24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

tatar 5 almış düşmüş ama 1 haftalık bişey bu gerçekten çok kaliteli bi dizi zirveyi öyle veya böyle alacak

sevmediğin bi dizi mesela 7.8 - 7.9 gibi bişey aldığında 7 almış (7ye düşmüş) gibisinden diyosun veya 7.3 - 7.4 aldığında 7 zor almış diyosun ama sevdiğin bi dizi 4.8 - 4.9 alsın 5 almış diyosun veya alsaydı 5.3 - 5.4 , 5 zor almış falan demiyosun

sevmediğin bi dizi mesela 7.8 - 7.9 gibi bişey aldığında 7 almış (7ye düşmüş) gibisinden diyosun veya 7.3 - 7.4 aldığında 7 zor almış diyosun ama sevdiğin bi dizi 4.8 - 4.9 alsın 5 almış diyosun veya alsaydı 5.3 - 5.4 , 5 zor almış falan demiyosun

diyelim ki öyle diyorum sana hesap mı verecem adama bak 4.9 almış 5 diyecem tabi :kiki:

İşte budur! FOX'un en reytingli dizisi KARAGÜL totalde 7.5 reyting, AB'de 5,79 reyting alarak rakiplerine fark atmayı başardı.

Eğer FOX yeni sezonda da böyle çok iyi işler yaparsa 4.kanal olmaktan kurtulup 1.liğe doğru gider

Karagül geçen hafta TOTAL reytingi ; 6,85

Karagül bu hafta TOTAL reytingi ; 7,50

Karagül geçen hafta AB reytingi ; 6,12

Karagül bu hafta AB reytingi ; 5,79
Ne fark atmasindan söz ediyorsun, reytingler cok yakın

Karagül bu hafta geçen haftaya göre totalde epey bir yükseldi ancak Ab grubunda düşüş yaşadı.

Arka Sokaklar geçen haftaya göre totalde hemen hemen sabit kalırken,ab grubunda düşüş yaşadı.

Huzur Sokağı totalde geçen haftayla eşit oranlar alırken,Ab grubunda iyice kan kaybedip iyice erimeye başladı.Dizinin sonu parlak görünmüyor.

Dila Hanım totalde düşüş yaşarken,Ab grubunda yeniden yükselişe geçerek iyi oranlar almayı başardı.

Tatar Ramazan totalde o saatte rakibi olmamasına rağmen büyük düşüş yaşarken,Ab grubunda yükselişe geçti.

- - - Ekleme - - -

Karagül ve Arka Sokaklar varken Tatar Ramazan zirve falan alamaz.Boş saatte bile zirveyi alamıyorsa. :)

boş saat nasıl oluyo anlat bakalım karagül mübarek 12 de bitiyo zaten arka sokaklar 11.30 ondan sonra da beyaz show başlıyo ne boş saatinden bahsediyon arkadaşım hey Allah ım ya

Bos zamanda bile 4u gecememis, neyin zirvesinden söz ediyorsun kardesim ya..

4 ü geçememiş nedir ya bi hafta 5 aldı diye sanki rakipleri 15 mi alıyo 6 ve 7 alıyolar tatar p1 e gelirse görecem sizi

- - - Ekleme - - -

vadi mesela 11.9 gibi bişey alsın 11 almış dedikten sonra biri 12 diyosun başka bi dizi sevmediğin dizi alsa 11.9 sen kendin 11 diyosun nasıl oluyosa

ya sen ne diyosun off mümkünse benle hiçbir şekilde diyalog kurma vallahi sevmiyorum seni ne tartışmayı biliyosun ne başka bişeyi engellicem seni

Tatar Ramazan Pt 2 de iyi gidemiyor.Pt 1'de nasıl iyi gitsin güldürme beni şimdi takas. :D

Son düzenleme:
Karagül izledim şimdi, süperdi sonu çok heyecanlıydı :)