25 Ocak 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aldatmak - 55. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Perşembe de büyük bi boşluk olduğu aşikardı. 5 reytingle gün birincisi çıkıyordu. İnci Taneleri için en ideal gün seçilmiş. Tanıtımları da ilgi çekince ilk bölüm için bu oranları almış olması olağan. Tebrikler. İlk bölümü genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Önümüzdeki haftakardaki durumu daha belirleyici olacaktır.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
  • Beğendim
@xemrexxx melununa günün boşluğu şoku. :F
Nanik sana. :Z
heyatım 5.-6 bölüme bakmalı şu an meraktan izleniyor olabilir :X senin parlak oğlanlı çorap kokulu edho, trt nin kudüs dizisi vb. yüksek başlamıştı en son sandık kokusu da bir ara ab-abc1 i aldı çarşambaları şimdi ortalamada daha 7-8 bölüm oldu :D
------

İlk bölüme meraktan baktım ama düzenli izleyeceğim bir dizi olmaz ayrıca iyi reytingler almasını yorumlamakla pavyon övgüsünün ne ilgisi var. :A
sen haklı çıkmak için birsen altuntaş ve marul kafa bile översin be bana mı anlatıyon :F

Sultanım… Anlatmana gerek yok, durum ortada…

IMG_5945.jpeg

heyatım 5.-6 bölüme bakmalı şu an meraktan izleniyor olabilir :X senin parlak oğlanlı çorap kokulu edho, trt nin kudüs dizisi vb. yüksek başlamıştı en son sandık kokusu da bir ara ab-abc1 i aldı çarşambaları şimdi ortalamada daha 7-8 bölüm oldu :D
------

sen haklı çıkmak için birsen altuntaş ve marul kafa bile översin be bana mı anlatıyon :F
Olsun yine de ilk bölümüyle seni çatlatmaya yetti. :Z

Perşembe'de büyük bir boşluk vardı 4,5 reyting alan diziler sözde "perşembe sefiri" oluyordu artık esameleri bile sağlam rakip gelince okunmayacak hale geliyorlar :F

İnci Taneleri için ideal gün seçilmiş salı da olsa güzel oranlarla başlangıç yapardı ama perşembe olması da malum oldu en azından yayınlanan ölü yapımların boşluktan izlendiğini bir kez daha görmüş olduk :F

Survivor güzel oranlarla gitmeye devam etmiş tebrikler :Z

Hudutsuz rezil çok güzel düşmüş devamı gelir umarım bi keyif kahvesi içerim artık :Z :F :F kendisine yorumum budur:
Aldatmak zar zor 4 reyting alıyordu şaşırmadım :A

Sakla Beni için sezon sonu final yapar diyordum da sezon sonunu göremeyecek anlaşılan :A

Kara berbat gitmiş.

İnci Taneleri'nin tekrarı bile kolaylıkla diğer tüm dizileri geçmiş, bir de bazı dizilerden ötürü tutmayacağını iddaa edenler vardı sanırım. :A

Diziyi henüz izlemedim, Yılmaz Erdoğan'ın edebi dili totali ne kadar sürükler emin değilim ama AB ve ABC'de rakipsiz bir şekilde ilerleyecektir.

Tebrikler Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü. :A

Olsun yine de ilk bölümüyle seni çatlatmaya yetti. :Z
Niye çatliyim yapımcı mıyım kanal sahibi mi :F neyse sana doktor muayenesi yazdım git her yerlerini kontrol ettir bir şeylerin eksik gibi :F :F

------

Perşembe'de büyük bir boşluk vardı 4,5 reyting alan diziler sözde "perşembe sefiri" oluyordu artık esameleri bile sağlam rakip gelince okunmayacak hale geliyorlar :F

İnci Taneleri için ideal gün seçilmiş salı da olsa güzel oranlarla başlangıç yapardı ama perşembe olması da malum oldu en azından yayınlanan ölü yapımların boşluktan izlendiğini bir kez daha görmüş olduk :F

Survivor güzel oranlarla gitmeye devam etmiş tebrikler :Z

Hudutsuz rezil çok güzel düşmüş devamı gelir umarım bi keyif kahvesi içerim artık :Z :F :F kendisine yorumum budur:
Aldatmak zar zor 4 reyting alıyordu şaşırmadım :A

Sakla Beni için sezon sonu final yapar diyordum da sezon sonunu göremeyecek anlaşılan :A

Kara berbat gitmiş.
En az vahide teyzem etkilenmiş kudur :A

İnci Taneleri'nin bu kadar yüksek başlaması şok etti 😱 2.Bölüm'ü merak ediyorum acaba düşecek mi yükselecek mi ?
------

Gelecek hafta 6'ya yakın ya da yeniden 6 alabiliriz. Ama bunun için İnci Taneleri'nin oranlarını merak ediyorum bence dizi düşer gibime geliyor. Bakalım :)
Yükselir bence

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
İnci Taneleri için daha yüksek tahmin yapsaydım dedim. :A Maçtan etkilenebilir diye temkinli davranmayı tercih etmiştim ama dün sosyal medyaya bakılınca bu sonuç adeta geliyorum diyordu o yüzden aşırı şaşırmadım. Genç kitle diziyi beğenmese de 40+ kitleden olumlu yorumlar geliyor o yüzden gelecek hafta düşeceğini düşünsem bile kendini tatmin edecek oranlar almayı sürdürecek gibi. BKM de Jet Sosyete'den sonra yine uzun süre sonra ekrana iş yapan bir ismin dizisiyle ilk bölümden çift hane açılış görmüş oldu. :A

Ömer'den sonra Sakla Beni de çökerek OGM-Star birliğine kabusu yaşatmış. Reyting cihazları kendisinden saklanmış gibi duruyor. :A

Pazartesi günü herkesin içinden geçen FOX'un karması bugün çıkmış. :A

Aldatmak diğer rakiplerine göre daha istikrarlı bir performans çıkarıyor ama 3. sezona uzatmak gibi bir saçmalık yapılmaz umarım.

Kara batsın diye Show TV elinden gelen her şeyi yaptı ve başarılı oldu. PT'de kalsa da muhtemelen bu sonuçlara düşebilirdi ama yine de saygı açısından saatinde kalmalıydı. Umarım gelecek hafta N/A almadan ekran yolculuğunu bitirir.

• Beğendim