Ustura süper gitmiş on numara dizi salı gününün en kaliteli en süper dizisi muhteşem rezaletten 50 gömlek üstün
muhteşem yüzyıl özeti bile ustura ikiye katladigi için sorun yok ..
Ustura süper gitmiş on numara dizi salı gününün en kaliteli en süper dizisi muhteşem rezaletten 50 gömlek üstün
kim buna kötü yorum derki selena daha çok büyüklere hitap ediyordu istavrit 0-10 yaş arası grubun daha çok izleyeceği bir dizi...
Aynen Aga Bundan Sonra Dizilerin Adlarını Değiştiriyoruz Muhteşem Rezalet 10 Numara Olmuş Birde Fatoşgül varUstura süper gitmiş on numara dizi salı gününün en kaliteli en süper dizisi muhteşem rezaletten 50 gömlek üstün
Hala Aga Mı DiyorsunSana Çocuk DemişAga Hakaret Ediyorsun Yaşı 17 Dayım Amca Halam İzliyor Şimdi Biz 0-10 Yaş Grubunda mıyız ?
Aga Hakaret Ediyorsun Yaşı 17 Dayım Amca Halam İzliyor Şimdi Biz 0-10 Yaş Grubunda mıyız ?
ben genelleme yapıyorum ona bakarsan bende selnayı izliyorum ama yaşım 12 değil.. bugs bunny ide izliyorum şimdi bunlara bakmam yaşımı küçültmez herkeste bilirki bunlar çocuk dizisi ..
Son yaz liderliği alır
son yaz zirvede yer alacak gibi
Son Yaz izleyeceğim zirvedede yer alarbilir totalde nedense ÖBGZK 7 reytinglere düştü , Son Yazda baya iddalı gibi bence yarın total grubunda zirvede olur.
Rahat Ol Bu Bölüm Rahat Zamanı Geçer. Son Yaz Öbgzk nin reytingini epey bir düşürür.Sonra Da Seksenler Sbt de 10 reyting+ alıp Zamanı Geçer Merak Etme
Son Yaza izleyici kaptırmamak içindir ama bence son yaz harika başlıyacak
Sen Çocuk Dizilerine Bakıyoyorsun Yetişkin Dizisi Diyorsun,Yetişkin Dizilere Bakmıyorsun Çocuk Dizisi Diyorsun.Nasıl İştir Buben genelleme yapıyorum ona bakarsan bende selenayı izliyorum ama yaşım 12 değil.. bugs bunny ide izliyorum şimdi bunlara bakmam yaşımı küçültmez herkeste bilirki bunlar çocuk dizisi ..
Kanal D herzamanki gibi zirvede!prime time ( share )
1- kanal d 19.75
2- show tv 11.44
3- fox 7.93
4- atv 6.58
5- star tv 4.45
6- kanal 7 4.30
7- stv 3.48
8- kanalturk 2.32
9- tv8 0.49
10- meltem tv 0.04
tÜm gÜn ( share )
1- kanal d 14.37
2- atv 9.15
3- fox 7.88
4- show tv 7.45
5- star tv 5.63
6- kanal 7 3.79
7- stv 3.73
8- kanaltÜrk 1.98
9- tv8 0.61
10- meltem tv 0.03
Öncelikla Sana Gülüyorum Öbgzk bitmiş artık dizi yakın zamanda 5.liğe düşer.
Öncelikle yorumuma bu yorumlara gülmekle başlamak istiyorum Yahu SOn Yaz kim ki Öyle Bir Geçer Zaman Ki`yi geçsin Dizide bir tek Hazal Kaya için üzülüyorum. Keşke daha güzel projede yer alsaydı.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki güzel bir bölümle her iki grupta da zirvede. Total reytinglerinde artış, A/B reytinglerinde düşüş var. Her ne kadar resmi şirket olmasa da SBT`de de güzel gitmiş
Ustura Kemal 4lü reytinglerde dolanacak hep. Daha fazla yükselme beklemiyorum. Zamanla düşecek ve yayından kaldırılacak. İzleyenler de Oktayın hatrına izliyordur muhtemelen
Son Yaz beklentilerin fazlasıyla altında başlamış. Ben Hazal Kayayı çok iyi bir oyuncu diye tanıyorum. Garip olan Vadicilerin özellikle de takasın Hazal Kayayı fazla iyi bir oyuncu olarak görmemesi ve bu dizinin zirvede yer alacağını iddia etmesi. Gariplik şurasında. Hazal Kayayı beğenmiyorlar. Peki Hazaldan başka bu dizideki hangi faktör diziyi zirveye taşıyabilir? Yoksa sırf atv`de diye mi savundunuz?
Kanal D haber uçmuş ve en çok izlenen haber olmuş. Üstelik bölünmemesine rağmen
Beni Affet her iki grupta en çok izlenen günlük dizi olmuş. Garip olan dizinin artık bir A/B dizisi olması
Evlerden Biri çöküvermiş. Son Yaz da yükselmese Ceyda ile Hazal diziye geri dönerler Fatih Aksoy Ferihanı hortlatmanın bir yolunu bulur
Sen Çocuk Dizilerine Bakıyoyorsun Yetişkin Dizisi Diyorsun,Yetişkin Dizilere Bakmıyorsun Çocuk Dizisi Diyorsun.Nasıl İştir Bu
Tamam O zaman şuna cevap ver.Neden Karı Dizisi İzliyonçocuk dizilerine büyükler bakınca çocuk dizisi büyümez diyorum anlatabildimmi ) sanmıyorum anlayacağını ama yinede denedim şansımı)
Destere benim babannem bile adam akıllı diziler izler nerde karı dizisi onu izliyon
Yahu Salı başlayacak bütün diziler başladı Öyle Bir Geçer Zaman Ki en ölü haliyle bile bu reytingi alıyor. Helal Olsun demekten başka ne düşerÖncelikla Sana Gülüyorum Öbgzk bitmiş artık dizi yakın zamanda 5.liğe düşer.
Kanal D herzamanki gibi zirvede!