25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
haftaya birinci belli

maçtan korkan öbzg pıır diye uçu verdi :))) büyük ihtimal haftayada öbzg saat 20 de yayınlanacak. şampiyonlar liği maçı kafadan 5 reyting fazla alıyor. yanına 8 reyting galatasay reytingi tns de bile 13 reyting ve üstü alacagını umuyorum. öbzg bu hafatki reytingi alır.

son yaz bu senaryo yapıysala yükselmesi zor belki ilerde savaş kızışır ve toplu göçler yaşanırsa ozaman yükselir ama şimdilik senaryonun izlenetecek bir tarafı yok. ayrıca son yazın ismide bence yanlış dizinin adı büyük göç olmalıydı bu isim çok zorlama gibi duruyor

foxun büyük hüsran yaşacagı açık med yapımın bir işinin izlenebileceğini üstelik salı günü izlenebileceğini düşünmek imkansız gibi fox yine büyük hüsran yaşayacak. bence fox ne yapsın ne etsin lale devrini ve yer gök aşka dört elle sarılsın :))))

Mrhaba Hyatın ilgi çekici konusu var tns de babalar ve evlatlar dizisiyle son yaz dizisini geçecektir rahat

neymiş ilginç konusu merak ediyorum doktorlardan ne farkı varmış :))) ısıst ısıt koy olmaz artık

doktorlar gece gündüz sabah demeden izleniyor hala merhaba hayatında gideri var demekki:)))

- - - Ekleme - - -

evet görünen o ki son yaz dan pek bişey çıkmaz gibi.. ustura kendi sınırlarında takılıyo öylee..tns'de öbgzk totelde özetsiz yayımlanmamasına rağmen yükselmiş.. ama ab de tam tersine düşmüş.. ama büyük bi düşüş değilll haftaya özetli yayımlansa 10'U GEçer diycem ama bu seferde maç var.. zaten salı akşamlarında yok yok bide maç girince haftaya savaş alanına dönücek.. sbt ise öbgzk hiç düşmemeiş özetsiz yayımına rağmen tekrar tebrikler tüm reji'ye ve oyunculara.. :)

bir zamanlar kemal sunal filmleri neden hep çok izleniyor diye üniversitelerde tez konusu oldu bence öbgz nin izlenme oranlarıda yakında üniversitelerde araştırılır :)) bravo diyelim diziye bu kadar oyuncu çıkmasına rağmen hala salıyı sallamaya devam ediyor .. karşısında rakip dayanmıyor helal olsun :)))

ilk defa karşısına babalar ve evlatlar ile son yaz çktığında bu yeni diziler hangi kalitede olursa olsun alışkanlıktanda olsa artık cemile ve ailesini insanlarımız kendi ailesinden kabul etmiş herşeye rağmen izlenecek dedim diğerlerinin tekrarı anca izlenir dedim sesimi duyuramadım beyazsoya noldu beyazsoy :))) hava nasıl oralarda... bugün geniş tahlillere girmişsinde öbgz neden çok izleniyor o konuya hiç değinmemişsin senden değerlendirme bekliyoruz herzamanki gibi geniş bir değerlendirme olsun :)))

Star yanlış hamleler yapıyor bence.
Evlerden Birini hala neden Salıya aldıgını anlamış değilim.Perşembe PT2'de ne güzel gidiyordu dizi işte.
Babalar bence bu reytinglerden çok daha fazlasını hakediyordu dün ama napacan işte halk vıttırı vızzık şeylere bayılıyor.Permatik Kemal gibi.
Haftaya maç zirveyi alır kesin.ÖBGZ biraz düşüş yaşar Permatik Kemal dibi görür.
Kısacası Babalar ve Evlatlar ile Evlerden Biri adlı iki diziyide Star harcadı gördüğünüz gibi.

İlk önce Revan , tahminlere gülmüşsun unutma ki sadece tahmin yaptık nedense baya idalı gibiydi , ben konuşmicak dedim ama dayanamadım , sen bizim yorumlara güleceğine ilk kendi iddanı hatırla yanılmıorsam geçen haftalarda demiştin şöyle (ÖBGZK yine haftalıklarda her 2.grubu da alıcak hemde haftalıklarda ilk hafta özetsiz , sonra maç vardı ama bundan sonra yine zirveyi alır haftalıklarda) şöyle demiştin , ama baktığımızda ÖBGZK her 2.gruptada 8lerde alıyo , MY totalde 2-3 , abde 5 reytingle önde , madem sen güldün bende bu yoruma güleyim:F

Yorumum;
Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu haftada zirveyi bırakmadı , her 2.gruptada açık ara zirvede yer aldı , totalde 8.01 reyting alarak iyi , ama abde 8.38 reytingle geçen haftaya göre düşüş yaşadı.

