Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba@destere
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumDargın çiceklerde @denizz19 sevgilim ya yahu o olsun başka istemem 24 saatte olsun Yamaçta baride beni korusun
![]()
Aaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide deAslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daDargın çiçeklerde hayatı zindan edecem
sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumBakalım bir role sıkıştırcam artık
Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
![]()
![]()
![]()
Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba daDargın çiçeklerde hayatı zindan edecem
sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğumBakalım bir role sıkıştırcam artık
Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var
![]()
![]()
![]()
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamAaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide de![]()
![]()
![]()
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa😱Özel konuğum derkenn hani benim sevgilim olacaktı oo![]()
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
![]()
Dargın çiçekleri yayınlayacaktım kaldı bak![]()
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa![]()
Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi![]()
Biz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diyeYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
![]()
Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum
![]()
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksınIsmarlamamı başta konuşmuştuk ama senle neyse sen bilirsin
Korku filmi burası ne hale geldiBiz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diye![]()
![]()
![]()
Az sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın![]()
Korku filmi burası ne hale geldihey Allahım
![]()
aslında kafasına çuval geçirsek olur bu işAaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim![]()
İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda![]()
![]()
![]()
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim![]()
İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda![]()
![]()
![]()
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederimKöpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba@destere
SerhanYine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamamBuradaki dolap dönme dolap yalnız
![]()
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi![]()
@destere ile benim olduğum yerde korku filmi yapamazsın panayır gibi bir şeye dönüşüyor işteAz sonra yayına girecek abla görünce şok olacaksın![]()
Korku filmi burası ne hale geldihey Allahım
![]()
Kız olsun gerekirse vitrindeki manken olsunaslında kafasına çuval geçirsek olur bu işkız hiçde fena değil
)
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederim![]()
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler SerhanSerhan![]()
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
Biz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecekKız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun![]()
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhanaynen sana da bir rol yazalım
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba![]()
![]()
Bizde oraya transfer ederizBiz yine bir eğlence buluruz senin dizini yakında trt çocuk isteyecek![]()
![]()
![]()
Olabilir aynen biz bi düşünelim
Aynen gördüm Dargın çiçekler ile de ilgileniyorBenim sizinle @vadikızı ile olan programı da başka kanalda yayınlayalım
halbu ki aklımdan etv geçiyor ama
![]()