hazal kayada a.f.k dan ayrıldıgı için.
daha ilk haftalrdan belli olmaz öbgz başladığında 10 reytingle başlamadı
Seksenler 138 dakika olmuş bunun suçlusu TRT'den ziyade Birol Güven'dir. Dizi yüksek reyting alsın diye uzatabildiği kadar uzatıyor. Birol Güven gibi yapımcılar olduğu sürece Türkiye'de dizi süreleri kısalmaz. Zaten kısalma seslerinin iyice yükseldiği dönemde de buna karşı çıkmıştı. Zamanında Çocuklar Duymasın'ı haftada 3-4 saate kadar çıkardığını da biliyoruz...
daha ilk haftalrdan belli olmaz öbgz başladığında 10 reytingle başlamadı
alakasi yok. hazal son yaz icin afkden ayrilmadi. sezon baslamadan pnce anlasma yaptilar ve hazal 67.bolumde zaten ayrilacakti diziden..
Galiba 8 ile başladı ya da 7 ama sözüne katılıyorum, dizi kabuk değiştirebilirse 10'ları görür bir gün...
Galiba 8 ile başladı ya da 7 ama sözüne katılıyorum, dizi kabuk değiştirebilirse 10'ları görür bir gün...
murat ünalmısda annesi istegi üzerine ayrilmis annesi izlemiyormus y.g.a ayrica bir mesajı 50 defa yazmana gerek yok kimse kör değil babalar ve evlatlari 3 share almsı mutlumu oldun ?
son yaz 8 share almıs
beni affet her yerde iyi sbt tns 20 share gayet iyi bir rakam ayrica öbgz tkr bölümü yeni bölümü geçmisti sonyaz öle bisiy yok son yaz ısık vermio haftaya maç var görücem ben shareyi )))))) gs maçı canlı
Oldu tesekkurlrr psikolog
4dakikalik bir film reyting listesine nasil girdi oju anlamadim
3 4 dakika surmedi
tns ile sbt oranları arasında çok açık fark var.. tns aynı oranın daha küçültülmüş hali gibi mini sbt gibi duruyor sıralama aynı gibi ..
yalnız tns nin ab grubunda hata var.. istavritin totasliyle ab si nasıl aynı oluyor ??
öbgz hem tns de heb sbt de rakipsiz yeni diziler çok düşük ornlar almış
TRT'nin şirketi SBT'de birinci olamayan dizinin TNS'de birinci olduğunu iddia etmek bana komik geliyor. Ama düşüşün nedenlerinden birinin Seksenler'in yükselmesi olabileceği açık. İkincisi ise erken saat diye düşünmekteyim...
Son Yaz gelecek haftalarda yükselir, hikayeye benim açımdan doğru ama reyting açısından yanlış bir yerden başladılar, birkaç bölüm bu şekilde zorlanırlar ama önleri açık.
Seksenler yanlış görmediysem 130 dakika olmuş, diyecek söz bulamıyorum, TRT'ye bravo...
- - - Ekleme - - -
Bu arada SBT'yi yayınlamayı bırakın artık, sıralama bile örtüşmüyor bazı günler, bazı diziler artıp, bazıları düşüyor, artık hiç bir geçerliliği kalmadı bana göre SBT'nin...
Aga Anla İşte Ustura Kemal İzleniyor Seviliyor !!!
selenanın zamanında 20 share aldığı düşünülürse ustura kemale şaşmamalı
edit:burda kötü bir yorum yoktur her dizinin izleyici kitlesi farklıdır
kim buna kötü yorum derki selena daha çok büyüklere hitap ediyordu istavrit 0-10 yaş arası grubun daha çok izleyeceği bir dizi...
na nan na na na selena selena 😀d bilemiyorum panpa ölçmedim