24 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Çalıkuşunun jeneriğini görmemiştim. Gerçekten muhteşem. Helal çok iyi yapmışlar.

Müziği zaten bildiğimiz efsane müzik ama jenerik gerçekten süper.
TIMS KENDI REKLAMINI COK İYİ YAPIYOR 3KERE LOGOSUNDA REKLAMINI GÖRDÜM

çalıkuşu güzel bir dizi izledim beğendim umarım salı günleri iyi iş yapar medcezir ve kaçak dizileri hakkında fikrim yok kaçak dizisinin tekrarına bakarımda medcezire bakmayı düşünmüyorum hiçbir zaman... başrol ofsayt

Oncelikle şunu söylemek istiyorum.Kayıp Medceziri geçtiğinde yani Medcezir düşük oran aldığında çoğu kişi diziyi eleştirmişti düşük başladı haftaya kayıp 1 olur diye.2 bölümde ise Medcezir uçuşa geçti.Haftaya da bu aynı olay çalıkuşunda olacak ve hepimiz göreceğiz

ben onu çok sevdim 1 bile alamıyo kaldırılmalı hemen kaçakın tekrarı olsa 5 alırdı en az
o ses uçmuş yarın 2 gruptada açık ara yapar ama kaçak 2 haftaya geçer

ben onu çok sevdim , hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor
pana film artık kendisine çeki düzen vermeli bence...

hele hele hele
hoşgeldin

2 diziyde yarım izledim
Önceliği #Çalıkuşuna verdim. Baktim FEride denen kız öğretmene ayna tutuyor çok cimcime sahnelerdi sıkıldım kapattim.Sonra #Kaçak'ı açtim fazla aksiyonla total göz boyanmiş
ama çocugun vurulma sahnesinde bende de duygu depreşti.Birde baba-oğul flashbackleri vardi oralarda iyiydi.#Kaçak bitti yine #Çalıkuşunu izledim.Bu sefer esas oğlan ve esas kız baloya mı ne gitmişler😕 Esas oğlan birine vurulmuş çalıkuşu ağaçta tüneklemiş "oha" diyip oğlanı kendi yamacına çekti sonra bitti.Pehh dedim
Şimdi #Çalıkuşu jeneriği gördüm iyiymiş.Kanal D'nin diziler arasında en iyisi diyebilirim(intikamın jeneriğinden bile iyi)

Birisi bol aksiyonla bezenmiş dizi diğeri fazla sıkıcıkla aşkı işleyen dizi.2'side bana göre değil ancak zaplarim 2 diziyi
Salılarim boş.
Yarın akşam Kanal D (kendi yayın akişi içinde) sezonun en iyi reytingini alacak
AŞK kesinlikle en kötü ihtimal my ile atbaşi gidecektir

Evet twitterda paylaşılmış Ab gurubunda iyi gideceği çok açıktı zaten

bu arada o tweeti bende gördümde kullanıcısı yok onu rt yap bunu rt yap diyor. Sen ben gibi sbt reytinglerini baz alıp yazıyor😕

Edit:Reytingkurdu yamiş o tweeti

imkansız böyle bişey kaçak inanılmaz beğenilmiş hayatımda ilk bölüm oalrak bu kadar beğenilen dizi görmedim haftaya 10 reytingi geçer anlıklarda kaçak şimdi izleyip yorumumu yaparım 12 den sonra

Nolursunuz artık şu O Ses ve Yetenek Sizsiniz zirveye oynamasın bence türk dizi sektörünü bitiriyolar. Hem star 4 günüm garanti diye dizi yapmıyor hemde o gün yayınlanacak dizilerin reytiginden çalıyorlar. Yani adam gibi ikisini de 1 gün yayınlasan ne olur star ne olur.

İlginç bir gün oldu Salı. O Ses, Seksenler ve Benim İçin Üzülme gibi belli bir çizginin üstünde olması garanti işlerin yanına Kaçak ve Çalıkuşu gibi iki dizi daha geldi. İkisi de çok kötü gitmeyecek gibi. İlginç bir yarış olacak.