24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

o ses türkiyeyi tebrik ederim her iki grupta da açık ara lider

O ses Türkiye 2 gruptada zirvede kimse yaklaşamamış Kaçak totalde gayet iyi başlamış Ab'de idare eder. Çalıkuşu beklentinin altında gitmiş totalde ab'de 2'inci olmuş fena gitmemiş

star tv o ses i salı gününe alarak ne kadar akıllı bir iş yaptığı tescillendi hem kanalı bu stratejisi için hemde yapımcısını tebrik ederim

Sonuclar dun bekledigim gibi oldu tek calikusunun ab de daha fazla reyting almasini beklerdim.

Dunun en büyük fiyaskosu stv yapti. Anineden günlük dizisinin saatini degistirdi))) bu nasil kafadir yahuu. Hafta icinde zirt pirt gunluk dizinin saat mi degistirilir.

yeni başlayan kaçak ile çalıkuşuna da tebrikler ilerleyen haftalarda daha da artacaklardır

Kaçak çok iyi başlamış tebrikler bazıları Çalıkuşu için 7 , 8 reyting diyordu 5 reytingde kalmış.

Benim İçin Üzülme Total Grubu'nda 3. olmuş tebrikler.

Her Şey Dahil ve Müge Anlı yükselişte tebrikler.

Seksenler çok düşük gdiyor Total Grubu'nda 3 reyting civarı Ab Grubu'nda 4 reyting civarı almış.

Acun zirvede tebrikler.

Kaçak çok iyi başladı İnşallah ilerleyen haftalarda iyicene uçuşa geçer

Öte yandan Seksenler çok düşmüş
Acun zirvede tebrikler

Moderatörün son düzenlenenleri:
o ses türkiye günün açık ara 1. si olmuş.
çalıkuşu ilk bölümü ile totelde 4 rtg ab'de 5.67 rtg alarak umut vaad ediyor ilerki haftalardaki reytingleri için. tekrarıda gayet başarılı gitmiş. bu arada dizi ilk bölümü ile 30 dk reklam verdi.
kaçak totelde iyi bi başlangıç yapmış, ab'de ise pek parlak değil durumu.. klasik toteli ab'sinden düşük bi dizi işte..
benim için üzülme geçen seneye göre hüsran yaşıyor. show bu diziyi almakla büyük hata yaptı hele ab'de 17. sıraya gerileyerek büyük şok yaşamış.
seksenlerde geçen seneye göre hüsran yaşıyanlardan. seksenler biraz daha düşerse tehlike çanları çalıyor demektir.

Sen Kaçak'ın bu forumdan başka yerde bu kadar abartılmadığını söyledin bende sana cevabı verdim o kadar
cevap verdin, cevabınıda aldın. o kadar.

show'un durumu vahim.. biü biraz daha düşerse 2 ay'a biter.

Moderatörün son düzenlenenleri:
O ses'in potansiyeli demek ki 10 reytingmiş
En yeni diziler başladi hiçbiride o kadar güçlü değildi. Akşam 12 reyting gördüğü halde 10 almiş 😕 Herneyse O ses'i indirip izledim engelli kadına çok üzüldüm hele Hadise beter oldu
Acun toplu şarkı söyleterekte sömürüsünü yapt.Burayıda es geçmeyelim

Kaçak ilerde 7'ye dayanır ama O ses'i geçemez heralde😕 Çalıkuşunu AB'de 10 reyting dediler (gerçi reyting kurduydu diyen inanmamak gerek) AB bile çalıkuşunu 5'e kadar taşiyabilmiş😕 Kaçak'ın tekrarıda TVR'a göre iyi gibi mi ne

Yok artık daha neler
Tam tersi olmasın

Bir Aşk Hikayesi kanalını idare etmiş.

Esra Erol AB'de 11. olmuş çok iyi.

Benim İçin Üzülme AB'de 17. olmuş, çok kötü..

Çocuklar Duymasın için değişiklik şart..

O Ses Türkiye süper oranlarla iki grupta da açık ara zirvede yer almış.
Yeni diziler Kaçak ve Çalıkuşu iyi oranlarla sezona başlamışlar. Kaçak totalde, Çalıkuşu ise ab'de çok iyi giderek ileriki haftalar için büyük umut vermişler.
Benim İçin Üzülme'nin totalde aldığı oran fena değil , ab'de çok kötü ancak Show'un da durumunu göz önüne alarak dizinin bu sezon devam edeceğini düşünüyorum.
Seksenler ise ab grubunda geçen sezona göre düşüşte. O Ses'in de gelmesi diziyi daha kötü etkileyebilir.
Bir Aşk Hikayesi ise bu zorlu günde iki grupta da iyi giderek kanalını sevindirmiş.