25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atv yeni bölüm gibi reklam koyuyo adamlar parasına bakıyo

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.3 , 2) KANALD: 5.7 , 3) ATV: 3.69 , 4) TRT1: 2.27 , 5) SHOW: 1.74

@sbtanaliz: 22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.3 , 2) KANALD: 5.7 , 3) ATV: 3.69 , 4) TRT1: 2.27 , 5) SHOW: 1.74

Star zirvede tebrikler kanala.
Kanal D çok iyi gidiyor. Cidden bu yarışma çok sevildi gibi gözüküyor.
Show'cuk da en sondan girmiş listeye

arkadaşlar iyi bayramlar 2 ay önceden getirmişiniz yeni yılı hayırlı olsun...

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar iyi bayramlar 2 ay önceden getirmişiniz yeni yılı hayırlı olsun...

Maç zirveyi ele geçirdi.BBEB gayet iyi gidiyor tebrikler.KVP kolaj bölümüyle iyi sayılabilecek oranlar almaya devam ediyor.

maç zirveyi aldı

Maçın zirveyi ele geçirmesi çok normal , çok şaşırmayın

Son düzenleme:
kvp nin kolaj olarak yayınalnması saçmaydı geçen bölümün baştan sonra tekrarı yayınlansaydı daha yüksek reyting alırdı...

Bunyem BBEB'yi 22:00'den sonra kaldıramaz oldu...Uçurum az sonra reytingleri siler süpürür
(@destere style
)

hızlı gonzales katılıyorum kolaj yerine geçen bölümün tekrarı verilebilirdi atladaılar paso

- - - Ekleme - - -

hızlı gonzales katılıyorum kolaj yerine geçen bölümün tekrarı verilebilirdi atladaılar paso

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Vadinin kolajı daldan dala misali konudan konuya atlıyo

bu gidişle fener golü yiyecek gibi...

- - - Ekleme - - -

atv vadiye çok reklam koyuyor acaba bu akşam reklamlar hep vadiye mi verildi yoksa atv kendine gelen reklamların hepsini vadiye mi yerleştirdi

SBT @sbtanaliz 2 dakika
22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 12.48 , 2) KANALD: 5.17 , 3) ATV: 2.77 , 4) TRT1: 1.45 , 5) STV: 1.04

Ömer baba hikmet i şehit yaptı hiç gulecegim yoktu iyice saçmalamışlar bu yeni ihtiyar da hiç olmamış senaryo gereği

Fener çok kötü oynuyor geçen bize hava yapıyorlardı

gs reytinglerini milli takım bile yakalayamıyo bu açık