24 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Pis yedili Totalde zirveyi almış ab'de 3 olmuş başarılı gitmiş.

Doksanlar Totalde zirveyi kaptırmış ab'de rahat 1'inci olmuş.

Maç totalde beklenti'nin altında gitmiş ab'de fena gitmemiş ama hazırlık maçına oranala fena oranlar almamış.

Rekorlar Dünyası çok erken düşmeye başladı .

Pis Yedili totalde zirveyi almayı başarmış.
Doksanlar totalde düşüş yaşayarak zirveyi kaybetse de ab'de açık ara zirveyi almış.
Rekorlar dünyası sıralama olarak fena olmasa da reytingleri kötü.
Maç fena gitmemiş.

Galip Derviş yine süper gitmiş. Yeni sezonda oranlarını arttırır umarım :)
[TABLE="width: 620"]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD] GALIP DERVIS (TKR-GECE)[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 24.07.2013[/TD]
[TD] 24:24:09[/TD]
[TD] 25:37:24[/TD]
[TD] 269[/TD]
[TD] 1658[/TD]
[TD] 1621[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dizinin temel oyuncuları gitti komedi unsuru azaldı Gaffur'da gitti.

Temel oyuncusundan kasıt kim bilmiyorum ama son sezon Ata Demirer geri döndü çok iyi oldu. Dursun gibi bir karakter parladı ki en sevdiğim karakterlerden biri oldu. Dilber Hala da gayet iyi bir karakter oldu. Sadece son bölümlerde Gazanfer Özcan'ın vefatından sonra biraz tatsızlık oldu ister istemez. :(

Avrupa Yakası'nın en iyi sezonları son 3 sezonudur. Hangi gerçek ay izleyicisine sorarsanız sorun aynı cevabı verecektir. :)

Ayrıca Avrupa Yakası'ndaki tek komedi unsuru Gaffur değildi. Birçok orijinal ve komik karakter vardı dizide ve tabi ki Gülse'nin müthiş senaryosu. (neden o müthişliği yd'de gösteremiyor o ayrı konu 2 sezonda tükendi...)

2.Ayrıca Bana sürekli amerikan özentiliği yapıyorsun diyenler neden sürekli a/b grubuna bakıyor. :))))))) Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. :) Hayır madem birine bir şey söylüyorsunuz bir bakın kendiniz ne yapıyorsunuz. :)

Pis Yedili'nin zirvede olmasına sevindim. Doksanlar çabuk tükendi. Zaten beğenmediğimi defalarca söyledim. Kendini taklit eden yapımcıyla bu kadar olur. :)

Temel oyuncusundan kasıt kim bilmiyorum ama son sezon Ata Demirer geri döndü çok iyi oldu. Dursun gibi bir karakter parladı ki en sevdiğim karakterlerden biri oldu. Dilber Hala da gayet iyi bir karakter oldu. Sadece son bölümlerde Gazanfer Özcan'ın vefatından sonra biraz tatsızlık oldu ister istemez. :(
Gazanfer Özcan son sezon yoktu zaten Hümeyra'da ondan önce ki sezon ayrılmıştı , Gaffur ayrılmıştı officeden ayrılan olmuştu benim şahsi görüşüm son 2 sezon ilk sezonlar kadar o Gaffur'lu bölümler gibi güldürmedi bunu kabul edelim hatta son sezon konusuzluktan dizi ara verip bazen yayınlanıyordu bu da bir gerçek bir sit-com'un bu kadar uzatılmasını doğru bulmuyorum heleke 90+ süreli bi sit-com....

- - - Ekleme - - -

Benim anlamadığım Gazanfer Özcan , Hümeyra , Gaffur ayrıldıktan sonra nesini güzel buldunuz orayı anlamadım.

