Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.Deniz ciddi söylüyorum Sevdaluk 3'e düştüğüne göre işi zor artık ama diğer anlıkları beklemek lazım elbet.
Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.Deniz ciddi söylüyorum Sevdaluk 3'e düştüğüne göre işi zor artık ama diğer anlıkları beklemek lazım elbet.
yılmaz şahinden beklerimBirol Güven'den çalmışlar.
Hadi bakalım.Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.
Gökten yağmasa bile sen kazıyla buluyorsun toprağın altındabana her gün gün doğuyor my nin başarı hikayeleri durmadan yağıyor resmen gökten
ne alakası varGökten yağmasa bile sen kazıyla buluyorsun toprağın altında
kaliteden anlaşılsa my 22 sevdaluk 11 reyting alır diğer diziler 2 reytingi paylaşırdı çarşambalarıŞu Sevdaluk eğer 6 reyting ve aşağısı alıyorsa bu ülke gerçekten kaliteden anlamıyordur.
Full reklamdı.21:30 - 21:45#sbt#reyting'leri 1) STAR: 5.52 2) SMNYL TV: 4.75 3) FOX: 4.23 4) SHOW: 3.24 5) KANAL7: 3.11
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 4.23'le başlamış. Harika! 😀 @xBUGRAx
Sevdaluk bu anlık çok düşmüş. Reklam mıydı? Eğer değilse durumu vahim. 😵 @denizz19
Şu Samanyolu TV'de ne var arkadaş. Harika gidiyor.
Tabi herkes kendi dizisini över kimse yoğurdum ekşi demez.kaliteden anlaşılsa my 22 sevdaluk 11 reyting alır diğer diziler 2 reytingi paylaşırdı çarşambaları
@destere de izliyor.Forum da vicdanı izleyen nadir kişilerdenim galiba , bu sene ki tartışmasız en iyi drama.
Forum da vicdanı izleyen nadir kişilerdenim galiba , bu sene ki tartışmasız en iyi drama.