Bilmiyorum.Karakteri uymamış gibi geldi bana.Tam izlemedim aslında.mrt-06 post: 1386416' Alıntı:Diziye çok yakıştı bence çok beğendim. @Reytinger
Kusura bakma ama Atacan sen beğenmesen şaşardım. Canburgerin yerine geleni de beğendin. Ajdar gelse diziye onu da beğeneceksin.mrt-06 post: 1386416' Alıntı:Diziye çok yakıştı bence çok beğendim. @Reytinger
EveN post: 1386421' Alıntı:Kusura bakma ama Atacan sen beğenmesen şaşardım. Canburgerin yerine geleni de beğendin. Ajdar gelse diziye onu da beğeneceksin.
Onu beğendiğimi söylediğim 1 mesajımı göster.EveN post: 1386421' Alıntı:Kusura bakma ama Atacan sen beğenmesen şaşardım. Canburgerin yerine geleni de beğendin. Ajdar gelse diziye onu da beğeneceksin.
Eleştirel değilsin. Diziye ne olsa beğeniyorsun. Dizi resmen çöktü bunu kabullenmek yerine harika çok sevdim süper diyorsun.mrt-06 post: 1386427' Alıntı:Onu beğendiğimi söylediğim 1 mesajımı göster.
Hayır dizinin çöktüğü filan yok gayet başarılı ilerliyor illa övmen için AB dizisi olması gerekiyor demi ben beğeniyorum ve harika diyorum. Bi dizinin çökmesi için senaryonun tıkanması tekrarlanması lazım ancak Pis Yedili'de öyle bi durum yok Kadir Doğulu gitti yerine 3 oyuncu geldi bana sorarsan zaten Kadir Doğulu yetneksizdi ayrılması iyi oldu tek beğenmediğim transfer o şişko çocuk oldu İzmitli.
Eleştirel değilsin. Diziye ne olsa beğeniyorsun. Dizi resmen çöktü bunu kabullenmek yerine harika, çok sevdim, süper diyorsun.
Bu kadar değişikliğe rağmen diziyi sevdiysen sen diziyi baştan değil, sonrada izleyen izleyicisin. Dizinin içeriği bile değişti. Pis 7`li 6 kişi oldu. Senaryo saçmalıyor. Trafo kardeşim dediği kıza asılıyor. Ben böyle saçmalayan bi senaryo görmedim. Ama Ganinin bütün dizilerinin sonu böyle. Kabullenmek gerek.
Diziyi portakal sıkma makinasında sıkıp suyunu çıkarıp, 2 reytinge düşürene kadar final yapmaz.
Yalan Dünyanın beğenmediğim bölümü olunca beğenmedim diyorum zaten kaç kez şahit olmuştur bütün forum.
Hayır dizinin çöktüğü filan yok gayet başarılı ilerliyor illa övmen için AB dizisi olması gerekiyor demi ben beğeniyorum ve harika diyorum. Bi dizinin çökmesi için senaryonun tıkanması tekrarlanması lazım ancak Pis Yedili'de öyle bi durum yok Kadir Doğulu gitti yerine 3 oyuncu geldi bana sorarsan zaten Kadir Doğulu yetneksizdi ayrılması iyi oldu tek beğenmediğim transfer o şişko çocuk oldu İzmitli.
Kız kardeşine sarkıyor demişsin oraya gelene kadar neler oldu onu bilmeden yazıyorsun bakalım Yalan Dünya'dan da oyuncu ayrılınca böyle kendince objektif yorumlar yapacak mısın görücez.
İzlemeden yorum yapınca komik duruma düşülüyor Revan neyse ayrıca şunu belirtiyim
Yalan Dünyanın beğenmediğim bölümü olunca beğenmedim diyorum zaten kaç kez şahit olmuştur bütün forum.
Yalan Dünya ile Pis Yediliyi bir tutma. Gani oyuncu ayrılınca çöken bir senarist, Gülse ise oyuncuları kendi çıkaran bir senarist.
Nihal Yalçın Yalan Dünyadan ayrıldı ve konuya da yazdım çok üzüldüm. Çok seviyordum karakteri. Ama unutma kendi ayrılmadı, rolü bittiği için ayrıldı. Yani kimsenin kendisinin ayrıldığı yok.
Umarım Tufan, Çağatay da ayrılır.
Şunu da unutma. Gani her zaman ayrılan oyunculara mahkum. Her dizisinde oldu bu. Ama Gülse kendi rolü bittiği için ayrılıyor oyuncularla.
Dizinin suyu çıkmadan bitmeyeceği kesinleşti.
Burdan izleyenlerine soruyorum. Avrupa Yakasının gittikçe suyu mu çıktı yoksa aksine gittikçe güzelleşti mi? @OzaN @xdragxx @xemrexxx @Forumdash
İzlemeden yorum yapınca komik duruma düşülüyor Revan neyse ayrıca şunu belirtiyim
Dizinin suyu çıkmadan bitmediği kesin demişsin Gülse Birsel Avrupa Yakası'nda ne yaptı güzelim diziyi uzattıkça uzattı ve diziyi tüketti reytingi düştü bunu yapan Gani Müjde tek değil. 😉
Güzelleşti. Ama son senesi o kadar iyi değildi.EveN post: 1386545' Alıntı:Burdan izleyenlerine soruyorum. Avrupa Yakasının gittikçe suyu mu çıktı yoksa aksine gittikçe güzelleşti mi? @OzaN @xdragxx @xemrexxx @Forumdash
Herkes bilir ki? Avrupa Yakası gün geçtikçe daha da güzelleşti ve yükseldi.
