Merinos saçlıyı mı diyorsun onu bende beğenmiyorum Geçen bölümlerde bi ağlama sahnesi vardi kanal değiştiricektimTipi belli ediyor zaten O uzun bacaklı kıskanç kızı beğenmedim rol kesmiyor bence beyaz elbiseli leylek bacaklı
Merinos saçlıyı mı diyorsun onu bende beğenmiyorum Geçen bölümlerde bi ağlama sahnesi vardi kanal değiştiricektimTipi belli ediyor zaten O uzun bacaklı kıskanç kızı beğenmedim rol kesmiyor bence beyaz elbiseli leylek bacaklı
Bence Arka Sokaklar bugün 23:15'e kadar uzayacak.Arka Sokaklardan bu anlık öyıe yüksek beklemeyin.
Normalde 22.15 gibi girerdi reklama bu sefer 22.30'da girmiş galiba reklam dönüşü toparlanması da var. Hem Şefkat Tepenin reklama girmesinden 4 dakika sonra başlamış ve Acun da bu sefer kendini sona sakladı.
°°°mobil mesaj°°°
Evet onu diyorumMerinos saçlıyı mı diyorsun onu bende beğenmiyorum Geçen bölümlerde bi ağlama sahnesi vardi kanal değiştiricektim
Önceki alıklarımız kötüydü.Bu anlıkta 5 gelirse öyle beklentimizi yüksek tutalım.Yarınki reytingi merak ettim iyice
Gecenin en güzel sahnesiydi..Süreyya aşkını öyle güzel anlattıki içim titredi.Bugünün Saraylısını izledim biraz dizi güzel ama benim tarzım dizi değil o ilan-ı aşk eden kız güzel rol yaptı. @Forumdash
Şimdi açtım ben de
Arka Sokaklar erken bitti galiba.Bence Arka Sokaklar bugün 23:15'e kadar uzayacak.
Öyle mi? Kötü olmuş o zaman. Bence As'nin süresini 23:15'e kadar uzatmalılar Güneşi Beklerken gibi.Arka Sokaklar erken bitti galiba.
aynı olay tekrar basliyorArka Sokaklar erken bitti galiba.
Reklam düzenini değiştirmesi yetmezmiş gibi birde sona reytingli yarışmacıları bırakmış.Acun reklam düzenini değiştirmese Rıza Baba 11 görürdü. 😡 Ama olsun yarın baya düşecek yst. Ab'yi 3 Adam alırsa şaşırmam. Ata Demirer var sonuçta.