TIMS KENDI REKLAMINI COK İYİ YAPIYOR 3KERE LOGOSUNDA REKLAMINI GÖRDÜMÇalıkuşunun jeneriğini görmemiştim. Gerçekten muhteşem. Helal çok iyi yapmışlar.
Müziği zaten bildiğimiz efsane müzik ama jenerik gerçekten süper.
TIMS KENDI REKLAMINI COK İYİ YAPIYOR 3KERE LOGOSUNDA REKLAMINI GÖRDÜMÇalıkuşunun jeneriğini görmemiştim. Gerçekten muhteşem. Helal çok iyi yapmışlar.
Müziği zaten bildiğimiz efsane müzik ama jenerik gerçekten süper.
Insallah sonradan bozmaz ya her hafta boyle olursa yilin dizisi oluraga izlemem lazım vallahi uykum gelmez evde kaçakı izlettirecem haftaya ekip1 nedir ya
hele hele heleçalıkuşu güzel bir dizi izledim beğendim umarım salı günleri iyi iş yapar medcezir ve kaçak dizileri hakkında fikrim yok kaçak dizisinin tekrarına bakarımda medcezire bakmayı düşünmüyorum hiçbir zaman... başrol ofsayt
Evet twitterda paylaşılmış Ab gurubunda iyi gideceği çok açıktı zaten
imkansız böyle bişey kaçak inanılmaz beğenilmiş hayatımda ilk bölüm oalrak bu kadar beğenilen dizi görmedim haftaya 10 reytingi geçer anlıklarda kaçak şimdi izleyip yorumumu yaparım 12 den sonraOncelikle şunu söylemek istiyorum.Kayıp Medceziri geçtiğinde yani Medcezir düşük oran aldığında çoğu kişi diziyi eleştirmişti düşük başladı haftaya kayıp 1 olur diye.2 bölümde ise Medcezir uçuşa geçti.Haftaya da bu aynı olay çalıkuşunda olacak ve hepimiz göreceğiz
hele hele helehoşgeldin
biraz abartmadın mı sanki 🙂imkansız böyle bişey kaçak inanılmaz beğenilmiş hayatımda ilk bölüm oalrak bu kadar beğenilen dizi görmedim haftaya 10 reytingi geçer anlıklarda kaçak şimdi izleyip yorumumu yaparım 12 den sonra
iyidir valla nerelerdesin yav bi gittin daha gelmedin tmm seni sevmem ama yokluğun hissedildi kardeşhoşbulduk takas görmeyeli nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?