25 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Tipi belli ediyor zaten :D O uzun bacaklı kıskanç kızı beğenmedim rol kesmiyor bence beyaz elbiseli leylek bacaklı :D
Merinos saçlıyı mı diyorsun:F onu bende beğenmiyorum:X Geçen bölümlerde bi ağlama sahnesi vardi kanal değiştiricektim:X

Arka Sokaklardan bu anlık öyıe yüksek beklemeyin.

Normalde 22.15 gibi girerdi reklama bu sefer 22.30'da girmiş galiba reklam dönüşü toparlanması da var. Hem Şefkat Tepenin reklama girmesinden 4 dakika sonra başlamış ve Acun da bu sefer kendini sona sakladı.

°°°mobil mesaj°°°
Bence Arka Sokaklar bugün 23:15'e kadar uzayacak. :)

Tam izlemedim Arka Sokakları Cevher'in dışarı çıkması lazım biraz hareket gelsin diziye @pompy

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Demiştim yüksek beklemeyin diye. :) 1 dakikası zaten reklam bunun toparlanması şusu busu ancak etti ama yinr iyi geldi.

Acun 3. Lüktün kurtulmak için düzenini değiştirdi. Arka Sokakları etkilemek için güzel taktik yaptı aça yine 3. Olacak gibi. :A

°°°mobil mesaj°°°

Arka Sokaklar ın kaptanı Rıza baba nın kalbi dayanamadı:(

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Acun reklam düzenini değiştirmese Rıza Baba 11 görürdü. 😡 Ama olsun yarın baya düşecek yst. :A Ab'yi 3 Adam alırsa şaşırmam. Ata Demirer var sonuçta. :)

Acun reklam düzenini değiştirmese Rıza Baba 11 görürdü. 😡 Ama olsun yarın baya düşecek yst. :A Ab'yi 3 Adam alırsa şaşırmam. Ata Demirer var sonuçta. :)
Reklam düzenini değiştirmesi yetmezmiş gibi birde sona reytingli yarışmacıları bırakmış.