25 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 41.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Bursaspor - Eskişehirspor Maçı (ATV)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 5.9%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 2 11.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
muhtesem total artmis ab dusmus eywah dusuyorum totalde ucmus uzay macerasi artmis

öbgzk nin gece tekrarı çok iyi gitmiş kanal d bu yaz da yayınlar öbgzk nin tekrarlarını

öbgzk nin gece tekrarı çok iyi gitmiş kanal d bu yaz da yayınlar öbgzk nin tekrarlarını

Bu yaz yayınlamaz muhtemelen.
İlla bir şey yayınlayacaksa Yalan Dünya'yı yayınlayabilir ama onun da bölüm sayısı az.

ÖBGZ'nin tekrarını bu sezon üçüncü kez görüyorum galiba, Kanal D bu yıl hiç yayınlamıyordu ama son 2 haftada hem hafta sonu hem hafta içi yayınlamaya başladı.

Kötü görünmüyor oranları.

bence o.b.g.z tkr yayinlanmamali zaten super gidio

Tekrar yayınlamak veya yayınlamamak arasında önemli bir fark olmaz herhalde, özellikle tekrarını bekleyip yeni bölümü izlemeyenler olacağını sanmam.

Kanal D'nin niye durup dururken tekrara başladığı konusunda ise hiç bir fikrim yok.

muhtesem 1 kere bile tkr vermedi suanakadar iyi mi kotumu

Ne iyi ne kötü.
O hiç tekrar vermeme ünvanını koruyan tek dizi sanırım.

Ama özel bölümleri vs. oldu, özetleri zaten oluyor, o da tekrara bulaştı ister iştemez.

MY yine iki grubtada farkla zirvede ama AB oranlarinda düsüs var.

Kuzey Güney iki grubtada 7 reytingenyaklasarak 2. Sirayi kapmis.

Sakarya Firat Total de yine kil payi 2. Sirayi kacirmis, AB de de basarili bir sekilde 6. Olmus.

TUI Total de ilk 10 a girip basarili olsada AB de cok geride kalmis.

Cocuklar Duymasin izleyicisi mactan dolayi yeni bölüm yok sanmis büyük bir ihtimalle cünkü total de ilk 20 ye bile girememis ama AB de 11. Olmus.

Kurt Kanunu Total de 65. Sirada AB de ilk 60 da.

Muhteşem yüzyılın tötelde yine cok yükseltmemiş ... Ab de de öyle . Bu oranlar iyi ama cokta iyidegil.. Ab sinide yavaş yavaş kaybediyor muhteşem..
Neyse yinede tebrik ediyorum muhtesemi..

yinede 2 katı var

6x2 12 7x2 14 14:10

totalde yükselmis ama bekledigim kadar çok yükselmedi açıkcasi yinede güzel bölümdü maç etkilemismi bana sorarsaniz pek etkilememiş

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu

Moderatörün son düzenlenenleri:
VAY çocuklar duymasın indirip izlicem bu basari inanilmaz artmamıs azalmamıs sabit

Moderatörün son düzenlenenleri:
Flash Forward ilk başladığı zamana göre baya yükselmiş

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]24[/TD]
[TD]FLASH FORWARD[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]23:28:32[/TD]
[TD]24:09:00[/TD]
[TD]00:40:28[/TD]
[TD]2,27[/TD]
[TD]8,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Muhtesemden rekor beklıyordum obzg nın 2saat 7dalıkalık rekorunu kırmasını ama malesef 2saatte kaldılar
))))))))) 2saate ragmen ab de dusmus dedım senaryo kotuye kayıyor uzun cekede dızıyı kurtaramayacak..dızı kuzey guney reklamdayken saat 23den sonra 15 dakıka yayınlanıyor ama nafıle yıne dusuyor. haftalık ab dekı bırıncılıgıde hayal oldu
)))))))

tuı bıraz baktım kusacatım berbat espırıler. aman allahım. sanırım sadece cocuklar ızlıyor dızıyı..

Son düzenleme:

beyazsoy yanlis kehanetler
haci kuzey totalde de sansi yok

türkün uzay imtihani yemin ediyorum efectleri çok kötü tkr bakiyim dedim cumartesi günü gerçekten yapilmasa dahaa iyiymis

Bu gün Star TV'NİN günü

MY ve ED işi götürür ..

mynın a/b reytıngı onceden bellı oluyor artık, obgzk nın 1 altı oluyor, normalde zırveyı alması gerekırdı

Muhteşem Yüzyıl show da tekrar vermişti ve ilk 10 giremeyip FOX show yapmıştı canan,unutma beni ve deniz yıldızı ilk 3 sırayı kapmıştı.