yoksa pavyon sahnesini izlemeyi mi?
Sen ahretliğinle iyi izle inci tanelerini sonunuzu anlatıyor sizinSana teşhisi ahiretliğim koymuş
Ee ne zırvalıyorsun o zaman melun
Aaa doktor beyi çok iyi biliyorum
Ne gibi boşluk vardı😃Evet ben de boşluk var diyodum inkâr eden yokki meluuun
Senin ne başarın var?
Sen ahretliğinle iyi izle inci tanelerini sonunuzu anlatıyor sizin
4 reyting alan dizinin 1. olması gibi bir boşluk vardıNe gibi boşluk vardı😃
Ecünnüler başı. İyyykk. 😅
Kanıt reyting tablosu canım hadi naş.Hâlâ iddia sanki bişi kanıtladın ayrıca @Carpe Diem ile @Aserat da iddia ediyordu tek başına Niye sahipleniyon bencil şey
------
Sende o da yok
Mosmor olmalara doyamadı bugün @xemrexxxKanıt reyting tablosu canım hadi naş.
Kanıt reyting tablosu canım hadi naş.
Bunun cevabını verdim yüksek başlayıp çöken dizi dolu ekran millet meraktan ilk bölüme vakar ikiye bakar 3te 4te patlayabilir yani bu durum bişiyi kanıtlamazMosmor olmalara doyamadı bugün @xemrexxx
Abla haftalardır dizinin reklamını pavyon sahnesi ile yaptılar.Pavyon dediğin toplam 10 dakika bölüm 2 saat 20 dakika sürüyor 10 dakikalık sahne için böyle yorum yapmak bana göre saçma
Eğer dizi patlamazsa sen patladığınla kalırsınBunun cevabını verdim yüksek başlayıp çöken dizi dolu ekran millet meraktan ilk bölüme vakar ikiye bakar 3te 4te patlayabilir yani bu durum bişiyi kanıtlamaz
Ben patlar demiyorum mabadından anlama her şeyi ilk bölüm belirleyici değildir diyorumEğer dizi patlamazsa sen patladığınla kalırsın
Önümüz haftalarda yine konuşalım.Bunun cevabını verdim yüksek başlayıp çöken dizi dolu ekran millet meraktan ilk bölüme vakar ikiye bakar 3te 4te patlayabilir yani bu durum bişiyi kanıtlamaz
Patlayınca İnşallah kolum bacağım ağzına yüzüne çarpar da yamulursunÖnümüz haftalarda yine konuşalım.
Sen patla inş. .ss
Tamam ama sahne 2 dakika sürdü bölüm 2 saat sürdü dizi gerçekten çok güzeldiAbla haftalardır dizinin reklamını pavyon sahnesi ile yaptılar.
Gayette belirlemiş😂Ben patlar demiyorum mabadından anlama her şeyi ilk bölüm belirleyici değildir diyorum