Acun bugün en fazla 8.46 aldı. Yarın düşmesi lazım. Ama tns Acuncu belli olmaz.Reklam düzenini değiştirmesi yetmezmiş gibi birde sona reytingli yarışmacıları bırakmış.
Acun bugün en fazla 8.46 aldı. Yarın düşmesi lazım. Ama tns Acuncu belli olmaz.Reklam düzenini değiştirmesi yetmezmiş gibi birde sona reytingli yarışmacıları bırakmış.
Fragmanı gösterdiler şimdi yüklüyorum.Ooo #BS güzel bitti Fragmanı patlatsalar hemen
Kızım diye bitişi çok iyiydi !!!
Evet muhteşemdi ama sonraki bölüm daha da iyi olacak gibiBugünün Saraylısı çok iyi bir bölümdü.Fragman da süper
Ama Süreyyanın Fatih`e aşk itirafı beni çok üzdü Evet sonraki bölüm daha güzel olacakEvet muhteşemdi ama sonraki bölüm daha da iyi olacak gibi
ahaah ilkkez mi izliyorsun Okan'ı o dizi var diye olmadık güne attılarŞuan da televizyonda AKY var da ne ağır dizi ya içim bayıldı
Süreyya'nın Fatih'e olan aşkı beni de mahvetti.Ama Süreyyanın Fatih`e aşk itirafı beni çok üzdü Evet sonraki bölüm daha güzel olacak
Ya ben müziklerini beğeniyorum da fazla ağır ve O Sesteki adam hiç güzel rol yapamıyor bence. Ayrıca o yaşlı kadının adı nedir öyle ya Kureyşa ana nedirahaah ilkkez mi izliyorsun Okan'ı o dizi var diye olmadık güne attılar
O kadın hakkında hiçbi fikrim yok ama bi kere bakayım dediğimde O ses çocuguna denk gelmiştim Ancak öyle dizilerde oynar dedim kapattim kanalıYa ben müziklerini beğeniyorum da fazla ağır ve O Sesteki adam hiç güzel rol yapamıyor bence. Ayrıca o yaşlı kadının adı nedir öyle ya Kureyşa ana nedir