25 Nisan 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 3 17.6%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 7 41.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 23.5%
  • Türk'ün Uzayla İmtihanı (Show)

Oy: 4 23.5%
  • Bursaspor - Eskişehirspor Maçı (ATV)

• Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 1 5.9%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 1 5.9%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 2 11.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 11.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
Muhtesem Yuzyil cok iyi gidiyor ozet bide azacik yebi bolum bile yaklasik 6 reyting super.

muhteşem yüzyıl 11 reyting alır o deilde sakarya fırat kuzey güneyi geçecek gibi :D

kuzey guney dusmus.kesin sakarya firat kuzeyi totalde gecicek.muhtesm yuzyilda 11 alir

kuzey güney fena dagılmış :))))))))) reytinglerde 5yada 6. olacak gibi duruyor. eskiden izlerdim ama senaryo okadar dagıldı ve saçmaladık ki artık bakmıyorum. ferhatı saçma sapan diziyede büyüttüler. ama ayanı zamanda muhteşemde saçmalamaya başladı. sülüman en sevdiği ilk göz agrısı mudtafayı zehirlemek isteyen hürremi afediyor. bu nasıl hükümdar yahuu ayıp dene bişey var. böyle cani ruhlu hüremmi nasık affeder anlamak mümkün değil. bugün oglunu <ehirleyen yarın oglu başa gelsin diye seni zehirler. hem adelet denen şey sülümanda uçtu sanırım. senaryoı şöyle olacak sülümanın zehirini itirahsız içmeyi kabul eden hürrem senin elinden zehir olsa içerim diyerek sülümanı gönlünü feth edecek ve sülüman hürremi afedecek. çok ucuz bir numara bu akeşke yapmasalardı

kuzey güney artık raydan çıktı bence izlemiyorum fazla 1 saat baktım bıraktım :D bana göre değil artık muhteşem yüzyıl 11 reyting alır

Bence muhtesemin totel özeti : 5 lerde bisey olucak , yeni bölümü ise 12 lerde olur

Ab de ise ; özet : 6 , yeni bölüm : 14 yada 16 arası bişeyler alabilir.

Kuzey Güney bu saaten sonra daha toparlayamaz. Senaristlerin konuyu sürdürecek pilleri bitti...