Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba@destere
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumDargın çiceklerde @denizz19 sevgilim ya yahu o olsun başka istemem 24 saatte olsun Yamaçta baride beni korusun
Aaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide deAslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daDargın çiçeklerde hayatı zindan edecemsokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumBakalım bir role sıkıştırcam artıkBurda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daDargın çiçeklerde hayatı zindan edecemsokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumBakalım bir role sıkıştırcam artıkBurda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamAaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide de
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa😱Özel konuğum derkenn hani benim sevgilim olacaktı oo
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
Dargın çiçekleri yayınlayacaktım kaldı bak
Ismarlama sevgili almıyoruz yaaAma bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
Biz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diyeYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
Ismarlama sevgili almıyoruz yaaAma bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksınIsmarlamamı başta konuşmuştuk ama senle neyse sen bilirsin
Korku filmi burası ne hale geldiBiz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diye
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın
Korku filmi burası ne hale geldihey Allahım
aslında kafasına çuval geçirsek olur bu işAaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirimİstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirimİstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederimKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba@destere
SerhanYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
@destere ile benim olduğum yerde korku filmi yapamazsın panayır gibi bir şeye dönüşüyor işteAz sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın
Korku filmi burası ne hale geldihey Allahım
Kız olsun gerekirse vitrindeki manken olsunaslında kafasına çuval geçirsek olur bu işkız hiçde fena değil)
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederim
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler SerhanSerhan
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
Biz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecekKız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhanaynen sana da bir rol yazalım
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
Bizde oraya transfer ederizBiz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecek
Olabilir aynen biz bi düşünelim
Aynen gördüm Dargın çiçekler ile de ilgileniyorBenim sizinle @vadikızı ile olan programı da başka kanalda yayınlayalımhalbu ki aklımdan etv geçiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?