25 Ocak 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

bugünün saraylısının reklam düzeninden düştüğünü sanmam
arka sokaklar ve şevkat dizilerinden bıkanlar bugünün saraylısına geçiş yapmıştı zamanında
ahsi geçen o dizilerde her beş altı bölümde bir birileri vurulur bu yüzden seyirci tekrar onlara dönüş yapmış olabilir? bu dediğim total için geçerli..

anlamadığım şey neden ab si güçlü bugünün saraylısının seyircileri total dizileri arka ve şevkat dizilerine kaçsın? başka bir sebep var? ab grubunda 1 buçuk reytinglik bir kayma var ama nereye gitti bu ?
her dizinin 60-70 dakika reklamsız gittiği oluyor,atv'nın zamansız reklamları milleti usandırdı.
unutmadan bu dizinin süreside kısa Karadayı gibi uzun olsa reklam bahanesi olamaz tabi.:)

Fatih Harbiye kanal değiştirirse olacağı bu. Resmen çökmüş. Müstahak Koliba ve Show'a. @xBUGRAx :A

Lale Devri resmen çökmüş. Müstahak FOX'a. @mrt-06 :A

Arka Sokaklar yine çok iyi gitmiş
Şefkat Tepe bu hafta yükselmiş
Adını Kalbime Yazdım ın reytingleri düşmüş biraz
Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye iyi oldukları ab grubunda düşmüşler
Yeteneksiz Türkiye özellikle ab de 2 yılın en düşük reytinglerinden birisini almış

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İzlediğimiz diziye göre'ciyiz :D

İşte budur valla takdir ettim bu yorumunu. Keşke böyle açık sözlü olsalar senin gibi. 😉

Çünkü bazı arkadaşlar A/b grubu savunucuları olarak yorum yapıyorlar total dizilerini aşağılayıp kalitesiz diyorlar. :)

Sonra bir bakmışız aynı arkadaşlar fanı olduğu kanaldaki ağır total dizisini ölümüne savunuyorlar. :):)

İşte budur valla takdir ettim bu yorumunu. Keşke böyle açık sözlü olsalar senin gibi. 😉

Çünkü bazı arkadaşlar A/b grubu savunucuları olarak yorum yapıyorlar total dizilerini aşağılayıp kalitesiz diyorlar. :)

Sonra bir bakmışız aynı arkadaşlar fanı olduğu kanaldaki ağır total dizisini ölümüne savunuyorlar. :):)

Eee yani öyle böyle olmak lazımmm ab ci veya totalci değilim izlediğim dizi ne tarafda yüksek alıyorsa bizde o'cuyuz :D malesef öyleleride varrr ne yapacan mecburr ab ciyim der bi bakmışın totali savunur :D