Gülse izleyiciyi sıkmayan hamleler yapan bir senarist. Oyuncu değişikliğini eline yüzüne bulaştırmaz.
Gani Müjde ise aksine oyuncu ayrılınca hemen tökezler. Gerçi Kadir ayrılmadan da 3-4 reytinge düşmüştü. Melih Selçun binliğini dinlese bile faydası yok. Tadında bitirilmeliydi.
Saçmalama baştan sona Avrupa Yakası'nı izledim son 2 sezon hiç olmamalıydı tabi ki gün geçtikçe güzelleşti ama son 2 sezon resmen çöktü yine izledim ama asla ilk sezonlarının tadını vermedi. Diziden çıkanlar üstüne yenileri geldi ifotun yerini tuttu mu ya da rahmetli Gazanfer Özcan'ın hayır. Gaffur çıktı yerine kem gözlü diye birini getirdi oldu mu hayır son 2 sezonu uzattı zaten düşen reytinglerinden de anlaşıldı.
Burdan izleyenlerine soruyorum. Avrupa Yakasının gittikçe suyu mu çıktı yoksa aksine gittikçe güzelleşti mi? @OzaN @xdragxx @xemrexxx @Forumdash
Herkes bilir ki? Avrupa Yakası gün geçtikçe daha da güzelleşti ve yükseldi.
Gülse, izleyiciyi sıkmayan hamleler yapan bir senarist. Oyuncu değişikliğini eline yüzüne bulaştırmaz.
Gani Müjde ise aksine oyuncu ayrılınca hemen tökezler. Gerçi Kadir ayrılmadan da 3-4 reytinge düşmüştü. Melih Selçun binliğini dinlese bile faydası yok. Tadında bitirilmeliydi.
Akıl yaşta değil baştadır.
Saçmalama baştan sona Avrupa Yakası'nı izledim son 2 sezon hiç olmamalıydı tabi ki gün geçtikçe güzelleşti ama son 2 sezon resmen çöktü yine izledim ama asla ilk sezonlarının tadını vermedi. Diziden çıkanlar üstüne yenileri geldi ifotun yerini tuttu mu ya da rahmetli Gazanfer Özcan'ın hayır. Gaffur çıktı yerine kem gözlü diye birini getirdi oldu mu hayır son 2 sezonu uzattı zaten düşen reytinglerinden de anlaşıldı.
Bu arada Gani Müjde'ye laf atan Gülse bebeken Gani vardı. 😉
- - - Ekleme - - -
Gittikçe tabii ki güzelleşti Gaffur geldi filan peki son 2 sezonu güzel miydi sizce bence hayır uzatılmamalıydı. @xdragxx , @OzaN , @xemrexxx , @Forumdash
Akıl yaşta değil baştadır.
Ganinin yazdığı diziler belli: Pis Yedili, Selena
Gülsenin yazdıkları belli: Avrupa Yakası, Yalan Dünya + kitaplar. 😉
Bence en kötü hali bile Pis Yediliden kat kat daha iyidir ama bunu söylerken bile dilimi ısırmalıyım çünkü, kıyaslanacak diziler değil yani.
Dilber Hala ve Burhan Bey zaten ikisi dizide oynasa ayrıca Pis Yediliden daha kaliteli olur. 😉
@mrt-06 avrupa yakası 6 sezon boyunca iyi gitti ondan önce aile komedileri vardı hep
py belli bir grup için komik olabilir ama av.yakasının 10 da 1iseviyersinde değil
av.yakasında son 2 sezon gelen ve fenomen olan karakterler var 90 dk lik komedide yeni şeyler çıakrtmak kolay değil
Pis Yedili ile karşılaştıran var mı zaten Revan'ın ısrarı için Avrupa Yakasını örnek gösterdim Gülse'de uzatıyor diye Avrupa Yakasını söyledim Pis Yedili ile karşılaştıran yok zaten kabul edin son 2 sezon Gazanffer Özcan , Hümeyra gibi karakterler gitti o ağız dolusu güldüğümüz bölümlerden eser kalmadı kabul edin son 2 sezon çok uzadı düşen reytingleri de bunun kanıdı zaten. 😉
Ya bırak Allah Aşkına. Gani Müjdeyi çok iyi tanıyoruz.
Pis Yedili ile karşılaştıran var mı zaten Revan'ın ısrarı için Avrupa Yakasını örnek gösterdim Gülse'de uzatıyor diye Avrupa Yakasını söyledim Pis Yedili ile karşılaştıran yok zaten kabul edin son 2 sezon Gazanffer Özcan , Hümeyra gibi karakterler gitti o ağız dolusu güldüğümüz bölümlerden eser kalmadı kabul edin son 2 sezon çok uzadı dizinin düşen reytingleri de bunun kanıdı zaten. 😉