o pek başrolde yer alamadı malesef
çalıkuşunu izledim sonunda fahriye ile burak özçivit çok uyumlu olmuşlar gerçektenama dizinin yan rolleri pek umut verici değilfahriye o ka maceralı bir hayatı kaldıravilecek mi feride karakteri ile göreceğiz
ceyda ateşsahi hiç s
sahi sarışın başrol oyuncusu varmı türkiyede?
ama hiçbirisindeceyda ateşdoğal sarışın mı bilmemselma ergeç de sarışındı doğal değil galiba o
tekrarını izledim ben de gerçekten ço kyakışmışlarÇalıkuşunun 2. Tekrarını izledim, çok beğendim. Tims cidden paraya kıymış, oyunculuklar şahane. İçine işleyen bi sıcaklık var dizide. Rtg lerde çok çok iyi değil ama kötüde sayılmaz ilk bölüm için. Tekrarıda gayet iyi gitmiş.
Kaçak tipik sıradan hafif aksyonumdu bi dizi işte, ne kadar da büyütmüşler forumdakiler diziyi. Zaten bi burdakiler büyütüyor, başka yerde bu kadar süpermişcesine bahseden kimse yok
hiçbiri onların rollerini oynamadı kiama hiçbirisinde
ama hiçbirisinde
beren saat,tuba büyüküstün.bergüzar korel,hazal kaya ışığı yok
dur galiba ben buldum sarışın başrol oyuncusunu burnumuzun dibinde medcezirde serenay sarıkaya
Emin misin ?Çalıkuşunun 2. Tekrarını izledim, çok beğendim. Tims cidden paraya kıymış, oyunculuklar şahane. İçine işleyen bi sıcaklık var dizide. Rtg lerde çok çok iyi değil ama kötüde sayılmaz ilk bölüm için. Tekrarıda gayet iyi gitmiş.
Kaçak tipik sıradan hafif aksyonumdu bi dizi işte, ne kadar da büyütmüşler forumdakiler diziyi. Zaten bi burdakiler büyütüyor, başka yerde bu kadar süpermişcesine bahseden kimse yok
şüpesiz artıcak zamanlatekrarını izledim ben de gerçekten ço kyakışmışlardönemin havasını da yansıtıyor zamanla artar bu atmosfer bozulmazsa
hiçbiri onların rollerini oynamadı ki
eminimKaçak'ın tekrarını izleyemedim uyuya kalmışım
Kaçak güzel dizi ya İnşallah Tns de hakettiği oranları alır
Emin misin ?
Twitter'a bakmamışsın o haldeşüpesiz artıcak zamanla
eminim
sen benim yerime baştan sona okumuşsundur üşenmeden, bana gerek yokTwitter'a bakmamışsın o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?