Haklısın hak veriyorum bir şey demem.Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.
Ben oturup Karagül izleyeyim. 1 sahnede bile heyecanlanmam. Çünkü olay ne bilmiyorum. Bu da o şekil.
Haklısın hak veriyorum bir şey demem.Neden konuştuklarını bilmediğin için güldürmüyor.
Ben oturup Karagül izleyeyim. 1 sahnede bile heyecanlanmam. Çünkü olay ne bilmiyorum. Bu da o şekil.
Zaten kaleye çıktık, ortalık kaçakçı kaynıyordu. Çekine çekine çıktık amaOralar ters yerler gardaş.
Avşar'ın Kanal D ile ne ilgisi var.Star ne yapar eder bozar aralarını.O iş yaş daha.En iyisi Avşar film.
Engin günaydın ciddi oranda reyting kazandırtır.Çıkacak çok az kaldı.
Bence PT2 yapmaz Kanal D. Gülse de zaten izin vermez. Reklamlardan kazanıyordur kanal gözleri doysun. A/B`de 6 alsın yeter.
Ama Engin gelse uçması garanti. Keşke gelse.
İyi yırtmışsınız.Zaten kaleye çıktık, ortalık kaçakçı kaynıyordu. Çekine çekine çıktık ama
Galip bitiyor diye haber çıktı.Engin günaydın ciddi oranda reyting kazandırtır.ama galipi riske atmaz kanal. Gülse yine baya bi kafa yoracak anlaşılan karakter için
Avşar'ın Kanal D ile ne ilgisi var.
Ya da iki diziyi birleştirselerGalip bitiyor diye haber çıktı.Hem galip fazla yorucu bir iş olmasa. Keşke aynı karakterle gelse YD`ya.Uçar dizi.
Alışamadın gittiMedcezir düşük ya.Yalan Dünya yükselecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?