25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Seksenler 138 dakika olmuş bunun suçlusu TRT'den ziyade Birol Güven'dir. Dizi yüksek reyting alsın diye uzatabildiği kadar uzatıyor. Birol Güven gibi yapımcılar olduğu sürece Türkiye'de dizi süreleri kısalmaz. Zaten kısalma seslerinin iyice yükseldiği dönemde de buna karşı çıkmıştı. Zamanında Çocuklar Duymasın'ı haftada 3-4 saate kadar çıkardığını da biliyoruz...

Birol Güven reyting için her şeyi yapabilir, Allah'tan aklı başında yazarlarımız ve yapımcılarımız da var...

alakasi yok. hazal son yaz icin afkden ayrilmadi. sezon baslamadan pnce anlasma yaptilar ve hazal 67.bolumde zaten ayrilacakti diziden..

murat ünalmısda annesi istegi üzerine ayrilmis annesi izlemiyormus y.g.a ayrica bir mesajı 50 defa yazmana gerek yok kimse kör değil babalar ve evlatlari 3 share almsı mutlumu oldun ?

son yaz 8 share almıs

beni affet her yerde iyi sbt tns 20 share gayet iyi bir rakam ayrica öbgz tkr bölümü yeni bölümü geçmisti sonyaz öle bisiy yok son yaz ısık vermio haftaya maç var görücem ben shareyi :))))))) gs maçı canlı

Galiba 8 ile başladı ya da 7 ama sözüne katılıyorum, dizi kabuk değiştirebilirse 10'ları görür bir gün...

ben de 7 diye hatırlııyorum o sıralar aşk ve ceza vaqrdı öbgz lider değil 2.başladı
son yaz a gelirsek alacağı en fazla elveda rumeli reytingidir yani totalde 6-7 ab de 8-9

- - - Ekleme - - -

Galiba 8 ile başladı ya da 7 ama sözüne katılıyorum, dizi kabuk değiştirebilirse 10'ları görür bir gün...

ben de 7 diye hatırlııyorum o sıralar aşk ve ceza vaqrdı öbgz lider değil 2.başladı
son yaz a gelirsek alacağı en fazla elveda rumeli reytingidir yani totalde 6-7 ab de 8-9

murat ünalmısda annesi istegi üzerine ayrilmis annesi izlemiyormus y.g.a ayrica bir mesajı 50 defa yazmana gerek yok kimse kör değil babalar ve evlatlari 3 share almsı mutlumu oldun ?

son yaz 8 share almıs

beni affet her yerde iyi sbt tns 20 share gayet iyi bir rakam ayrica öbgz tkr bölümü yeni bölümü geçmisti sonyaz öle bisiy yok son yaz ısık vermio haftaya maç var görücem ben shareyi :))))))) gs maçı canlı

50 kere mi yazdim.. bu birinci defa yazisim. neden sevineyim dizoye pnca emwk veriliyor ama 3 share almasi uzucu maalesef

Kanal D bu sene ÖBGZ'ye hiç güvenmiyor gibi, her yeni dizide özeti boş verip yeni bölümle, dizilerin önünü kesmeye çalışıyor. Ama bu taktik bence taş devrinden kalmış bir şey, zaten o dizi hafta içerisinde en az 4 kere tekrar edilecek, internetten herkese ulaşacak, o an izlenmesini engellesen ne olacaksa !

Oldu tesekkurlrr psikolog

4dakikalik bir film reyting listesine nasil girdi oju anlamadim

3 4 dakika surmedi :)

Oldu tesekkurlrr psikolog

4dakikalik bir film reyting listesine nasil girdi oju anlamadim

3 4 dakika surmedi :)

Öncesinde yayınlanan programa göre reyting almıştır muhtemelen, zaten iyi reyting de alamamış.

Koca kafalar da çok kısa ama listede oluyor arkasından haberler başladığı için...

tns ile sbt oranları arasında çok açık fark var.. tns aynı oranın daha küçültülmüş hali gibi mini sbt gibi duruyor sıralama aynı gibi ..

yalnız tns nin ab grubunda hata var.. istavritin totasliyle ab si nasıl aynı oluyor ??

öbgz hem tns de heb sbt de rakipsiz yeni diziler çok düşük ornlar almış

Aga Anla İşte Ustura Kemal İzleniyor Seviliyor !!!

TRT'nin şirketi SBT'de birinci olamayan dizinin TNS'de birinci olduğunu iddia etmek bana komik geliyor. Ama düşüşün nedenlerinden birinin Seksenler'in yükselmesi olabileceği açık. İkincisi ise erken saat diye düşünmekteyim...

Son Yaz gelecek haftalarda yükselir, hikayeye benim açımdan doğru ama reyting açısından yanlış bir yerden başladılar, birkaç bölüm bu şekilde zorlanırlar ama önleri açık.

Seksenler yanlış görmediysem 130 dakika olmuş, diyecek söz bulamıyorum, TRT'ye bravo...

- - - Ekleme - - -

Bu arada SBT'yi yayınlamayı bırakın artık, sıralama bile örtüşmüyor bazı günler, bazı diziler artıp, bazıları düşüyor, artık hiç bir geçerliliği kalmadı bana göre SBT'nin...

işte birol güven herkes kendi yaptıgı kendisine kuzgun gelirmiş :))))

öbzg geçen haftada sanırım erken başladı 20:30 aslında öbzg de geçen hafaya göre totalde yükseliş var ama ab de düşmüş sesbi son yazın ab sinin yüksek oluşuda etkli anlıklara bakınca seksenler çok etki etmemiş öbzgye

Aga Anla İşte Ustura Kemal İzleniyor Seviliyor !!!

onu anladım zaten istavrit seviliyor tosuncuk recep gubidik seviliyor pis yedi seviliyor akasya seviliyor alemin kazması seviliyor huzur koçanı seviliyor bunlar seviliyorda bunlar ab grubu dizisi değil ab grubunda total kadar almaları mantıksız totalde 40 reyting alsınlar umrumda değil ama ab grubunda bu kadar kalitesiz dizilerin izleniyor olması ilginç tns bu ab grubunu nerden bulmuş ????

selenanın zamanında 20 share aldığı düşünülürse ustura kemale şaşmamalı
edit:burda kötü bir yorum yoktur her dizinin izleyici kitlesi farklıdır

selenanın zamanında 20 share aldığı düşünülürse ustura kemale şaşmamalı
edit:burda kötü bir yorum yoktur her dizinin izleyici kitlesi farklıdır

kim buna kötü yorum derki selena daha çok büyüklere hitap ediyordu istavrit 0-10 yaş arası grubun daha çok izleyeceği bir dizi...

Son yaz totalde 8 abde 9 share almış bu shareları 14 15lere yükselmesi lazım

Ustura süper gitmiş on numara dizi salı gününün en kaliteli en süper dizisi muhteşem rezaletten 50 gömlek üstün :d