Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba da Dargın çiçeklerde hayatı zindan edecem sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolabaKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba @destere
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğum Bakalım bir role sıkıştırcam artık Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx varDargın çiceklerde @denizz19 sevgilim ya yahu o olsun başka istemem 24 saatte olsun Yamaçta baride beni korusun
Aaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide deAslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba da Dargın çiçeklerde hayatı zindan edecem sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğum Bakalım bir role sıkıştırcam artık Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba da Dargın çiçeklerde hayatı zindan edecem sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğum Bakalım bir role sıkıştırcam artık Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam Buradaki dolap dönme dolap yalnızAaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide de
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum😱Özel konuğum derkenn hani benim sevgilim olacaktı oo
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahiEllerine sağlık Olay testere'ye bağlandı bağlanacak bölüm bitti @gözlemci
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam Buradaki dolap dönme dolap yalnız
Dargın çiçekleri yayınlayacaktım kaldı bak
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi
Biz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diyeYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam Buradaki dolap dönme dolap yalnız
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksınIsmarlamamı başta konuşmuştuk ama senle neyse sen bilirsin
Korku filmi burası ne hale geldi hey AllahımBiz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diye
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın
Korku filmi burası ne hale geldi hey Allahım
aslında kafasına çuval geçirsek olur bu iş kız hiçde fena değil )Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederimKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba @destere
SerhanYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam Buradaki dolap dönme dolap yalnız
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi
@destere ile benim olduğum yerde korku filmi yapamazsın panayır gibi bir şeye dönüşüyor işteAz sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın
Korku filmi burası ne hale geldi hey Allahım
Kız olsun gerekirse vitrindeki manken olsunaslında kafasına çuval geçirsek olur bu iş kız hiçde fena değil )
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederim
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhan aynen sana da bir rol yazalımSerhan
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba@destere ile benim olduğum yerde korku filmi yapamazsın panayır gibi bir şeye dönüşüyor işte
Biz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecekKız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhan aynen sana da bir rol yazalım
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
Bizde oraya transfer ederiz @Aserat dan hayır yok bana Bu kadar etikete gelir artıkBiz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecek
Olabilir aynen biz bi düşünelim neyse hadi iyi uykular sana ben yoruldum
Aynen gördüm Dargın çiçekler ile de ilgileniyor Benim sizinle @vadikızı ile olan programı da başka kanalda yayınlayalım halbu ki aklımdan etv geçiyor ama