25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Destere : Haddini Fazlasıyla Aşıyorsun Bir Diziye 0-10 Yaş Grubu Demek Sana Düşmez O Dizide Kuran'a El Basıyorlar 0-10 Yaşındakiler Kuranı Ne Bilsin Bu Söylediklerinden Sonra Sana Karşı Düşüncelerim Çok Değişti !
Ayrıca Takas Haklı .

Adamlar Uğraşıyorlar Plato Kuruyorlar Kostüm Dikiyorlar Dizi Bilmezin Biri 0-10 Yaş Diyor İstavrit Diyor Ayıp Be Ayıp !!

bana düşer haddimi fazla aşmıyorum bana göre 0-10 yaş dizisi bu benim görüşüm sana göre büyük dizisi bu kadar basit ben sana büyük dizisi dediğinde haddini aşıyorsun diyormuyum demiyorum sende deme????

bana düşer haddimi fazla aşmıyorum bana göre 0-10 yaş dizisi bu benim görüşüm sana göre büyük dizisi bu kadar basit ben sana büyük dizisi dediğinde haddini aşıyorsun diyormuyum demiyorum sende deme????

Tamam Madem Böyle Düşünüyorsun O Zaman Cümlenin Başına BENCE Yaz !

Salı Gününe Bir Galatasaray yada Fenerbahçenin Maçı Geldiğinde O zaman seni görecem bakalım:d En Fazla 6 alır o gün:d

fenerbahçe maçı geldiğinde izlerim maçı ama gs maçı geldiğinde tekrar öbgz izlerim :))

- - - Ekleme - - -

Tamam Madem Böyle Düşünüyorsun O Zaman Cümlenin Başına BENCE Yaz !

ayrıca bence demeye gerek yokki zaten burdaki her düşünce o şahsın şahsi düşüncesi ben söylüyorsum bence öyledir sen söylüyorsan sence öyledir.. ben herkes benim gibi düşünüyor diye bir cümle kurmadımki .. sadece benim düşüncem ve düşüncemi yazıyorum...

Ben Usturada Dinle alakalı pek bi şey görmüyorum. Öpüşme sahnesi de var fragmanda görmüştüm. Hatta tecavüz de görmüştüm galiba fragmanda. Durun bi bulayım

Gs nin 30 milyondan fazla taraftarı var bide şl maçı hayatta kaçmaz

- - - Ekleme - - -

Usturada tecavüz mecavüz yok öpüşme 1-2 sn lik oluyo bazen

Ben Usturada Dinle alakalı pek bi şey görmüyorum. Öpüşme sahnesi de var fragmanda görmüştüm. Hatta tecavüz de görmüştüm galiba fragmanda. Durun bi bulayım

nara atıp düşman askerlerini ikiye bölüyor narayla:)) orası sanırım istavritin iman kuvvetinden geliyor :)))

Aga ÖBGZK Kim Ya 1 Milyon Belki Seyircisi Var
UltrAslan Sadece 5 Milyon :)
Tabiki Maç Geçecek Reyting de

orasını vadi düşünsün .. maçdan dolayı ertelenen öbgz görmedik ama maç yüzünden ertelenen yüz tane vadi bölümü gördük kimi etkiliyorsa o kara kara düşünebilir ..:) öbgz nin maçla ilgili bir sorunu yok..

ayrıca öbgz yi bugüne kadar karşısına çıkan hiç bir dizi etkileyemedi maçta etkileyemedi sil süpür yapıyor bu yıl üçüncü yılı yine rakiplerinin gözünün yaşına bakmamış:)))

orasını vadi düşünsün .. maçdan dolayı ertelenen öbgz görmedik ama maç yüzünden ertelenen yüz tane vadi bölümü gördük kimi etkiliyorsa o kara kara düşünebilir ..:) öbgz nin maçla ilgili bir sorunu yok..

ayrıca öbgz yi bugüne kadar karşısına çıkan hiç bir dizi etkileyemedi maçta etkileyemedi sil süpür yapıyor bu yıl üçüncü yılı yine rakiplerinin gözünün yaşına bakmamış:)))

destere büyük lokma ye büyük konusma maç öbgz fark atar

Gs nin 30 milyondan fazla taraftarı var bide şl maçı hayatta kaçmaz

- - - Ekleme - - -

Usturada tecavüz mecavüz yok öpüşme 1-2 sn lik oluyo bazen
Oluyo ya sen ona bak. Hayatın gerçekleri bunlar. Tabii ki dizide gösterilecek. Yaşı tutmayanlar için 7+ yazıyorlar.

Bu arada Emire komedi diyenler Usturayı izlememiş herhalde. Az önce bir az izledim. Ustura hiss ediyor avizenin düşeceğini koşa koşa gelip sevdiği kızə çekip alıyor alıtından. Komedi ya :d Emir de komik ama hiç olmazsa bundan daha az komik

- - - Ekleme - - -

nara atıp düşman askerlerini ikiye bölüyor narayla:)) orası sanırım istavritin iman kuvvetinden geliyor :)))
:d Aynen

öbgz maçımı geçemez hatta maç fark atar ama son yaz batar haftaya molekülleri kalmaz

son yazın şansızlığı tardu ..

babalar ve evlatların şansızlığı öbgz. aslında çok kaliteli bir dizi..

öbgz istavriti neden fazla etkilemiyor çünkü dediğim gibi her akşam çocuklara yönelik bir poğram olmalı onlarda kendilerine hoş gelen diziyi izliyor saygıyla karşılıyorum.. alemin kralı ve akasya durağı tarzı bir dizi olsa salı günü istavritin reytingi 1 e düşer... aynı kulvardalar..

son yazın şansızlığı tardu ..

babalar ve evlatların şansızlığı öbgz. aslında çok kaliteli bir dizi..

öbgz istavriti neden fazla etkilemiyor çünkü dediğim gibi her akşam çocuklara yönelik bir poğram olmalı onlarda kendilerine hoş gelen diziyi izliyor saygıyla karşılıyorum.. alemin kralı ve akasya durağı tarzı bir dizi olsa salı günü istavritin reytingi 1 e düşer... aynı kulvardalar..
Hahaha :d Destere yine güldürdün :d