24 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

EveN post: 1386586' Alıntı:
Ya bırak Allah Aşkına. Gani Müjdeyi çok iyi tanıyoruz.

Salih Kuşu Harem Pis Yedili Babam Sınıfta Kaldı kaç dizi yazmaya kalktı bu sezon hiçbiri tam anlamıyla tutmadı. Belki atladığım vardır.

Gülse`yi Ganiden başarısız buluyorsun ya sadece gülüyorum. Gülse sence Salih Kuşu gibi bir diziyi yazacak kadar paragöz mü?

Sırf para uğruna zırt pırt dizi yazıyor. İnsanın bir az prestiji olur. Kaç diziyi yazmaya kalkarsın sen? Sonun böyle olur işte.

Gani bi kitap yazsın da görelim. Hadi güldürsün bizi. Saçma hareketler yapan Orço ve Zeki ile total grubunu havada karada güldürürsün.

Gülse 2 dizi yazdı ama ikisini de öz yazdı.

Gani kaç dizi yazdı. Hangisi öz oldu?

Heralde gani son 5 yılda 50 dizi falan yazmistir ve hepside reyting kurbani oluyorlar. Pis yedilinin ilk sezonu iyiydi orada bitecekti bnce ama avrupa yakaai son sezon dahada guzellesti dogrudur. Ganinin dizileri hepboyle.
Ama Gulse Abcidir
Gani totalcidir.

Bu gani erkek gulse kadin gibi birseydir yani :) Ama bn komedi olarak su anda bir erkek bir kadin galip dervis ve yalan dunya izliyorum.
Gulse en iyi favorimdir 😉
@mrt-06 @xemrexxx

Acaba @çocuklarduymasın in yorumu nedir ?

Ya bırak Allah Aşkına. Gani Müjdeyi çok iyi tanıyoruz.

Salih Kuşu, Harem, Pis Yedili, Babam Sınıfta Kaldı kaç sdizi yazmaya kalktı bu sezon hiçbiri tam anlamıyla tutmadı. Belki atladığım vardır.

Gülse`yi Ganiden başarısız buluyorsun ya sadece gülüyorum. Gülse sence Salih Kuşu gibi bir diziyi yazacak kadar paragöz mü?

Sırf para uğruna zırt pırt dizi yazıyor. İnsanın bir az prestiji olur. Kaç diziyi yazmaya kalkarsın sen? Sonun böyle olur işte.

Gani bi kitap yazsın da görelim. Hadi güldürsün bizi. Saçma hareketler yapan Orço ve Zeki ile total grubunu havada karada güldürürsün.

Gülse 2 dizi yazdı ama ikisini de öz yazdı.

Gani kaç dizi yazdı. Hangisi öz oldu?

Revan senin Total grubunu aşağılamana artık gıcık oluyorum Total grubu cahil okumamış kesim değildir C , D grupları ilk okul mezunu kesimi kapsar Total genel halkı kapsar benim düşüncem komedi yaparken sadece Gülse gibi Ab yi düşünmek değil her kesimi güldürmek önemli Gani Müjde bu işi çoğu dizisi ile başardı.

Öz demişsin ama hangi kısalıktan bahsediyorsun bir sit-com un 7 , 8 sezon sürdüren birine mi kısa ve öz diyorsun çoğu oyuncu çıkmasına rağmen kendisi de artık uzatacak konusu olmadığını bildiği halde neden uzattı Avrupa Yakası'nı bi düşün istersen.

Gülse tek taraflı Ab'ye hitap etmeye devam etsin bakalım daha nereye kadar böyle gidecek. Eğer senin dediğin gibi uzatmıyor olsaydı 8 9 reytingi gören dizisini 4 5 reytinge düşerecek kadar devam etmezdi.

cookies post: 1386612' Alıntı:
Heralde gani son 5 yılda 50 dizi falan yazmistir ve hepside reyting kurbani oluyorlar. Pis yedilinin ilk sezonu iyiydi orada bitecekti bnce ama avrupa yakaai son sezon dahada guzellesti dogrudur. Ganinin dizileri hepboyle.
Ama Gulse Abcidir
Gani totalcidir.

Bu gani erkek gulse kadin gibi birseydir yani :) Ama bn komedi olarak su anda bir erkek bir kadin galip dervis ve yalan dunya izliyorum.
Gulse en iyi favorimdir 😉
@mrt-06 @xemrexxx

Acaba @çocuklarduymasın in yorumu nedir ?
Gülse bence Ganiden kat ve kat daha iyi.Ama Birol Güven açık ara en iyisi.Gani Vadiye laf attığı gün benim için bitmiştir.

çocuklarduymasın post: 1386669' Alıntı:
Gülse bence Ganiden kat ve kat daha iyi.Ama Birol Güven açık ara en iyisi.Gani Vadiye laf attığı gün benim için bitmiştir.

Bencede .

- - - Ekleme - - -

Bu arada Star kadin istersenin showdaki bölumlerini almis galiba :) İzlemedigim bölumler yayinlanio 2-3 gùndur @mrt-06

Revan senin Total grubunu aşağılamana artık gıcık oluyorum Total grubu cahil okumamış kesim değildir C , D grupları ilk okul mezunu kesimi kapsar Total genel halkı kapsar benim düşüncem komedi yaparken sadece Gülse gibi Ab yi düşünmek değil her kesimi güldürmek önemli Gani Müjde bu işi çoğu dizisi ile başardı.

