24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

bana örnek ver dedin bende verdim , tatar ramazan 4.98 alınca 5 alamıyo demiyosun 5 almış diyosun my 9.97 alınca 10 alamıyo diyosun

bana örnek ver dedin bende verdim , tatar ramazan 4.98 alınca 5 alamıyo demiyosun 5 almış diyosun my 9.97 alınca 10 alamıyo diyosun

olayı çarpıtmakta da üstünüze yok biri orda my 15 alacak falan demiş hayal kurmuş bende daha 10 alamıyo ne 15 i demişim çok da doğru demişim bi daha alsın yine aynısını diyecem büyük harflerle hemde seni de etiketleyecem

Furkan abde artık 15 alamıyo demiş sen total anlamışsın o yüzden öyle demişin ama yorumunda 10 alamamış demişin 10 almış niye demiyosun ?

atv tatar için hs yi harcadı ama tatar tutması çok düşük gidiyor hs de düştü 2 dizi birden kaybetti

- - - Ekleme - - -

Takas aga arkadaşları bile yalnız bıraktı

kendisi yeterli cevabı veriyor bizim katılmamıza gerek yok 😉

atv tatar için hs yi harcadı ama tatar tutması çok düşük gidiyor hs de düştü 2 dizi birden kaybetti

hayaller hayaller tatar yılın sonunda başlamasına rağmen tuttu ve zirveye çok yakın ne harcaması yav bize objektiflikten bahsedenlerin yorumlarına bak

Furkan abde artık 15 alamıyo demiş sen total anlamışsın o yüzden öyle demişin ama yorumunda 10 alamamış demişin 10 almış niye demiyosun ?

10 alamamış ondan dememişim
hem sanane arkadaşım istediğimi derim bi sorunun varsa yönetime bildir ben istediğimi yazarım kimse de karışamaz

- - - Ekleme - - -

Cevap mı veriyor tartışmayı becerimiyor daha

tek bildiği şeyi söylim sen bunu demiştim sen şunu demiştin

Aga arkadaşları bile yalnız bıraktı

- - - Ekleme - - -

Sesli güldüm

hayaller hayaller tatar yılın sonunda başlamasına rağmen tuttu ve zirveye çok yakın ne harcaması yav bize objektiflikten bahsedenlerin yorumlarına bak
o saatte kmoi ve kayıp şehir daha iyi reyting alıyordu tatar onlardan geride yani tutmadı

karagül de sezon sonu başladı ama tatardan 2.5 reyting fazla alıyor

ama tatar 4.98 alınca 5 alamamış demiyosun

takas işte sorun da burda mesela ben sana sevdiğini bi dizi o reytingleri alsa mesela 4.9 sen 5 diyosun dedim ve sevmediğin bi dizi alırsa 5 alamamış 4 almış gibisinden yorumlar yapıyosun dedim sende örnek ver dedin ve verdim ve sonuçta böyle bişey demişsin sana gösterim e daha ne?

ee işte kanal d standartı tatar reytingi alan dizi kaldırılyıor
cuma ve perşembe zaten tatardan iyi gidiyorrdu

- - - Ekleme - - -

estağfrulullah üstad

yok daha neler 4 reytingten fazlasını alamayan yalan dünya devam ediyo 5-6 ya düşen ve daha geçen hafta tatara geçilen intikam devam ediyo 3-4 alan bbeb devam ediyo ne iş

- - - Ekleme - - -

ee bundan sanane
tatar 5 almış my de orda daha 10 bile alamamış demişim doğru da demişim