Gazanfer Özcan son sezon yoktu zaten Hümeyra'da ondan önce ki sezon ayrılmıştı , Gaffur ayrılmıştı officeden ayrılan olmuştu benim şahsi görüşüm son 2 sezon ilk sezonlar kadar o Gaffur'lu bölümler gibi güldürmedi bunu kabul edelim hatta son sezon konusuzluktan dizi ara verip bazen yayınlanıyordu bu da bir gerçek bir sit-com'un bu kadar uzatılmasını doğru bulmuyorum heleke 90+ süreli bi sit-com....

- - - Ekleme - - -

Benim anlamadığım Gazanfer Özcan , Hümeyra , Gaffur ayrıldıktan sonra nesini güzel buldunuz orayı anlamadım.

Gazanfer Özcan son sezon vardı. :) Son sezonun 2.yarısı ayrıldı malesef...

- - - Ekleme - - -

Dilber Hala vardı. :D

Yemekteyiz bölümü favorim. :X

- - - Ekleme - - -

Hümeyra 5. sezon, Gazanfer Özcan 6. sezonun yarısından fazlasında vardı.

Diziyi sadece Gaffur için sevdiysen gerçek bir Avrupa Yakası severi değilsin o zaman. :) Gaffur zaten çok az bölümde vardı. En iyi bölümleri o bölümlerdi orası ayrı konu ama ondan öncesi de sonrası da gayet iyiydi. :)

Son sezon çok fazla ara vermesinin sebebi de Gazanfer Özcan'ın rahatsızlığıydı.

Hümeyra 5. sezon, Gazanfer Özcan 6. sezonun yarısından fazlasında vardı.

Diziyi sadece Gaffur için sevdiysen gerçek bir Avrupa Yakası severi değilsin o zaman. :) Gaffur zaten çok az bölümde vardı. En iyi bölümleri o bölümlerdi orası ayrı konu ama ondan öncesi de sonrası da gayet iyiydi. :)

Son sezon çok fazla ara vermesinin sebebi de Gazanfer Özcan'ın rahatsızlığıydı.
Onları bende biliyorum ilk sezonlarıda sevdiğime göre diziyi sadece Gaffur için izlememişim demekki.

Reytinglerden anlaşılıyor zaten Avrupa Yakası'nı baştan sona 3 kere izledim tabii ki gerçek izleyicisiyim ama beni son 2 sezon o kadar güldürmedi kendi yorumum.

Doksanlar 2 Saat Reklamsız Arada Reklam Vermis Tek Reklamda Totalde Düsüyorsa Çift Reklama geçtiginde hiç tutanagi kalmaz

Pis yedili Totalde iyi gitmis

Pis Yedili Doksanları geçmiş. 😱

Doksanlar Totalde düşüş yaşasa da, A/B`de yükseliş yaşamış. (Ben demiştim bu tam A/B dizisi olacak diye ama zamanla oyuruyor rayına)

Haftanın Total birincisi Güneşi Beklerken ama biz A/B`yi de istiyoruz. :oley:

Maç fena gitmemiş o kadar reklama rağmen.

Rekorlar Dünyası düşüş yaşamış. Direkt maçtan geçiş yapsalardı iyiydi.

[TABLE="width: 505"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 32, bgcolor: transparent"]77[/TD]
[TD="class: xl65, width: 170, bgcolor: transparent"]YALAN DÜNYA (TKR)[/TD]
[TD="class: xl65, width: 64, bgcolor: transparent"]TV2[/TD]
[TD="class: xl66, width: 72, bgcolor: transparent"]21:27:56[/TD]
[TD="class: xl66, width: 64, bgcolor: transparent"]01:47:49[/TD]
[TD="class: xl65, width: 50, bgcolor: transparent"]0,87[/TD]
[TD="class: xl65, width: 53, bgcolor: transparent"]3,17
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünyanın 2. sezonunun ilk bölüm tekrarı listeye girmiş, büyük başarı. En azından tv2`de Prime Time`da yayınlanan bir dizi için müthiş.

Zerrin'in iyice öne çıktığı bölümlerde daha da yükselir. Vasfiye Teyze'ye daha var ama o da gelince ab ilk 50 garanti :)