Polat Şaşmaz
Favori Üye
Lafı niye değiştirmeye çalışıyorsunsen benim yerime baştan sona okumuşsundur üşenmeden, bana gerek yok
Lafı niye değiştirmeye çalışıyorsunsen benim yerime baştan sona okumuşsundur üşenmeden, bana gerek yok
ne değiştircem, üstte zaten postlarım var. öyle bi çabam yok tabii sende varsa bilemiycem olayı twitter'a getiren sensin çünküLafı niye değiştirmeye çalışıyorsun
Sen Kaçak'ın bu forumdan başka yerde bu kadar abartılmadığını söyledin bende sana cevabı verdim o kadarne değiştircem, üstte zaten postlarım var. öyle bi çabam yok tabii sende varsa bilemiycem olayı twitter'a getiren sensin çünkü
cevap verdin, cevabınıda aldın. o kadar.Sen Kaçak'ın bu forumdan başka yerde bu kadar abartılmadığını söyledin bende sana cevabı verdim o kadar
Yok artık daha nelero ses türkiye günün açık ara 1. si olmuş.
çalıkuşu ilk bölümü ile totelde 4 rtg ab'de 5.67 rtg alarak umut vaad ediyor ilerki haftalardaki reytingleri için. tekrarıda gayet başarılı gitmiş. bu arada dizi ilk bölümü ile 30 dk reklam verdi.
kaçak totelde iyi bi başlangıç yapmış, ab'de ise pek parlak değil durumu.. klasik toteli ab'sinden düşük bi dizi işte..
benim için üzülme geçen seneye göre hüsran yaşıyor. show bu diziyi almakla büyük hata yaptı hele ab'de 17. sıraya gerileyerek büyük şok yaşamış.
seksenlerde geçen seneye göre hüsran yaşıyanlardan. seksenler biraz daha düşerse tehlike çanları çalıyor demektir.
cevap verdin, cevabınıda aldın. o kadar.
ilerleyen haftalarda görüceğiz zaten tersimi olacak düzümüYok artık daha nelerTam tersi olmasın
İlerleyen haftalar da tüm Türkiye de çok lonuşulacak zatenilerleyen haftalarda görüceğiz zaten tersimi olacak düzümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?