Fragman gayet guzeldi bu hafta bakalimbakalım senin iddaa ettiğin gibi rekabet edebilecek mi
my de reklam sevdaluk da diğer yapımalra gün doğdu bu anlıkFOX Ana Haber uçar o zaman şimdi.
O Ses de gitti. Pazartesi de Karadayı gitmiş neyse konumuz bu değil. Vicdan'daki bu cesaret ne? Kalkar yayından artık yayında.90 dakika reklamsız giden ben bir O Ses Türkiye'yi biliyorum.
sümbül ağayı gösterdiler koskoca kalite manifestosu adam sbt nin c ve d grubunun dibine vurmuş sistemi bu kaliteyi görüp de çökmesin diye adam göründüğü an reklama girdiler alıştıra alıştıra dönecek efsane kjarakterMy reklam 21:30 demiştim @xemrexxx .ss
my de reklam sevdaluk da diğer yapımalra gün doğdu bu anlık
valla ben takdir ediyorum şu hareketlerini ekranda pis oyunlar dönmesinden iyidir yok reklamsız gitmeler yok haftadan haftaya stratejiler yapmalar şikeden farkı yok bununŞu Show TV çok akılsız yöneticiler acemi bir halttan anladıkları yok. Ne diyim yazıklar olsun be.
abooovvv fox haber 7 alırDoksanlar bile reklam düşün.
Karadayı 75 dakika reklamsız gitti,napaydı O ses'in karşısında sürekli reklama mı gireydi.O Ses de gitti. Pazartesi de Karadayı gitmiş neyse konumuz bu değil. Vicdan'daki bu cesaret ne? Kalkar yayından artık yayında.
Ap×al bir strateji yapmışlar, reklam, reklam. Milleti Ap#al yerine koyuyorlar yazık.valla ben takdir ediyorum şu hareketlerini ekranda pis oyunlar dönmesinden iyidir yok reklamsız gitmeler yok haftadan haftaya stratejiler yapmalar şikeden farkı yok bunun
abooovvv fox haber 7 alır
Niye Karadayı'yı savunmaya kalktın ki direkt? STV dizilerine gönderme yaptım belki onlar da uzun süre reklamsız gidiyor.Karadayı 75 dakika reklamsız gitti,napaydı O ses'in karşısında sürekli reklama mı gireydi.
Sonuçta 4 kuşak reklamını verdi.
ne alakası var 1 saatte 1 reklam verecekler dediğim gibi reklamsız gidip ya da strateji altında pis işler çevirerek olandan fazla reyting almak şike ile eşdeğerdir benim gözümdeAp×al bir strateji yapmışlar, reklam, reklam. Milleti Ap#al yerine koyuyorlar yazık.
Birbirimizi kandırmaya gerek yok,kime gönderme yaptığını biliyoruz.Niye Karadayı'yı savunmaya kalktın ki direkt? STV dizilerine gönderme yaptım belki onlar da uzun süre reklamsız gidiyor.
ne ka güzel bir haber nurbanu ya haber gönder de bir lokma da bu istifa için döktürsün @mrt-06Birbirimizi kandırmaya gerek yok,kime gönderme yaptığını biliyoruz.
Konumuz değil ama Yıldırım Demirören istifa etmiş.
My uçmuş. Sevdaluk Pis Yedili'yi mumla aratıyor.