Öz demişsin ama hangi kısalıktan bahsediyorsun bir sit-com un 7 , 8 sezon sürdüren birine mi kısa ve öz diyorsun çoğu oyuncu çıkmasına rağmen kendisi de artık uzatacak konusu olmadığını bildiği halde neden uzattı Avrupa Yakası'nı bi düşün istersen.

Gülse tek taraflı Ab'ye hitap etmeye devam etsin bakalım daha nereye kadar böyle gidecek. Eğer senin dediğin gibi uzatmıyor olsaydı 8 9 reytingi gören dizisini 4 5 reytinge düşerecek kadar devam etmezdi.
Avrupa Yakası totale de hitap ediyordu eğer izleseydin anlardın. 😉

Ben Totali aşağılamıyorum. Sadece Totale yönelik işler yapanları hiç sevmiyorum.

Gani her kesime mi hitap ediyor?

İyi güldüm Valla. :kiki: Ganinin totale hitap etmekten başka işi yok. Ne her kesimi? :kiki:

Gani de totale hitap etsin bakalım nereye kadar böyle gidecek. Salih Kuşu, Harem, Pis Yedili hatta Babam Sınıfta Kaldı da bir bölm A/B oldu ama sonra totalleşti. :kiki:

Gülsenin Avrupa Yakası iki grupta da benzer oranlar alıyordu, Yalan Dünya A/B dizisi ama Totali de o kadar düşük değil.

Ganinin Total dizilerinin total oranlarından fazla olmakla birlikte, A/B`de 1-2 reytingte debeleniyor Ganius yapımus. :D

Saçmalama baştan sona Avrupa Yakası'nı izledim son 2 sezon hiç olmamalıydı tabi ki gün geçtikçe güzelleşti ama son 2 sezon resmen çöktü yine izledim ama asla ilk sezonlarının tadını vermedi. Diziden çıkanlar üstüne yenileri geldi ifotun yerini tuttu mu ya da rahmetli Gazanfer Özcan'ın hayır. Gaffur çıktı yerine kem gözlü diye birini getirdi oldu mu hayır son 2 sezonu uzattı zaten düşen reytinglerinden de anlaşıldı.
Bu arada Gani Müjde'ye laf atan Gülse bebeken Gani vardı. 😉

- - - Ekleme - - -

Gittikçe tabii ki güzelleşti Gaffur geldi filan peki son 2 sezonu güzel miydi sizce bence hayır uzatılmamalıydı. @xdragxx , @OzaN , @xemrexxx , @Forumdash

Bence son 2 sezonu da çok iyiydi. En vasatı ilk 2 sezon. En iyisi Gaffur'lu sezon. :)

py doksanlar ı geçmiş vışhhhh 😱 bu ka erken beklemiyordum bu sonucu
maç beklentinin altında gitmiş
rekorlar dünyası reyting rekoru kırmaya devam ediyor

Pis Yedili Doksanları geçmiş. 😱

Doksanlar Totalde düşüş yaşasa da A/B`de yükseliş yaşamış. (Ben demiştim bu tam A/B dizisi olacak diye ama zamanla oyuruyor rayına)

Haftanın Total birincisi Güneşi Beklerken ama biz A/B`yi de istiyoruz. :oley:

Maç fena gitmemiş o kadar reklama rağmen.

Rekorlar Dünyası düşüş yaşamış. Direkt maçtan geçiş yapsalardı iyiydi.

[TABLE="width: 505"]
[TR]
[TD="class: xl65 width: 32 bgcolor: transparent"]77[/TD]
[TD="class: xl65 width: 170 bgcolor: transparent"]YALAN DÜNYA (TKR)[/TD]
[TD="class: xl65 width: 64 bgcolor: transparent"]TV2[/TD]
[TD="class: xl66 width: 72 bgcolor: transparent"]21:27:56[/TD]
[TD="class: xl66 width: 64 bgcolor: transparent"]01:47:49[/TD]
[TD="class: xl65 width: 50 bgcolor: transparent"]087[/TD]
[TD="class: xl65 width: 53 bgcolor: transparent"]317
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünyanın 2. sezonunun ilk bölüm tekrarı listeye girmiş büyük başarı. En azından tv2`de Prime Time`da yayınlanan bir dizi için müthiş.

pis yedili total de doksanları geçmiş doksanlar my ı geçecek diyenler de vardı önce py yi geçsin :D
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]1
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]4.81
[/TD]
[TD]19.1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3
[/TD]
[TD]PİS YEDİLİ
[/TD]
[TD]SHOW TV
[/TD]
[TD]3.81
[/TD]
[TD]14.5
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

maç total de beklentilerimin altına kaldı
[TR]
[TD]5
[/TD]
[TD]BAYERN-BARCELONA
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]3.49
[/TD]
[TD]14.37
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]BAYERN-BARCELONA
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]4.55
[/TD]
[TD]19.38
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rango pek iyi gitmemiş ama idare eder
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]RANGO
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]2.93
[/TD]
[TD]11.53
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7
[/TD]
[TD]RANGO
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]2.48
[/TD]
[TD]9.95
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

rekorlar dünyası neden böyle kötü anlamıyorum inşallah düzelir
[TR]
[TD]9
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]2.22
[/TD]
[TD]8.94
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6
[/TD]
[TD]REKORLAR DÜNYASI
[/TD]
[TD]KANALD
[/TD]
[TD]2.55
[/TD]
[TD]9.85
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

90'lar AB reytingi tam istedigim gibi.Birola sesleniyorum su dizinin süresini biraz kis:bağır:

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir

@mrt-06 sadece katıldığım tek yer oda kem goz dediğin karakterdi. Bi Gaffur değildi hatta yaklasamadi:)

Forumdash tarafından mobilden yazılmıştir