Muhteşem Yüzyıl show da tekrar vermişti ve ilk 10 giremeyip FOX show yapmıştı canan,unutma beni ve deniz yıldızı ilk 3 sırayı kapmıştı.
he fox hiçbir dizisi m.yüzyil kıyaslanamaz adı altında kalir..
Muhteşem Yüzyıl show da tekrar vermişti ve ilk 10 giremeyip FOX show yapmıştı canan,unutma beni ve deniz yıldızı ilk 3 sırayı kapmıştı.
saydım 6 kez iki kelimesini kulanmış kryes ))))))))))))))))) 3kezde muhteşem ikiye katladı kuzey güneyi demiş.muhteşem yüzyıl ab resmen ikiye katlamis kuzey güneydeki sevisme sahnesi ise yaramamıs adeta fark yemis
Her hafta olduğu gibi Muhteşem Yüzyıl, Star TV'yi birinciliğe taşıdı... Muhteşem Yüzyıl AB grubu izleyicileri arasında 14.18 reyting ve 37,15 share ile en yakın rakibi Kuzey Güney'i resmen ikiye katladı... Kuzey Güney dizisi 6,84 reyting ve 17,79 share ile Kanal D'yi ikinci yaptı.
Eyvah Düşüyorum programı ise Star TV'ye üçüncülük getirdi. Muhteşem Yüzyıl'ın özet görüntüleri ile dördüncü sırada yer alan Star TV günün kazanan kanalı idi.
Tüm kişilerde de ilk iki sıra değişmedi. Muhteşem Yüzyıl'ın ardından Kuzey Güney ikinci olurken, Sakarya Fırat dizisi ile TRT 1, tüm kişilerde üçüncülüğü elde etti. Fox TV ise bu sıralamada Unutma Beni dizisi ile dördüncü oldu.
iyi iyi resmen ikiye katladi bu kadarda fark beklemiyordum kuzey güney yakında final yapar
saydım 6 kez iki kelimesini kulanmış kryes ))))))))))))))))) 3kezde muhteşem ikiye katladı kuzey güneyi demiş.
kısacası her perşembe kryesten beklenen performans geldi )))))))
yaw kryes kimse kuzey güney muhteşemi geçer demiyor diyorki muhteşem 2 saat çekilmesine ragmen reytingi düşüyor
ne anlation totalde yükseldi reyting amaci güdülseydi 2 saat 15 dakka yaparlardi saati gayet iyi ikiye katlamis fark atmis önemli olan bu tns gelince 25 reytingleri geçer m.yüzyil
25 derken share olarak mı
görecegiz takas sunun surasinda 5 gün kaldi )))))
fatma gül 3.lüge düsecek
kvp
kvp özet
fatma gül olur artık
vadie 25 30 civarlari alir
aga inşallah öyle olurda abartma tns 1040 kişiyle ölçecek tüm ülkeyi ölçseler dediğin gibi olacağına %100 eminim
daha nasıl reyting amacı güdülecek 2 saat çeilmiş ))))) ab de düşmüş zaten muhteşemin total reytingi 111 fatma gül bile geçiyor muhteşemi totaldene anlation totalde yükseldi reyting amaci güdülseydi 2 saat 15 dakka yaparlardi saati gayet iyi ikiye katlamis fark atmis önemli olan bu tns gelince 25 reytingleri geçer m.yüzyil
daha nasıl reyting amacı güdülecek 2 saat çeilmiş ))))) ab de düşmüş zaten muhteşemin total reytingi 111 fatma gül bile geçiyor muhteşemi totalde
daha nasıl reyting amacı güdülecek 2 saat çeilmiş ))))) ab de düşmüş zaten muhteşemin total reytingi 111 fatma gül bile geçiyor muhteşemi totalde
beyazsoy sallama yapmayalım 12 üstünde aliyor %99 kimi kandirion kendini bile kandiramion bizimi kandırcan her hafta takipdeyiz ö.b.g.z düstügünde m.yüzyilda düsüo arttıgında m.yüzyilda artiyor ))))))))
ab 16 dir asil reytingi burda masal okuma her çarsamba deil hafta içi hafta sonu her gün reytingleri takip ediyorum
görecegiz takas sunun surasinda 5 gün kaldi )))))
fatma gül 3.lüge düsecek
kvp
kvp özet
fatma gül olur artık
vadie 25 30 civarlari alir
uzun süredir 12yi göremedi muhteşem yahu ne 12si. 11lerde doşaşıyor işte.. ab de 16 muhteşem için hayal 15. bile geçemedi bu hafta