WesTxCoasT
Favori Üye
Kuzey guneyi izledim guzeldi baska izlencek birsey yoktu
stara kötü haberimiz var destere sevindirici haber real madridte elendi. şampion liginde bütün ispanyollar elendi.. final tatsız tutsuz olacak )))))))))))
TÜRKÜN UZAYLA İMTİHANI HERİKA DİZİ YA
KUZEY GÜNEY HASTASIYKEN ARTIK ONU İZLİYORUM İNTERNETTEDE TEKRARINI KUZEY GÜNEY İZLİYORUM.
Bu arada volkan süper oyuncu ya
umarım bu hafta oranlar yükselir
bence de güzel bi dizi bende artık ona doğrı kayıyorum kuzey güneyi bıraktım sıkıcı olmaya başladı
volkan ağzı çıksın o adamım ya
muhteşem varken ötekilere totalde 5 reyting ab de yarısından uzakta durmak düşer
Açıkcası üstadım. muhteşem yüzyılı doğru bulmuyorum
izleyici görüşümdür izlemeyide düşünmüyorum satende.
Açıkcası üstadım. muhteşem yüzyılı doğru bulmuyorum
izleyici görüşümdür izlemeyide düşünmüyorum satende.
doğru olup olmadığına kimsenin karAR VEREMEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM o zamanlar bile haremi tam bilen yok şimdi olmaz dedikleri doğru da olablir yanlış da
kurgusunu güzel bulduğum için izliyorum zaten tarihi olayları da kısa da olsa geçiyolar
Öyleyse açık konuşayım size.. doğrusu %100 Doğrudur.. doğrusuna yanlış diyen kişiye inancım %0dır!
Şunu belirteyimki dizinin adı Muhteşem Yüzyıl! Gerçekten Muhteşem yüzyılmış ne güzel.. kurguya bak muhteşem yıllarını yaşamış padişahlar
Haydi inandığın şeye devam et sen...
Adaş..
inandıım biş iyok harem hakkında kimse atıp tutamaz o zaman bile girebilen yok şimdi onun bunun dediğini yüzde yüz kabul edemem ben
daha önce böyle şeyler belgesel gbi üstü kapalı geçildiği için gtepkiler normal sorun insnaların beyni yok atatürk içki içerken gösterilemeazmiş yok padişahın haremi gösterilemezmiş.hepsi bal gibi anlatılır
Anlıyorum seni adaş..
Neyse Muhteşem geceler sana..
Reytinkler nerde?