Ustura Kemalde yine çok iyi gitti , totalde 4.84 , abde 4.45 reytşng alarak 3.sırada yer aldı.

Son Yaz totalde 2.86 reytingle 10.sırada , abde 3.11 reytingle 4.sırada yer aldı , ama bence hayal kırıklığı yarattı.

Babalar ve Evlatlar totalde 2.03 reytingle 21. , abde 1.40 reytingle 30.sırada yer aldı , bence dizi böyle giderse yayından kaldırılır.

doktorlar gece gündüz sabah demeden izleniyor hala merhaba hayatında gideri var demekki:)))

- - - Ekleme - - -

bir zamanlar kemal sunal filmleri neden hep çok izleniyor diye üniversitelerde tez konusu oldu bence öbgz nin izlenme oranlarıda yakında üniversitelerde araştırılır :)) bravo diyelim diziye bu kadar oyuncu çıkmasına rağmen hala salıyı sallamaya devam ediyor .. karşısında rakip dayanmıyor helal olsun :)))

ilk defa karşısına babalar ve evlatlar ile son yaz çktığında bu yeni diziler hangi kalitede olursa olsun alışkanlıktanda olsa artık cemile ve ailesini insanlarımız kendi ailesinden kabul etmiş herşeye rağmen izlenecek dedim diğerlerinin tekrarı anca izlenir dedim sesimi duyuramadım beyazsoya noldu beyazsoy :))) hava nasıl oralarda... bugün geniş tahlillere girmişsinde öbgz neden çok izleniyor o konuya hiç değinmemişsin senden değerlendirme bekliyoruz herzamanki gibi geniş bir değerlendirme olsun :)))

ben öbzg düşer birinciliği kaptırır mı dedim yahu :)) .sana kaç defa babalar ve ogullar kötü proje bu dizinin arkasına takılma hüsran yaşacaksın dedim :)))) . son yazı dünden beri eleştire eleştire bi hal oldum. aksine salı günü kanal d nin birinci olacak dediim

istersen şu sayfaya bak( aman yanlış okuma yine :))))))))))))))) )

https://fav10.net/f498/22-eylul-2012-cumartesi-reyting-sonuclari-159687/sayfa28

tüm gün oranlarından da anlaşılacağı üzere fox harem ve merhaba hayatı tutturursa star ve show u geçip 3. olabilir:D

ben öbzg düşer birinciliği kaptırır mı dedim yahu :)) .sana kaç defa babalar ve ogullar kötü proje bu dizinin arkasına takılma hüsran yaşacaksın dedim :)))) . son yazı dünden beri eleştire eleştire bi hal oldum. aksine salı günü kanal d nin birinci olacak dediim

istersen şu sayfaya bak( aman yanlış okuma yine :))))))))))))))) )

https://fav10.net/f498/22-eylul-2012-cumartesi-reyting-sonuclari-159687/sayfa28

öbgz nin başarısını karşıdaki proğamların başarısızlığına bağlıyorsun demek istediğim bu yanlış düşünce karşısına dünyanın en kaliteli dizisi gelse yine öbgz birinci olur alışkanlıklardan vazgeçmez kolay kolay seyirci...

öbgz nin başarısını karşıdaki proğamların başarısızlığına bağlıyorsun demek istediğim bu yanlış düşünce karşısına dünyanın en kaliteli dizisi gelse yine öbgz birinci olur alışkanlıklardan vazgeçmez kolay kolay seyirci...
yaw destere sürekli beni yanlış anlıyorsun yada aklında başka türlü kalmış :)))) ben hi bir zaman öbzg başarılı çünkü karşısındki diziler kötü demedim ki. ki verdiğim nik geçen haftanın yani daha "son yaz" başlamamıştı bile yani son yazın öbzgyi geçeçek dememişim yani.

hatta öbzg nin bu kadar düşeceğini düşünmemiştim bu dizler iyi zorladı öbzgyi.