24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

birileri 15 alacak demiş yine yüksekten uçmuş bende daha 10 alamıyo demişim ne 15 i çok doğru yazmışsım yine aynısı olsa yine yazarım ayrıca laflara dikkat etsek iyi olur sen beni nerden tanıyosunda nasıl biri olduğumu anlamışsın

- - - Ekleme - - -

senle tartışamıyorum bile :( :( tartışmayı bile beceremiyosun :(

bana örnek ver dedin bende verdim , tatar ramazan 4.98 alınca 5 alamıyo demiyosun 5 almış diyosun my 9.97 alınca 10 alamıyo diyosun

bana örnek ver dedin bende verdim , tatar ramazan 4.98 alınca 5 alamıyo demiyosun 5 almış diyosun my 9.97 alınca 10 alamıyo diyosun

olayı çarpıtmakta da üstünüze yok biri orda my 15 alacak falan demiş hayal kurmuş bende daha 10 alamıyo ne 15 i demişim çok da doğru demişim bi daha alsın yine aynısını diyecem büyük harflerle hemde seni de etiketleyecem :wink:

olayı çarpıtmakta da üstünüze yok biri orda my 15 alacak falan demiş hayal kurmuş bende daha 10 alamıyo ne 15 i demişim çok da doğru demişim bi daha alsın yine aynısını diyecem büyük harflerle hemde seni de etiketleyecem :wink:

Furkan abde artık 15 alamıyo demiş sen total anlamışsın o yüzden öyle demişin ama yorumunda 10 alamamış demişin 10 almış niye demiyosun ?

atv tatar için hs yi harcadı ama tatar tutması çok düşük gidiyor hs de düştü 2 dizi birden kaybetti:)

hayaller hayaller tatar yılın sonunda başlamasına rağmen tuttu ve zirveye çok yakın ne harcaması yav bize objektiflikten bahsedenlerin yorumlarına bak :kiki:

Furkan abde artık 15 alamıyo demiş sen total anlamışsın o yüzden öyle demişin ama yorumunda 10 alamamış demişin 10 almış niye demiyosun ?

10 alamamış ondan dememişim :kiki: hem sanane arkadaşım istediğimi derim bi sorunun varsa yönetime bildir ben istediğimi yazarım kimse de karışamaz :wink:

- - - Ekleme - - -

Cevap mı veriyor tartışmayı becerimiyor daha:kiki:

tek bildiği şeyi söylim sen bunu demiştim sen şunu demiştin :kiki:

10 alamamış ondan dememişim :kiki: hem sanane arkadaşım istediğimi derim bi sorunun varsa yönetime bildir ben istediğimi yazarım kimse de karışamaz :wink:

- - - Ekleme - - -

Aga arkadaşları bile yalnız bıraktı

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Sesli güldüm:kiki:

hayaller hayaller tatar yılın sonunda başlamasına rağmen tuttu ve zirveye çok yakın ne harcaması yav bize objektiflikten bahsedenlerin yorumlarına bak :kiki:
o saatte kmoi ve kayıp şehir daha iyi reyting alıyordu tatar onlardan geride yani tutmadı :)
karagül de sezon sonu başladı ama tatardan 2.5 reyting fazla alıyor

- - - Ekleme - - -

ama tatar 4.98 alınca 5 alamamış demiyosun :)

takas işte sorun da burda mesela ben sana sevdiğini bi dizi o reytingleri alsa mesela 4.9 sen 5 diyosun dedim ve sevmediğin bi dizi alırsa 5 alamamış 4 almış gibisinden yorumlar yapıyosun dedim sende örnek ver dedin ve verdim ve sonuçta böyle bişey demişsin sana gösterim e daha ne?

ee işte kanal d standartı tatar reytingi alan dizi kaldırılyıor :F cuma ve perşembe zaten tatardan iyi gidiyorrdu

- - - Ekleme - - -

estağfrulullah üstad :)

yok daha neler 4 reytingten fazlasını alamayan yalan dünya devam ediyo 5-6 ya düşen ve daha geçen hafta tatara geçilen intikam devam ediyo 3-4 alan bbeb devam ediyo ne iş :kiki:

- - - Ekleme - - -

takas işte sorun da burda mesela ben sana sevdiğini bi dizi o reytingleri alsa mesela 4.9 sen 5 diyosun dedim ve sevmediğin bi dizi alırsa 5 alamamış 4 almış gibisinden yorumlar yapıyosun dedim sende örnek ver dedin ve verdim ve sonuçta böyle bişey demişsin sana gösterim e daha ne?

ee bundan sanane :) tatar 5 almış my de orda daha 10 bile alamamış demişim doğru da demişim :D