24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

tartışmayı bile bilmiyosun 4,98 almış 5 dicez tabi ne dememi bekliyon adama bak ya sen de busun işte

benim yazdıklarımı okuyomusun vadi mesela 11.9 gibi bişey alsın birisi 11 almış dedikten sonra ne 11i görmüyomusun 12 gibi bişeyler diyosun ama başka sevmediğin bi dizi 11.9 gibi bişeyler alsa sen kendin 11 diyosun

İzleyenlerin affına sığınarak söylemeliyim ki, Cuma ekranı kalitesiz total dizileriyle dolu. A/B`si güçlü olan bir dizi gelse hemen zirveyi alır.

Karagülün de Dila Hanım, Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme, Arka Sokaklar gibi klişe dizilerden farkı yok. Bu yüzden A/B`si tavan yapmış.

Arka Sokaklar da kalitesizliği ile A/B`si dip yapmış. Bitmezse bu sene gelecek sene PT2`ye yollanır kesin.

Arka cidden bitmeli,ab si bu kadar kötü bi yapım nasıl sürüyor anlamış drğilim. Totelide düşüyor yavaş yavaş..

Arka Sokaklar artık bitmeli, Kanal D nasıl sabrediyor anlamış değilim..

İzleyenlerin affına sığınarak söylemeliyim ki, Cuma ekranı kalitesiz total dizileriyle dolu. A/B`si güçlü olan bir dizi gelse hemen zirveyi alır.

Karagülün de Dila Hanım, Hayat Devam Ediyor, Benim İçin Üzülme, Arka Sokaklar gibi klişe dizilerden farkı yok. Bu yüzden A/B`si tavan yapmış.

Arka Sokaklar da kalitesizliği ile A/B`si dip yapmış. Bitmezse bu sene gelecek sene PT2`ye yollanır kesin.

Karagül'ü klişe iş olarak yorumlamak doğru gelmiyor bana bence :)

Karagül'ü lütfen kötülemeyin klişe falan diyerek, dizi çok güzel her yönüyle ve zirveyi de kaptı! :D

kalitesiz kalitenin dip yapmış olduğu saçma ab dizilerinden çok daha iyi olduğu kesin karagülün :wink:
ayrıca klişe dediğin hayat devam ediyor efsaneler arasındaki yerini çoktan almıştır kelimelere dikkat edelim

Allah Aşkına Karagül`ün neresi klişe değil? :D İzledim konuşuyorum herhalde.

Kuma olayları, konak, konakta küçük kızın hamile kalması, evdeki kumaların kavgası daha neler neler. :D Bildiğin Asmalı Konak gibi. Ama Asmalı Konak bu konuda ilk olduğu için o klişe değildi. Sonradan gelenlerin hepsi klişe oldu. İzleyici hep benimser böyle hikayeleri.
@takas Sen de dizilerde tecavüz, öpüşme sevmezdin ama Maşallah Hayat Devam Ediyor bu konuda rekor kırmış. Ayrıca ne efsanesi 10 bölüm iyiydi diye hemen efsane mi oldu?

Senin de keyfin yerinde ha. Kendi izlediğin her diziye efsane diyorsun. :kiki:

karagül e tebrikler 7 'yi geçmiş :)
as da artık rıza baba vurulmalı :)
hs çok düştü yeni sezona böyle girerse kaldırlır
dila yükselmiş
tatar kötü reytring alıyor
beyaz ab de iyi gitmiş
gündüz kuşağında unutma beni şov sürüyor :)

klişe ve saçma ab dizilerinden (zaten izlenmiyo bunların çoğu :kiki: ) çok daha iyi oldukları kesin. kanal d cuma da geçilince sen de baya sinirlendin he sakin ol :kiki: karagül zirveyi alınca ona saldırmaya başladın :kiki:

Sakin. Ben İnşallah Arka Sokaklar zirveden düşer de Yalan Dünya Cuma`ya alınır diyordum kaç kere yahu.

Arka Sokakları da mı savunacağım? :F Hangi A/B dizisi klişe. Klişeleri hep total dizileri barındırıyor. :)

Neyse senin fikrin bir şey diyemeyeceğim. Benim senin gibi herkesin düşüncesine karışmak gibi bir huyum yok.

Karagüle saldırmıyorum. Klişe dizi dedim sadece bu da açık bir gerçek.

ab dizilerinin hepsi klişe ve saçmadır abartılıdır senaryosu kötüdür :wink: kanal d zirveyi kaybedince heycanlandın birden bire sakin ol :kiki:

Haklısın. Ben Akaysa Durağı, Arka Sokaklar ve buna benzer diğer total dizilerinin senaryolarının klişe olmadığını, harika özgün senaryoları olduğuklarını atlamışım. Bu dizilerin senaryoları süper, hiçbiri klişe değil.

Akasya Durağına klişe diyen varmıdır acaba?

Haklısın. Ben Akaysa Durağı, Arka Sokaklar ve buna benzer diğer total dizilerinin senaryolarının klişe olmadığını, harika özgün senaryoları olduğuklarını atlamışım. Bu dizilerin senaryoları süper, hiçbiri klişe değil.

Akasya Durağına klişe diyen varmıdır acaba?

ben hepsi süper demedim ab si yüksek olan güzel dizilerde var totali yüksek olup güzel dizilerde var bunların tam tersi de var konuyu çarpıtmaya gerek yok

neyi tartisıonuz da siz tartisirkem fox orda paralari götüruyor :)

örnek ver bakalım

sende yüzlerce kez dediğini biliyosun ama illa aratacaksın öyle mi tamam ararım , ve 5dk.da buldum :D 24 nisan 2013 çaraşmba my 9.97 almış sen 10 almış diyeceğine işte yorumun :
bu sezon aldığı en yüksek reyting total 12 küsür ya da 1 kez 13 almıştı ne 15 i 10 alamıyo daha sen 15 diyosun
şimdi anladım nasıl birisi olduğunu :wink:

- - - Ekleme - - -

şimdi ne bahane diyeceksin acaba bulursun sen yine bişey ama artık bişey diyemem sana örneğimi de verdim

birileri 15 alacak demiş yine yüksekten uçmuş bende daha 10 alamıyo demişim ne 15 i çok doğru yazmışsım yine aynısı olsa yine yazarım ayrıca laflara dikkat etsek iyi olur sen beni nerden tanıyosunda nasıl biri olduğumu anlamışsın

- - - Ekleme - - -

senle tartışamıyorum bile :( :( tartışmayı bile beceremiyosun :(

sende yüzlerce kez dediğini biliyosun ama illa aratacaksın öyle mi tamam ararım , ve 5dk.da buldum :D 24 nisan 2013 çaraşmba my 9.97 almış sen 10 almış diyeceğine işte yorumun :
bu sezon aldığı en yüksek reyting total 12 küsür ya da 1 kez 13 almıştı ne 15 i 10 alamıyo daha sen 15 diyosun
şimdi anladım nasıl birisi olduğunu :wink:

- - - Ekleme - - -

şimdi ne bahane diyeceksin acaba bulursun sen yine bişey ama artık bişey diyemem sana örneğimi de verdim
Tartışmayı dahi beceremiyosun

yaptığı tek şey sen bunu demiştin sen şunu deöiştin başka bişey yok :kiki: