Maskeli Fedai
Favori Üye
birileri 15 alacak demiş yine yüksekten uçmuş bende daha 10 alamıyo demişim ne 15 i çok doğru yazmışsım yine aynısı olsa yine yazarım ayrıca laflara dikkat etsek iyi olur sen beni nerden tanıyosunda nasıl biri olduğumu anlamışsın
- - - Ekleme - - -
senle tartışamıyorum bile tartışmayı bile beceremiyosun
bana örnek ver dedin bende verdim , tatar ramazan 4.98 alınca 5 alamıyo demiyosun 5 almış diyosun my 9.97 alınca 10 alamıyo diyosun
olayı çarpıtmakta da üstünüze yok biri orda my 15 alacak falan demiş hayal kurmuş bende daha 10 alamıyo ne 15 i demişim çok da doğru demişim bi daha alsın yine aynısını diyecem büyük harflerle hemde seni de etiketleyecem
Takas aga arkadaşları bile yalnız bıraktı
atv tatar için hs yi harcadı ama tatar tutması çok düşük gidiyor hs de düştü 2 dizi birden kaybetti
Cevap mı veriyor tartışmayı becerimiyor dahaatv tatar için hs yi harcadı ama tatar tutması çok düşük gidiyor hs de düştü 2 dizi birden kaybetti
- - - Ekleme - - -
kendisi yeterli cevabı veriyor bizim katılmamıza gerek yok 😉
Furkan abde artık 15 alamıyo demiş sen total anlamışsın o yüzden öyle demişin ama yorumunda 10 alamamış demişin 10 almış niye demiyosun ?
Cevap mı veriyor tartışmayı becerimiyor daha
Aga arkadaşları bile yalnız bıraktı
10 alamamış ondan dememişim hem sanane arkadaşım istediğimi derim bi sorunun varsa yönetime bildir ben istediğimi yazarım kimse de karışamaz
- - - Ekleme - - -
tek bildiği şeyi söylim sen bunu demiştim sen şunu demiştin
Sesli güldüm
10 alamamış ondan dememişim hem sanane arkadaşım istediğimi derim bi sorunun varsa yönetime bildir ben istediğimi yazarım kimse de karışamaz
- - - Ekleme - - -
o saatte kmoi ve kayıp şehir daha iyi reyting alıyordu tatar onlardan geride yani tutmadıhayaller hayaller tatar yılın sonunda başlamasına rağmen tuttu ve zirveye çok yakın ne harcaması yav bize objektiflikten bahsedenlerin yorumlarına bak
Aga arkadaşları bile yalnız bıraktı
- - - Ekleme - - -
Sesli güldüm
o saatte kmoi ve kayıp şehir daha iyi reyting alıyordu tatar onlardan geride yani tutmadı
karagül de sezon sonu başladı ama tatardan 2.5 reyting fazla alıyor
- - - Ekleme - - -
Aga tek bildiği şey birde mesajlarımızı beğenmemek
- - - Ekleme - - -
hani nerde kayıp şehir kaldırıldı tatar p2 de hatırlatırım ona rağmen süper gidiyo
- - - Ekleme - - -
hani nerde kayıp şehir kaldırıldı tatar p2 de hatırlatırım ona rağmen süper gidiyo
Aga tek bildiği şey birde mesajlarımızı beğenmemek
Seni kastedmedim muhteşemyüzyılı kastettimee işte kanal d standartı tatar reytingi alan dizi kaldırılyıor cuma ve perşembe zaten tatardan iyi gidiyorrdu
- - - Ekleme - - -
estağfrulullah üstad
Halen tartışamıyorsunama tatar 4.98 alınca 5 alamamış demiyosun
ama tatar 4.98 alınca 5 alamamış demiyosun
ee işte kanal d standartı tatar reytingi alan dizi kaldırılyıor cuma ve perşembe zaten tatardan iyi gidiyorrdu
- - - Ekleme - - -
estağfrulullah üstad
takas işte sorun da burda mesela ben sana sevdiğini bi dizi o reytingleri alsa mesela 4.9 sen 5 diyosun dedim ve sevmediğin bi dizi alırsa 5 alamamış 4 almış gibisinden yorumlar yapıyosun dedim sende örnek ver dedin ve verdim ve sonuçta böyle bişey demişsin sana gösterim e daha ne?