Fatih'in Atıf'ı tek eliyle dışarı atması güldürdüBiz reklamayken Fatih Harbiye yükselmiş..Atv'nin reklam politikası çok kötü..
Bu arada Fatih Atıf'ı dövse bari.
Fatih'in Atıf'ı tek eliyle dışarı atması güldürdüBiz reklamayken Fatih Harbiye yükselmiş..Atv'nin reklam politikası çok kötü..
Bu arada Fatih Atıf'ı dövse bari.
22:30'da hem Bugünün Saraylısı hemde Arka Sokaklar reklam girmedi..Star ve Show tv reklamda ciddi yükseliş bekliyorum.Rıza Baba zirveyi almış. Şefkat Tepe de iyi gidiyor. Acun düşük gitmiş baya.
Hadi bakalım inşallah. Yalnız Acun şu an reklam. Rıza Baba'yı bu sefer 22:45 - 23:00 anlığında yalnız bırakmayacak sanırsam.22:30'da hem Bugünün Saraylısı hemde Arka Sokaklar reklam girmedi..Star ve Show tv reklamda ciddi yükseliş bekliyorum.
Acun önlem almış galiba baksana. Ben bu adamdan herşey beklerim.Hadi bakalım inşallah. Yalnız Acun şu an reklam. Rıza Baba'yı bu sefer 22:45 - 23:00 anlığında yalnız bırakmayacak sanırsam.
Önlem almış almasına da bugün çok düşük gidiyor. 3 anlık üst üste 4-5 aldı. Şu Şefkat Tepe de 90 dakika falan reklamsız gitmez mi gıcık oluyorum!Acun önlem almış galiba baksana. Ben bu adamdan herşey beklerim.