Aşk, ihtiras, yalan, entrika, herşey.O müzik her şeyi anlatıyor
Kanal d ve tns. Her an her türlü transa girebiliriz bu ikili karşısındaNe kadar şok yaşayabiliriz ki?Salı bomboş zaten Küçük Ağa'nin sağlam bir senaryosu varsa zirveyi bile alabilir.
bu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorumFOX'a gelsin. 🙄
Arkadaşım geç başlıyor geç biter tabi ama iyi ki geç başlıyor yoksa yazık Medcezir daha da düşerAşk, ihtiras, yalan, entrika, herşey.
Şaka maka çok geç bitiyor ya. Bitsin yatıcam artık.
bizz 11 senedir övünüyoruz her hareketimiz rekor olarak kayıtlara geçiyor övünmekten bıktık artıkİlla sonsuza kadar siz övünüceksiniz diye bi şey yok ya, 3 sene nasıl biz övündüysek biraz da siz övünün
Ben o umuta, bir hayal olsam diyorumBir umut işte
Düşsün bahane Med Cezir'den.Arkadaşım geç başlıyor geç biter tabi ama iyi ki geç başlıyor yoksa yazık Medcezir daha da düşer
Hafta da 3 gün ne iyibu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorum
hem seneye @mrt-06 ya sözümüz var show dayız
Ne tesadüf biz de öylebizz 11 senedir övünüyoruz her hareketimiz rekor olarak kayıtlara geçiyor övünmekten bıktık artık
Ne özeti geçeyim abi?Yetistim dostum noluyor burada herkes Karagülcü olmus Yalan Dünyalar unutulmus erkek dizisi izleyenler kadin dizisi desteklemeye baslamis bir özet gecsene dizidasim @Bully
Yetistim dostum noluyor burada herkes Karagülcü olmus Yalan Dünyalar unutulmus erkek dizisi izleyenler kadin dizisi desteklemeye baslamis bir özet gecsene dizidasim @Bully
Ha ha.bu saat olayını çok seviyorum ama foxa güvenemiyorum vadiyi haftada 3 gün falan yapar korkuyorum
hem seneye @mrt-06 ya sözümüz var show dayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?