Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.Deniz ciddi söylüyorum Sevdaluk 3'e düştüğüne göre işi zor artık ama diğer anlıkları beklemek lazım elbet.![]()
Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.Deniz ciddi söylüyorum Sevdaluk 3'e düştüğüne göre işi zor artık ama diğer anlıkları beklemek lazım elbet.![]()
yılmaz şahinden beklerimBirol Güven'den çalmışlar.![]()
![]()
Hadi bakalım.Dizi yükselecektir. Bir anlık düştü diye her anlık düşecek diye bir kaide yok.![]()
Gökten yağmasa bile sen kazıyla buluyorsun toprağın altındabana her gün gün doğuyor my nin başarı hikayeleri durmadan yağıyor resmen gökten![]()
ne alakası varGökten yağmasa bile sen kazıyla buluyorsun toprağın altında![]()
kaliteden anlaşılsa my 22 sevdaluk 11 reyting alır diğer diziler 2 reytingi paylaşırdı çarşambalarıŞu Sevdaluk eğer 6 reyting ve aşağısı alıyorsa bu ülke gerçekten kaliteden anlamıyordur.
Full reklamdı.21:30 - 21:45#sbt#reyting'leri 1) STAR: 5.52 2) SMNYL TV: 4.75 3) FOX: 4.23 4) SHOW: 3.24 5) KANAL7: 3.11
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 4.23'le başlamış. Harika! 😀 @xBUGRAx
Sevdaluk bu anlık çok düşmüş. Reklam mıydı? Eğer değilse durumu vahim. 😵 @denizz19
Şu Samanyolu TV'de ne var arkadaş. Harika gidiyor.![]()
Tabi herkes kendi dizisini över kimse yoğurdum ekşi demez.kaliteden anlaşılsa my 22 sevdaluk 11 reyting alır diğer diziler 2 reytingi paylaşırdı çarşambaları![]()
@destere de izliyor.Forum da vicdanı izleyen nadir kişilerdenim galiba , bu sene ki tartışmasız en iyi drama.
Forum da vicdanı izleyen nadir kişilerdenim galiba , bu sene ki tartışmasız en iyi drama.