Şu Karagül niye Cuma oldu. Zerrini, smile mıy mıyı hiç mi özlemiyorsun?İyiymiş tek gün olsun Yalan Dünya'yı geçer ürün yerleştirmede. @EveN
my karşısına gelen dizilerin kaçınılmaz sonuSevdaluk'a ne olmuş öyle, şok düşüş yaşamış..
Birazdan görürsün mumla mı aratıyor yoksa fenerle miMy uçmuş. Sevdaluk Pis Yedili'yi mumla aratıyor.
Sana da gün doğdumy karşısına gelen dizilerin kaçınılmaz sonu
Pis Yedili'ye yazık oldu kesinlikle. Show Çarşamba'ya geri alırsa şaşırmam.Aynen öyle oldu valla. Sevdaluk iyi gidiyor fakat tam olarak iyi denilemez. Pis Yedili için kötü oldu gerçekten. Çünkü dizi Çarşamba'dan başka bir günde başarılı olamıyor. Gani Müjde de şok oldu sanırım Perşembe günkü sonuçları görünce. Çünkü hiçbir tweet atmamış diziyle ilgili. Show TV'ye kızmıştır tabii adam.
my etkisiSevdaluk'a ne olmuş öyle, şok düşüş yaşamış..
Pis Yedili'ye yazık oldu kesinlikle. Show Çarşamba'ya geri alırsa şaşırmam.
bana her gün gün doğuyor my nin başarı hikayeleri durmadan yağıyor resmen göktenSana da gün doğdu
Neye inanırsan ona inan. Demirören'in istifasını nerde okudun göremedim ben bir yerde?Birbirimizi kandırmaya gerek yok,kime gönderme yaptığını biliyoruz.
Konumuz değil ama Yıldırım Demirören istifa etmiş.
Ntv spor yapmıştı şimdi yalanlandı.Neye inanırsan ona inan. Demirören'in istifasını nerde okudun göremedim ben bir yerde?
Deniz ciddi söylüyorum Sevdaluk 3'e düştüğüne göre işi zor artık ama diğer anlıkları beklemek lazım elbet.Birazdan görürsün mumla mı aratıyor yoksa fenerle mi
Şu Karagül niye Cuma oldu. Zerrini, smile mıy mıyı hiç mi özlemiyorsun?