eTV 24 Saat - 4.Bölüm

Hayır abla Dargın çiçeklerde :A orada olacak Rıza baba abiniz olarak :A :F :F

Aynen dolaptan sürpiz yapacak gibi duruyor ama bakalım ne çıkacak :F :F
bakarsın bunu bile mumla arar @destere :F :F

:FDargın çiceklerde @denizz19 sevgilim ya yahu o olsun başka istemem 24 saatte olsun Yamaçta baride beni korusun:kiki::kiki:

Köpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba :F @destere
Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba da :A Dargın çiçeklerde hayatı zindan edecem :A sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba :A
Dua etsin bir yerden verip bir yerden alyorum :A

:FDargın çiceklerde @denizz19 sevgilim ya yahu o olsun başka istemem 24 saatte olsun Yamaçta baride beni korusun:kiki::kiki:
@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğum :bhr: Bakalım bir role sıkıştırcam artık :A Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var :A :A :A

Aslında 24 saat dizisinde mutlu edecem seninle girsin dolaba da :A Dargın çiçeklerde hayatı zindan edecem :A sokak sanatı lezbiyen olacak o da onunla girecek dolaba :A

@denizz19 bu hafta Dargın Çiçeklerde özel konuğum :bhr: Bakalım bir role sıkıştırcam artık :A Burda sevgilin yok ama lezbiyen kardeşin @xemrexxx var :A :A :A
Aaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide de :A :A :A

😱Özel konuğum derkenn hani benim sevgilim olacaktı oo:F

Aaa bir dakika 2 dizide mi Dolap var bence @destere birinde @xemrexxx diğerinde @sokak sanati girsin ben dolabı denize atan kişi olayım 2 dizide de :A :A :A
Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam :A Buradaki dolap dönme dolap yalnız :A :A

Dargın çiçekleri yayınlayacaktım kaldı bak :A :A

😱Özel konuğum derkenn hani benim sevgilim olacaktı oo:F
Ismarlama sevgili almıyoruz yaa :A :A Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum :A

Ellerine sağlık :D Olay testere'ye bağlandı bağlanacak bölüm bitti :A @gözlemci
Haftaya sana da rol yazalım asın neydi sahi :A

Yine ne kadar dahiyane bir fikir anlatamam :A Buradaki dolap dönme dolap yalnız :A :A

Ismarlama sevgili almıyoruz yaa :A :A Ama bakalım şimdilik konuk Dargın Çiçeklerde denize süprizim var hatta hemen yayınlıyorum :A

:(Ismarlamamı başta konuşmuştuk ama senle neyse sen bilirsin

Biz anca dönme dolaba bineriz zaten @destere ile pamuk şeker de olsun Habere çıkarız Sincap İle Fok Balığı dönme dolapta yakalandı diye :A :A :A

Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim :A :A İstersen

@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda :A :A :A

cirkin-kadin.jpg

Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim :A :A İstersen

@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda :A :A :A

cirkin-kadin.jpg
aslında kafasına çuval geçirsek olur bu iş :)kız hiçde fena değil :))

Köpeklere mama olmaktan kurtulsunda o şuan kimle istiyorsan onla girer dolaba :F @destere
senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederim :)

Serhan :A

aslında kafasına çuval geçirsek olur bu iş :)kız hiçde fena değil :))

senden başkası olmaz başka birinin dolaba girdiğini hissettiğim an diziyi terkederim :)
Kız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun :A :A
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhan :A aynen sana da bir rol yazalım :A

@destere ile benim olduğum yerde korku filmi yapamazsın panayır gibi bir şeye dönüşüyor işte :A :A :A
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba :A :A