25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Yahu Salı başlayacak bütün diziler başladı :D Öyle Bir Geçer Zaman Ki en ölü haliyle bile bu reytingi alıyor. Helal Olsun demekten başka ne düşer
Dizilerle İlgili Birşey Demedim.Kış Sezonu gelsin şöyle aralık falan o zaman öbgzk 4 reytingten fazlasını alamaz.Senaryo Sıkıntısı Çeker ve 5.liğe düşer

- - - Ekleme - - -

babaannenle aramızda yaş farkı var o yüzdendir.. insanlar yaşlandıkça tekrar çocuklaşırmış istavrit izlemeye başlarmış:))
Ustura Çocuk Dizisi değil yeter artık.Çocuklar Böyle dizi izler mi ya?

Revan vadi 7 alcak diyip 14 almıştı ya senden alıntı yaptım oralı bile olmamıştın :d atv part berbat olmasına rağmen en kötü 2.oluyo perşembe coşacak öbgzk 8 zor almış bu mu iyi :d ustura düşmez tns de çok iyi

bugun görürüz

bakalım prime time aldıgı share muhtesemin özetiyle yarisir anca :d :d
Bugünü biliyoruz zaten kreys. Sonuçta Starın Kanal D`yi geçtiği tek gün. Prime Timeda!!!

- - - Ekleme - - -

Revan vadi 7 alcak diyip 14 almıştı ya senden alıntı yaptım oralı bile olmamıştın :d atv part berbat olmasına rağmen en kötü 2.oluyo perşembe coşacak öbgzk 8 zor almış bu mu iyi :d ustura düşmez tns de çok iyi
Ben Vadi 8 alacak demiştim ve ikinci haftasında da aldı :d A/B`de!

Dün Tartışma Nerede Kalmıştı Agam Demişti Koy Polat Alemdarın Vadi Lideri Gibi Resmini
Çd polat parti başkanı gibi videosunu göster ağzı açık kalsın behzatın :d :d
Alın Foroğraf.
dsc03887.jpg

dsc03879.jpg

20090912_alemdar-parti-baskani-gibi-karsilandi_k.jpg

Revan öbgzk 8 almış bi ara 10 u geçsin haftaya özetsiz yine maç var :d

Bez Bebek tekniği kullanılmış. 1 kişiden 4-5 tane :d
Hahaha Sen Sevdiğin Oyuncuların Örneğin Hazal Kayanın Bu Kadar Hayranı Olduğunu Görmediğin İçin Bunlar Sana Fazla Gelebilir.

- - - Ekleme - - -

:)))) kadınları seyredenler kadınları severmiş oğlanları izleyenler oğlanları severmiş diye bir genelleme çıktı ortaya ..:)))

hayırlı olsun :))))
Ben Öyle Birşey Demedim:d

Revan öbgzk 8 almış bi ara 10 u geçsin haftaya özetsiz yine maç var :d
Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin maçtan korkup 21.45`te başlama şansı yok tabii :d Geçen hafta Vadi maça fark atar denilmişti. Sonucu söylememe gerek yok herhalde. Hatta 15i geçer denildi de sesli güldüm :d

beyler ustara selana gibi bezbebek gibi çocuk dizisi değil ama aşırı milliyetçiliği sömürüyor bunu yaparken kalite düşüyor senaryoda zorlama yapıyor. aynı milliyetçilik son yazda da var ama ondaki milleytçilik usturadaki gibi zorlama değil. hatırlayan olur mu derbinin reklamları vardı( ali taranın işi) o düzeyde milliyetçilik. olayı basitleştirerek milliyetçilik yapıyorlar karşı tarafı salak yerine koyuyorlar dogal olarak izleyen bu çocuk dizisi diyor. bu numarayı yiyen büyüklerde var ve fazla türkiyede.

Destere : Haddini Fazlasıyla Aşıyorsun Bir Diziye 0-10 Yaş Grubu Demek Sana Düşmez O Dizide Kuran'a El Basıyorlar 0-10 Yaşındakiler Kuranı Ne Bilsin Bu Söylediklerinden Sonra Sana Karşı Düşüncelerim Çok Değişti !
Ayrıca Takas Haklı .

Adamlar Uğraşıyorlar Plato Kuruyorlar Kostüm Dikiyorlar Dizi Bilmezin Biri 0-10 Yaş Diyor İstavrit Diyor Ayıp Be Ayıp !!

Revan o haber kanal d de çıktı vadi izdihamı diye :d çd videosunu koysana :D

Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin maçtan korkup 21.45`te başlama şansı yok tabii :d Geçen hafta Vadi maça fark atar denilmişti. Sonucu söylememe gerek yok herhalde. Hatta 15i geçer denildi de sesli güldüm :d
Salı Gününe Bir Galatasaray yada Fenerbahçenin Maçı Geldiğinde O zaman seni görecem bakalım:d En Fazla 6 alır o gün:d

Revan o haber kanal d de çıktı vadi izdihamı diye :d çd videosunu koysana :D
Biliyorum izlemişim zaten. Şaka olsun diye öyle söyledim. Ama galiba şakayı anlamadınız

Her konuda gözümüze sokuyorsunuz resim ve videoyu görmemek mümkün mü? Salı reytinglerinde bile Vadi konusunu açıyorsunuz. Başka biri gelse Vadi hafta içi her gün yayınlanıyor sanacak :d

Tecavüz dizilerini izler vatan din dizisine çocuk dizisi der takmamak en iyisi