Damien Duff
Favori Üye
Bence budefaki önlem hükumettenAcun önlem almış galiba baksana.Ben bu adamdan herşey beklerim.
Bence budefaki önlem hükumettenAcun önlem almış galiba baksana.Ben bu adamdan herşey beklerim.
3 anlık üst üste reklam verecek hali yok.Acun niye böyle Reklam mı.
Acun birinci olacağına Rıza Baba olsun ben senin tarafındayım.Bence budefaki önlem hükumetten
Yok ben sonuncu Anlığa bakıp sormuştum şimdi bütün Anlıklara baktım cidden ne olmuş öyle ya. Ilk kez böyle olmuş galiba.3 anlık üst üste reklam verecek hali yok.Seyirci sıkılmış sanırsam doğal olarak yst'den.Ama yarın yükselir kesin! 😡
Yst çökmüş.Yok ben sonuncu Anlığa bakıp sormuştum şimdi bütün Anlıklara baktım cidden ne olmuş öyle ya. Ilk kez böyle olmuş galiba.
Şimdi açtım ben deAdını Kalbime Yazdım Yeni Bölüm Ile Show TV'de başladı. ( 22.47 - Show TV. ) ....
Çok ayıp Kaan ben Acun'cuyum beni kışkırtma.Yst çökmüş.
Göndermeyi anladın dimi sen?Çok ayıp Kaan ben Acuncuyum beni kışkırtma.
Sen birde o kızın annesiyle olan kavgalarini sinir krizi geçirme hallerini görBugünün Saraylısını izledim biraz dizi güzel ama benim tarzım dizi değil o ilan-ı aşk eden kız güzel rol yaptı.@Forumdash
Şimdi açtım ben de
Tipi belli ediyor zatenSen birde o kızın annesiyle olan kavgalarini sinir krizi geçirme hallerini gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?