24 Temmuz 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu haftalık bi düşüş gibi doksanların düşüşü haftaya yeniden yükselir

doksanlar yaz ekranında tv'de en çok seyredilen(6 reyting)iş
ve hala kalkıp orasından burasından tutup karalamaya çalışıyorlar

Dün biraz doksanlara baktım bu yaz için izleyebilirim ama kış sezonunda kesinlikle çekilmez bence...Reytinglerdede Total'de düşmeye başlamış Ab'de direnişe devam...:)

Pis yedili'de kadir doğulu ayrıldı reytingler yükselmeye başladı...Dizi biraz ara vermeli artık...Kışın ara vermeyeceğine göre şimdiden bıraksınlar...Eylüle tekrar başlasınlar...

Kahireli palas Wilma'ya rağmen hala aynı tas aynı hamam...Bir yükselme yok...Fox bitirsin şunu...

Şu Nihat hoca sayesinde Atv yazın en çok izlenen kanal olacak galiba...

Kanal D'den 1 adet daha çöp var gibi...Rekorlar dünyası'ndada umduğunu bulamadı...Bu hafta maçla idare etti haftaya çghb yayın akışında olur...:)Yada galip'i koysun pt1'e iyi iş yapar...:)Gece iyi gitmiş...

Doksanlar'ın süresi gerçekten kısaltımalı, geçtiğimiz bölümlerde çok uzun sürüyordu..

Revan yine Kanal D'yi düşünüyorsun TV 2'de ne güzel reklamı az veriyorlar.
Atacan şaka yaptığını düşünmek istiyorum. :D

Herhalde hiç ama hiç izlemedin tv2`den. Reklam yağmuru demek az kalır, resmen bombardmanı. Bi akşam kendin izle bak. 20 dakikadan bir 7 dakika reklam veriyor. Blok reklam uygulaması olmuyor malesef. Bu akşam izle bak gör nasılmış. Kanal D`de olsa yine blok reklam verir rahat izleriz uzun süre.

Atacan şaka yaptığını düşünmek istiyorum. :D

Herhalde hiç ama hiç izlemedin tv2`den. Reklam yağmuru demek az kalır, resmen bombardmanı. Bi akşam kendin izle bak. 20 dakikadan bir 7 dakika reklam veriyor. Blok reklam uygulaması olmuyor malesef. Bu akşam izle bak gör nasılmış. Kanal D`de olsa yine blok reklam verir rahat izleriz uzun süre.
Doğrusunu söylemek gerekirse ben 23.00'dan sonra açıyorum anca ezbere konuştum.
:O

O zaman ilk 100'e girememesi normal keşke Kanal D yayınlasaymış. :(

Doğrusunu söylemek gerekirse ben 23.00'dan sonra açıyorum anca ezbere konuştum.
:O

O zaman ilk 100'e girememesi normal keşke Kanal D yayınlasaymış. :(
A/B`de giriyor çoğu zaman. Girmesi şaşırtıcı. Heleki Prime Time`da.

Gündüz kuşağında yayınlansaydı rahat ilk 50`ye girerdi. Bizim Yenge bile giriyor gündüzleri.

[TABLE="class: cms_table, width: 620"]
[TR]
[TD]88
[/TD]
[TD] SEF'IM[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 24.07.2013[/TD]
[TD] 15:29:30[/TD]
[TD] 16:34:05[/TD]
[TD] 0,57[/TD]
[TD] 3,6[/TD]
[TD] 15,95[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 620"]
[TR]
[TD]75[/TD]
[TD] SEF'IM[/TD]
[TD] ATV[/TD]
[TD] 24.07.2013[/TD]
[TD] 15:29:30[/TD]
[TD] 16:34:05[/TD]
[TD] 0,59[/TD]
[TD] 4,46[/TD]
[TD] 13,17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok kötü gidiyor, daha önce çok yapıldı benzerleri..