25 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 41.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Bursaspor - Eskişehirspor Maçı (ATV)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 5.9%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 2 11.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
çocuklar duymasını açtım konuyu tahmin edin :))))))) bininci kez meltem haluk boşanmasını yanlış anlamış emine .. ve emine her zamanki gibi saga sola bu haberi yaymış. kimsede edemiyor yaw eminw sen binici kez bu halukla meltemi boşatıyorsun hepte yanlış anlıyon yine yanlış anlamış olmayaysın demiyor. çocuklar duymasın nakalvt oldu artık bu sene atv bitirmesse ayıp olur

çocuklar duymasını açtım konuyu tahmin edin :))))))) bininci kez meltem haluk boşanmasını yanlış anlamış emine .. ve emine her zamanki gibi saga sola bu haberi yaymış. kimsede edemiyor yaw eminw sen binici kez bu halukla meltemi boşatıyorsun hepte yanlış anlıyon yine yanlış anlamış olmayaysın demiyor. çocuklar duymasın nakalvt oldu artık bu sene atv bitirmesse ayıp olur
oha abartmışlar harbiden bu sene bitmeli kesinlikle

muhteşemin totali 14 gibi ab si 18 reyting civarı olur öyle anlaşılıyor ...

mynın hıc bı sebep yokken dusmesı sacma. Sanırım yazın gelmesı ama umarım a/bde bırıncı olur. Tns gelınce daha mantıklı sonuçlar beklıyorum..

ortalama reytinglerde büyük sapma genelde yarışma ve show prograları maçlarda ortaya çıkıyor. dizilerde genel ortalama neyse dizinin reytingi yaklaşık o çıkıyor. sebebi dizi izleyici genelde heycandan dizinin reklamlarınıda izliyor fazla zaping yapmıyor ama diğer programları izlyen seyirci zaping yapıyor hemen

[TABLE="width: 600"]
[TR]
[TD]23:00 - 00:00 Ortalama Reyting[/TD]
[TD]1) STAR: 6.42 , 2) KANALD: 3.59 , 3) STV: 2.08[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ortalama reytinglerden yola çıkarsak, yarın Muhteşem Yüzyıl'ın yaklaşık 11,70 ; Kuzey Güney'in ise yaklaşık 6,30 reyting alacağını söyleyebiliriz. :)

Bu da tablonun geçen haftaya göre pek değişmeyeceği anlamına geliyor. :)

stara kötü haberimiz var destere sevindirici haber real madridte elendi. şampion liginde bütün ispanyollar elendi.. final tatsız tutsuz olacak :))))))))))))