24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

takas işte sorun da burda mesela ben sana sevdiğini bi dizi o reytingleri alsa mesela 4.9 sen 5 diyosun dedim ve sevmediğin bi dizi alırsa 5 alamamış 4 almış gibisinden yorumlar yapıyosun dedim sende örnek ver dedin ve verdim ve sonuçta böyle bişey demişsin sana gösterim e daha ne?

Boşver bir şey ispat edemezsin zaten. :):)

yok daha neler 4 reytingten fazlasını alamayan yalan dünya devam ediyo 5-6 ya düşen ve daha geçen hafta tatara geçilen intikam devam ediyo 3-4 alan bbeb devam ediyo ne iş :kiki:

- - - Ekleme - - -

ee bundan sanane :) tatar 5 almış my de orda daha 10 bile alamamış demişim doğru da demişim :D
dramal polisiyeyle komediyi bir tutuyorsan cvp vermeme gerek yok aslında :) en çok izlenee komedi dizisi yd 😉

yok daha neler 4 reytingten fazlasını alamayan yalan dünya devam ediyo 5-6 ya düşen ve daha geçen hafta tatara geçilen intikam devam ediyo 3-4 alan bbeb devam ediyo ne iş :kiki:

- - - Ekleme - - -

ee bundan sanane :) tatar 5 almış my de orda daha 10 bile alamamış demişim doğru da demişim :D

Yalan Dünya A/B dizisi demekten yoruldum.

Beni ilgilendirmez ben kendi bildiğimi söylerim de ben de bileyim bir daha hatırlatmayayım. :)

Dipnot: Tatar Ramazan değil PT1`de Pazartesi 2 reyting bile alamaz. KMOİ daha iyi gidiyordu o saatte.

sakin. kanal d dedik kokusunu mu aldın naaptın :kiki:

- - - Ekleme - - -

4 reyting alıp en çok izlenen hiçbişey olamazsın dediklerime mantıklı bi cevap verince devam ederiz :wink:

yd den çok izlenen komedi dizisi bulduğunda ve her türün izleyici kitlesinin faerklı olduğunu kabul edince devam ederiz 😉

her zamanki gibi kaçamak cevaplar :kiki: bbeb 3-4 le nasıl devam ediyo kanal d de madem :kiki:

Bak işte bunun cevabı şu.

Bu program Kanal D`nin iç yapımı. Bir zamanlar 6-7 hatta 8 reyting bile almışlığı var.

Yarışma programları diziler gibi değil. Azıcık hareketlenme, ara ve ya format değişikliği onları kendine getirir.

Kanal D yeni sezonda BBEB`i kendine getirmeye çalışacak. Eğer kendine gelirse devam edecek, gelmezse de PT2 için alternatif program haline getirecek. Böylece PT2`de güçlü konuma gelecek. (Ki bence eski haline gelecek)

Tatar Ramazan boşlukta 5 reyting alıyor, yeni başlamış bir de Sezon Finali yapıyor. Eylülde 2-3 reytingle başlamazsa ben de bir şey bilmiyorum. Mesajımı kayıt et istersen.

Bak işte bunun cevabı şu.

Bu program Kanal D`nin iç yapımı. Bir zamanlar 6-7 hatta 8 reyting bile almışlığı var.

Yarışma programları diziler gibi değil. Azıcık hareketlenme, ara ve ya format değişikliği onları kendine getirir.

Kanal D yeni sezonda BBEB`i kendine getirmeye çalışacak. Eğer kendine gelirse devam edecek, gelmezse de PT2 için alternatif program haline getirecek. Böylece PT2`de güçlü konuma gelecek. (Ki bence eski haline gelecek)

Tatar Ramazan boşlukta 5 reyting alıyor, yeni başlamış bir de Sezon Finali yapıyor. Eylülde 2-3 reytingle başlamazsa ben de bir şey bilmiyorum. Mesajımı kayıt et istersen.
boşuna cvp verme kanal d pepeyi yayınlasa değişmez olay :F

önce drama dizisinden komediuye geçtik şimdi yarışmaya vışghhhh dark bu mesajalrı silmese iyi dünya turu resmen :F

evet yine cevap yok yav bu kanal d 3-4 reytinglik işi devam ettirmezdi hani bi cevap verebilsen :kiki:
. @RevaN sakin seni ilgilendiren veya seninle konuşan yok kanal d dedik hemen geldin noluyo arkadaş :kiki:

evet yine cevap yok yav bu kanal d 3-4 reytinglik işi devam ettirmezdi hani bi cevap verebilsen :kiki:
. @RevaN sakin seni ilgilendiren veya seninle konuşan yok kanal d dedik hemen geldin noluyo arkadaş :kiki:
son kez yazıyorum yoksa gene asynı yerde dönüp duracak tartışma bir seoznda 8-10 reyting seviyesindwe giden komedi olmaz
ayrıca kanal d nin komedi standartı da yüksek 1e1k 2 reytingle starda devam ediyor alemin kralı 2-3 reytingle atv de 2.sezon devam etti 😉

son kez yazıyorum yoksa gene asynı yerde dönüp duracak tartışma bir seoznda 8-10 reyting seviyesindwe giden komedi olmaz
ayrıca kanal d nin komedi standartı da yüksek 1e1k 2 reytingle starda devam ediyor alemin kralı 2-3 reytingle atv de 2.sezon devam etti 😉

e kanal d de 3-4 reytingle devam ettiriyo yd yi ak ilk sezon iyi reyting alıyodu dediklerime net bi cevap hala yok :(